رد کردن لینک ها

ویزای توریستی سوئد

ویزای توریستی سوئد

ویزای توریستی سوئد یکی از راه های اخذ اقامت سوئد می باشد.از مناطق زیبا و دیدنی برای توریست‌های خارجی، از زیبایی‌های قطب شمال با آفتاب نیمه‌شب گرفته تا قلعه‌های استان جنوبی Skane . بازدیدکنندگان می‌توانند مناظر زیبایی شبیه هتل یخی و ماهی گیری در یخ و بازی سگ‌های قطب شمال را تماشا کنند؛ و همچنین منظره زیبای سواحل سوئد را ببینند. همه و همه در کنار آشنایی با یکی از مرفه‌ترین کشورهای جهان دلایلی هستند که هرساله بسیاری از مردم جهان را به سمت اخذ ویزای توریستی سوئد سوق می‌دهند. در این نوشتار به بررسی شرایط کلی و همچنین چک‌لیست موردنیاز جهت گرفتن ویزای توریستی سوئد می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

سوئد

شهر استکهلم لقب «زیبای روی آب» را به خود اختصاص داده است. همچنین شرکت معروف اپرا در چند شهر سوئد وجود دارد. همچنین شما در کشور سوئد می‌توانید تجربه‌ای جدید از آشپزی و همچنین بهترین آشپزهای دنیا را ببینند. آشپزهای سوئد عنوان بهترین آشپزهای دنیا را به خود اختصاص داده‌اند.

متقاضیان محترم باید این نکته را مدنظر داشته باشند که برای اخذ ویزای توریستی کشور مذکور حتماً باید دعوت‌نامه داشته باشند و بدون داشتن دعوت‌نامه به‌هیچ‌عنوان اخذ ویزای توریستی کشور سوئد امکان‌پذیر نیست.

انواع مختلف ویزای توریستی سوئد

ویزای توریستی سوئد انواع مختلفی دارد و افراد به منظورهای متفاوتی قصد سفر به سوئد رادارند و می‌توانند از این طرق وارد سوئد شوند:

_ ویزای توریستی سوئد به‌منظور بازدید از کشور سوئد و گردشگری

_ ویزای توریستی سوئد برای بازدید از اقوام و بستگان

_ ویزای توریستی سوئد به‌منظور بازدید فرهنگی یا فعالیت و ورزشی

_ ویزای توریستی سوئد به‌منظور بازدید از یک کسب‌وکار یا یک فعالیت تجاری

 

چه مدارکی برای ارائه به سفارت جهت ویزای توریستی کشورسوئد نیاز دارم؟

چک‌ لیست زیر را مطالعه و بر طبق آن شروع به پرونده چینی مناسب بفرمایید.

  • تنظیم درست و کامل فرم درخواست ویزای توریستی کشورسوئد (توصیه می‌گردد حتماً با وکیل مشورت کنید)
  • دو عکس پاسپورتی با آخرین وضعیت ظاهری با سایز ۳٫۵ در ۴٫۵
  • پاسپورت معتبر با تاریخ اعتبار حداقل ۶ ماه آینده
  • تنظیم یک متن توضیحی با مضمون معرفی خود، روشن نمودن هدف از سفر، مقاصد به‌صورت مختصر
  • جزییات خانوادگی
  • اطلاعات و اسناد ویزاهای قبلی
  • نامه مرخصی از کار
  • داشتن دعوت‌نامه رسمی حقیقی/حقوقی
  • پرینت بانکی ۳ ماهه اخیر با میزان معادل ریالی به‌اندازه مدت اقامت در سوئد
  • ارائه رسید رزرو قطعی هتل و یا محل اقامت مشخص به همراه اطلاعات و آدرس
  • رسید رزرو بلیت هواپیما
  • بیمه مسافرتی
  • ۲ نسخه کپی از صفحه اول و آخر پاسپورت

درصورتی‌که قادر به گرفتن دعوت‌نامه برای ویزای توریستی این کشور نیستید، توصیه می‌شود از کشورهای دیگر اتحادیه اروپا مانند فرانسه و یا ایتالیا که به‌صورت کلی نیاز به دعوت‌نامه جهت اخذ ویزای شنگن ندارند اقدام بفرمایید و در ادامه از طریق یکی از این دو کشور به سوئد سفر کنید. بدین گونه هم شانس بالاتری برای گرفتن ویزا دارید و هم اینکه به هدف نهایی خود یعنی بازدید از سوئد نیز دست می‌یابید.

 

 

 مهاجرت به سوئد:

  1. تابعیت از طریق تولد در سوئد
  2. تبدیل اقامت به تابعیت در سوئد
  3. شرایط ویزای کار سوئد
  4. شرایط تحصیل در سوئد
  5. پناهندگی در سوئد

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

 

 

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره