رد کردن لینک ها

ویزای توریستی انگلستان

ویزای توریستی انگلستان

شاید به جرأت بتوان گفت گرفتن ویزای توریستی انگلستان و مهاجرت به انگلستان برای آن دسته از عزیزانی که تاکنون به این کشور سفر نکرده‌اند یکی از سخت‌ترین‌های ممکن در بین ویزاهای توریستی در تمامی دنیا است؛ و البته ترس درستی که از عدم موفقیت احتمالی این ویزا در بین متقاضیان ایرانی شایع شده نیز باعث به وجود آمدن پدیده‌ای به نام کلاهبرداری تحت عنوان ویزای توریستی انگلستان به صورت کاملاً تضمینی گشته است. صد البته برای آگاه‌سازی شما عزیزان و شناسایی وعده‌های متنوع به بررسی بازار مکاره و پوشالی ویزای توریستی انگلستان تضمینی نیز در مقاله‌ای جداگانه در وب‌سایت رسمی موسسه مهاجرتی آوات خواهیم پرداخت.

ترجیح این نوشتار بیشتر به پرداخت به قوانین و شرایط جدید ویزای توریستی انگلستان و همچنین انواع، امکانات و محدودیت‌های این ویزا است.

 

اگر قصد گرفتن ویزای توریستی انگلستان را به منظور:

  • استراحت، برای مثال در زمان تعطیلات و یا دیدار خویشاوندان و یا دوستان
  • برای تجارت، یا برای شرکت در رویدادهای ورزشی
  • به دلایل دیگر، به عنوان مثال دریافت خدمات درمانی

دارید، در این صورت شما نیازمند گرفتن ویزای بازدید استاندارد یا همان ویزای توریستی انگلستان هستید.

 

ویزاهای زیر نام و جای خود را به ویزای استاندارد بازدید از انگلستان داده‌اند

  • ویزای دیدار از خویشاوندان
  • ویزای بازدید عمومی
  • ویزای دیدار از فرزندان
  • ویزای بازدید تجاری
  • ویزای بازدید ورزشی
  • ویزای اجرای برنامه
  • ویزای بررسی کارآفرینی
  • ویزای بازدید جهت درمان پزشکی خصوصی
  • ویزای بازدید مقصد مشخص

اگر انگلستان را به قصد تجارت ویزیت می‌کنید، می‌توانید از طریق درخواست ویزای بازدید استاندارد انگلستان به هدف خود برسید. مقاصد مرتبط با تجارت نیز به همین ترتیب که شامل موارد زیر می‌شوند:

  • شرکت در کنفرانس، قرار ملاقات تجاری و یا دوره آموزشی
  • شرکت در یک رویداد خاص و مشخص ورزشی
  • به عنوان یک هنرمند، خواننده جهت اجرای برنامه
  • دستیار پژوهش و یا شرکت در پژوهش دانشگاهی درانگلیس
  • دکتر و یا دندان‌پزشک جهت بررسی پست‌های دانشگاهی و شغلی
  • شرکت در آزمون PLAB و یا OSCE
  • جهت بررسی چگونگی جمع‌آوری سرمایه از انگلستان برای یک تجارت خاص

 

با داشتن ویزای توریستی انگلستان اجازه انجام چه فعالیت‌هایی را دارم؟

شما می‌توانید:

  • در تمامی امور مربوط به تجارت که در پاراگراف فوق ذکر شد فعالیت کنید
  • تا حداکثر ۳۰ روز به تحصیل در انگلستان در یک دوره کوتاه مدت بپردازید به شرط آن که این موضوع هدف اصلی شما نبوده باشد
  • در برنامه‌های آموزشی تبادل و ثبت نام‌های آموزشی شرکت کنید (زیر ۱۸)
  • پرونده تبدیل زندگی مشترک اجتماعی به ازدواج را به انجام برسانید
  • به صورت ترانزیت از طریق خاک انگلستان تردد کنید

شما نمی‌توانید:

  • به کار بپردازید (چه با دستمزد چه بدون دستمزد)
  • در انگلستان به زندگی بپردازید
  • از کمک‌های اجتماعی بهره بگیرید
  • ازدواج کنید و یا شروع یک پیوند اجتماعی را به ثبت برسانید

 

گرفتن ویزای توریستی انگلستان چه مدت زمان می‌برد؟

آماده‌سازی و بررسی مدارک، پرونده چینی صحیح بر اساس شرایط کلی فرد یا افراد، اخذ وقت سفارت و سپس شرکت در مصاحبه، انتظار برای تصمیم نهایی سفارت همه و همه چیزی در حدود ۳ الی ۴ ماه زمان را نیازمند است. مرحله‌ی آخر ویزای شما یعنی انتظار برای تصمیم نهایی در حدود ۳ هفته می‌باشد که با توجه به زمان درخواست و تعداد درخواست‌ها می‌تواند کمتر یا بیشتر شود.

حداکثر زمان قانونی که می‌توان با ویزای توریستی انگلستان در خاک انگلستان اقامت داشت ۶ ما در یک سال می‌باشد.

در موارد زیر شما می‌توانید بیشتر از ۶ ماه نیز در یک دوره‌ی یک‌ساله در خاک انگلستان باقی بمانید:

  • تا حداکثر ۱۱ ماه اگر برای معالجه و درمان درانگلیس حضور داشته باشید.
  • استاد دانشگاه هستید و همسر قانونی شما اجازه‌ی ماندن تا ۱۲ ماه آینده را در خاک انگلستان دارد.

 

بر طبق آمارهای اخیر، یکی از دلایل ازدیاد پرونده‌های رد شده و به اصطلاح ریجکتی ویزای توریستی انگلستان در سفارت این کشور، تلاش بیشتر متقاضیان برای ورود هر چه سریع‌تر به خاک این کشور از طریق این ویزا و سپس تلاش برای ماندن و اخذ اقامت از طریق اعلام درخواست پناهندگی می‌باشد. حقیقتی که باعث شده در این بین حتی کسانی که به واقع هدفی جز دیدار خویشاوندان و یا سیاحت در سر ندارند نیز در مواردی قربانی تصمیم‌گیری‌های سخت گیرانه اداره مهاجرت و سفارتانگلیس شوند.

موسسه مهاجرتی آوات پرونده ویزای توریستی انگلستان، تضمین آن و تحکیم هر چه بیشتر پرونده شما را از طریق مشاوره اصولی و قدم به قدم تا انتها عهده‌دار خواهد بود.

در آخر این که اگر به صورت مکرر به انگلستان تردد دارید می‌توانید درخواست ویزای بازدید استاندارد با اعتبار ۲، ۵ و یا ۱۰ ساله به صورت مالتی پل و مدت اقامت ۶ ماه در هر بار سفر را به سفارتانگلیس بدهید.

برای مشاوره در خصوص ویزای شینگن و یا مهاجرت کاری و مهاجرت تحصیلی می توانید با ما تماس بگیرید.

مقالات مرتبط با انگلستان:

 

  1. کاریابی در انگلستان چگونه است؟
  2. شرایط اعزام دانشجو به انگلستان[2019]
  3. 4 راه برای دریافت اقامت کشور انگلستان
  4. زندگی در انگلستان چه مشکلاتی را برای ایرانیان دارد؟
  5. مدارک لازم برای ویزای کار انگلستان
  6. کار در انگلستان
  7. درباره کشور انگلستان و هزینه های آن بیشتر بدانیم؟
  8. مهاجرت به انگلستان

 

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره