رد کردن لینک ها

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

فرانسه جزء کشورهای  اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن  است.  ویزای توریستی فرانسه یکی از پر طرفدارترین ویزاهاست. فرانسه کشوری با هنر و فرهنگی که قدمتی دیرینه دارد و از گذشته­ های دور مقصد محبوبی برای ادب دوستان و هنرمندان بوده است اکنون هم جزء مقاصد محبوب گردشگران است. بخش بسیار زیادی از مساحت این کشور در اروپای غربی قرار دارد. این کشور در میان اعضاء اتحادیه اروپا بزرگترین کشور است و دارای مرز مشترک با کشورهای بلژیک، لوکزامبورگ، آلمان، سوئیس، ایتالیا، موناکو، اسپانیا و آندورا می­باشد.

کشور فرانسه

کشور فرانسه به دلیل غنای فرهنگی و تاریخی بسیار و ارزش­های جمهوری خواهانه و شعار “آزادی، برابری،برادری”، بیشترین تعداد گردشگر را در میان سایر کشورهای جهان به خود اختصاص داده و از لحاظ زیرساختهای گردشگری در رتبه بسیار خوبی قرار دارد. به طوری که هر ساله گردشگران بسیاری از سراسر جهان قصد بازدید از جذابیت­های این کشور را  کرده و راهی سفر به فرانسه می­شوند.

دریافت ویزای توریستی فرانسه از راهکارهای سفر به این کشور است. ویزای توریستی فرانسه نیز مشابه دیگر کشورهای عضو پیمان شینگن به دو صورت کوتاه مدت و بلند مدت صادر می­گردد. البته به تناسب نوع و انگیزه سفر انواع متفاوتی از ویزا برای ورود به خاک فرانسه صادر می­شود که ویزای توریستی فرانسه را نیز شامل می­گردد.

انواع دیگر ویزا برای سفر به فرانسه عبارتند از:

ویزای پزشکی، ویزای تجاری، ویزای ویژه ورزشکاران و هنرمندان، ویزای نخبگان، ویزای ازدواج با شهروند فرانسه، ویزای ترانزیت فرودگاهی، ویزای سیاستمداران و مقامات دولتی و ویزای تحصیلی. ویزای توریستی سفر همانطور که از نامش پیداست ویژه سفر و گشت و گذار و بازدید از جذابیت­های فرهنگی و هنری و تاریخی این کشور است. این ویزای برای دیدار با اعضاء خانواده و بستگان و بازدید از شهرهای  فرانسه صادر می­گردد. بنابراین بدیهی است که بازه زمانی کوتاهی دارد و نمی­توان از این ویزا برای ادامه تحصیل یا  اشتغال استفاده کرد و بعد از اتمام تاریخ اعتبار ویزای توریستی فرانسه باید قصد وطن کرد و به خانه بازگشت.

گام اول برای دریافت  ویزای توریستی فرانسه این است که به وب سایت سفارت این کشور روی لینک زیر کلیک نمایید

http://www.ambafrance-ir.org/

 

مراجعه کنید و فرم درخواست ویزا را دانلود کرده و تکمیل فرمایید و آن را به صورت الکترونیک تکمیل کنید  و بعد پرینت بگیرید یا  اینکه با مراجعه به بخش ویزای فرانسه آن را به طور حضوری دریافت کرده و پس از تکمیل به

rdv.teheran-amba@diplomatie.gouv.fr  ارسال فرمایید.

در نظر داشته باشید که اگر به صورت خانوادگی سفر می­کنید، تکمیل فرم تقاضا باید برای هر نفر به صورت مجزا انجام شود.

مرحله بعدی دریافت وقت مصاحبه از سفارت فرانسه است که بایستی پس از تعیین وقت در تاریخ مقرر به سفارت این کشور به آدرس: تهران، خیابان نوفل‌لوشاتو، شماره ۶۶-۶۴  مراجعه کنید و پرینت درخواست ویزا را همراه با سایر مدارک ارائه دهید.

نکته بسیار مهم در  موافقت با صدور ویزای توریستی فرانسه این است که بایستی مدارک درخواستی که تقدیم سفارت می­کنید کامل بوده و بتوانید با ارائه مدارک مستند و دلایل معتبر سفارت فرانسه را متقاعد سازید که در پایان سفر به ایران باز خواهید گشت و قصد اقامت در آن کشور را ندارید. لازم به ذکر است که دریافت ویزای فرانسه شامل مرحله مصاحبه نیز خواهد شد.

مطالب مرتبط با فرانسه:

  1. انواع راه های اقامت فرانسه
  2. راهنمای تابعیت فرانسه و اقامت دائم آن
  3. همه چیز در مورد فرانسه
  4. ویزای کاری فرانسه

مدارک لازم برای درخواست ویزای توریستی فرانسه:

تکمیل فرم درخواست ویزا که می­توانید آن را به زبان فرانسه یا انگلیسی تکمیل فرمایید؛ ارائه دو قطعه عکس رنگی جدید با زمینه سفید؛  ارائه اصل گذرنامه به همراه کپی که باید تاریخ اعتبار آن حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار ویزا باشد و  حداقل دو صفحه بدون مهر داشته باشد؛

در صورتی که قبلا ویزای شینگن دریافت کرده ­اید چه با گذرنامه فعلی و چه با گذرنامه قبلی، همه مهرهای ورود و خروج خود را ارائه فرمایید؛

ارائه اصل شناسنامه به همراه کپی از تمامی صفحات آن؛ سند ملک و اسناد تمکن مالی؛ برای کارمندان ارائه قرارداد کار، گردش حساب بانکی شش ماهه گذشته، رضایت­نامه مدیریت با سربرگ و مهر و امضا و نامه مفاصا حساب الزامی است و اگر در بخش دولتی استخدام هستند ترجمه آخرین حکم کارگزینی نیز ضرورت دارد؛

برای صاحبان کسب و کار و مشاغل آزاد ارائه جواز کسب، صورتحساب بانکی برای شش ماهه گذشته و مفاصا حساب مالیاتی، آگهی ثبت شرکت و کپی پروانه کسب و رزومه شرکت همراه با کپی تمام مدارک ثبت شرکت الزامی است؛

و برای بازنشستگان ارائه فیش حقوقی مربوط به شش ماهه گذشته ضرورت دارد؛ برای دانشجویان و افرادی که به سن قانونی نرسیده­اند ارائه مدارک مبنی بر تمکن مالی  والدین  به همراه  رضایتنامه والدین مبنی بر خروج از کشور و گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه  و یا دانشگاه الزامی است،

ضمنا بایستی اسناد مربوط به محل سکونت وی نیز ارائه گردد؛ پرینت حساب مربوط به شش ماه گذشته به زبان انگلیسی و در سربرگ بانک همراه با مهر و امضا نیز باید ارائه شود؛

واچر هتل و یا اسناد رزرو محل اقامت و در صورت نداشتن آن اسناد تمکن مالی برای تامین محل اقامت حین سفر؛ رزرو بلیط رفت و برگشت به فرانسه؛ ارائه بیمه­نامه بین المللی پزشکی یا بیمه مسافرتی که  می­تواند به صورت فردی یا گروهی باشد و تاییدیه بیمه ویزای سفر با حداقل سرمایه معادل ۳۰ هزار یورو در داخل کشور فرانسه و تمام منطقه شینگن؛ درخواست کتبی برای صدور ویزا مبنی بر  دلایل و انگیزه سفر؛ در صورت داشتن دعوتنامه ارائه آن و مدارک مبنی بر توان مالی میزبان نیز ضروری است.

مدت زمان صدور ویزای توریستی فرانسه:

از زمان تحویل مدارک به سفارت فرانسه  پروسه بررسی مدارک و اعلام نظر سفارت حدود دو هفته طول می­کشد اما گاهی برای تکمیل مدارک ممکن است این پروسه تا شش ماه به طول بیانجامد. بنابراین  توصیه می­شود با توجه به این بازه زمانی برنامه ­ریزی لازم در خصوص سفر خود را داشته باشید. لازم به ذکر است که اصل گذرنامه شما در مدت بررسی مدارک نزد بخش ویزای سفارت فرانسه به امانت خواهد بود که پس ازصدور ویزا می­توانید آن را دریافت کنید.

چه مبلغی برای دریافت ویزا باید پرداخت کرد؟

هزینه صدور ویزای توریستی فرانسه برای کودکان زیر ۶ سال رایگان، کودک ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ یورو و برای افراد بالای ۱۲ سال معادل ۶۰ یورو می­باشد. ضمنا به ازاء هر نفر مبلغ ۲۵ یورو نیز برای بررسی مدارک دریافت می­شود.

 

 مقالات مرتبط تحصیل در فرانسه:

  1. شرایط تحصیل در فرانسه برای مهاجران چگونه است؟
  2. تحصیل در فرانسه چه مزیت هایی دارد؟
  3. شرایط تحصیل در فرانسه [2019]
  4. مزایای تحصیل در فرانسه
  5. تحصیل دکتری در فرانسه
  6. هزینه های تحصیل و زندگی در فرانسه
  7. تحصیل دندانپزشکی در فرانسه برای دانشجویان ایرانی
  8. تحصیل پزشکی در فرانسه
  9. تحصیل در مقطع کارشناسی در فرانسه
  10. تحصیل در مقطع کارشناسی در فرانسه
  11. شرایط تحصیل دکترا در فرانسه
  12. شرایط پذیرش رشته حقوق در فرانسه چگونه است؟

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

در حال ارسال
نظرات کاربر
0 (0 رای)

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
قصد مهاجرت دارید؟ راحتترین کشور برای مهاجرت مطابق نیاز شما کدام است؟
10 دقیقه مشاوره تلفنی رایگان