رد کردن لینک ها

ویزای توریستی آفریقای جنوبی

5.0
01

ویزای توریستی آفریقای جنوبی یکی از انواع ویزاهایی است که برای سفر به آفریقای جنوبی صادر می‌شود، ویزای توریستی آفریقای جنوبی می‌باشد. ویزای توریستی آفریقای جنوبی یکی از گزینه‌های مناسب برای گردشگران است؛ دلیل آن نیز می‌تواند این باشد که این منطقه از پوشش گیاهی و حیات‌وحش متنوع و فرهنگ غنی برخوردار می‌باشد و همچنین اقتصاد پایدار و زیرساخت‌های گردشگری مناسبی دارد. در این مقاله سعی می‌کنیم در کنار توضیحاتی که درباره ویزای توریستی آفریقای جنوبی می‌دهیم، مختصری هم درباره ویزای کار و ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی هم مطالبی را ارائه نماییم.

انواع ویزای آفریقای جنوبی

گروه‌های مختلفی که می‌توانند ویزای اقامت موقت برای آفریقای جنوبی بگیرند:

  1. ویزای بازدیدکنندگان یا ویزای ۹۰ روزه توریستی
  2. ویزای بازدیدکنندگان که برای فعالیت بیشتر از ۹۰ روز و کمتر از ۳ سال گرفته می‌شود.
  3. ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی
  4. ویزای تجاری آفریقای جنوبی
  5. ویزای پزشکی آفریقای جنوبی
  6. ویزای بستگان آفریقای جنوبی
  7. ویزای کار آفریقای جنوبی
  8. ویزای بازنشستگی آفریقای جنوبی
  9. ویزای ترانزیت برای عبور کردن از آفریقای جنوبی به یکی از کشورهای همسایه آن
  10.  به کسانی که متقاضی گرفتن ویزای آفریقای جنوبی هستند، اکیداً توصیه می‌گردد که به این امر توجه کنند که چه نوع ویزایی برای اقامت موقت آن‌ها و فعالیت‌هایی که قصد انجام آن‌ها را در آفریقای جنوبی دارند، متناسب می‌باشد؟!

راه های مهاجرت به آفریقای جنوبی:

 

چه کسانی می‌توانند ویزای توریستی آفریقای جنوبی بگیرند؟

 قبل از اینکه لیست کسانی را که مجاز به گرفتن این نوع ویزا می‌باشند ذکر نماییم لازم است که بگوییم، افرادی که ویزای توریستی آفریقای جنوبی را دارند، مجاز نیستند که ویزای خود را بعد از اینکه وارد آفریقای جنوبی شدند، تغییر دهند؛ این اشخاص در صورتی که خواستار ویزای جدیدی باشند، باید ابتدا به کشورشان برگردند و از آنجا برای گرفتن ویزای جدید اقدام نمایند.

 هدف از این قانون:

    • آسان شدن صدور ویزاهای اقامت موقت و مجوز اقامت دائم در آفریقای جنوبی
    • ترویج رشد اقتصادی در آفریقای جنوبی از راه‌های زیر:
    • سرمایه‌گذاری خارجی
    • جذب کارگرهای خارجی بسیار ماهر و واجد شرایط
    •  ترویج گردشگری در این منطقه
    •  لیست کسانی که ویزای توریستی آفریقای جنوبی به آن‌ها تعلق می‌گیرد:
    • فرد یا خانواده یا دوستان به خاطر اهداف گردشگری
    • اهداف کسب‌وکار
    • همسر کسانی که در آفریقای جنوبی اقامت دارند یا به کار یا تحصیل مشغول هستند.
    • کودکانی که پدر و مادر آن‌ها در آفریقای جنوبی مشغول به کار یا تحصیل می‌باشند.
    • کسانی که قصد پیوستن به نامزد خود را دارند که در آفریقای جنوبی است (به شرط ازدواج در مدت ۹۰ روز)

<li”>اهداف تحصیلی که حداکثر مدت اقامت به این منظور ۳ ماه می‌باشد.

  • فعالیت‌هایی که خیریه و داوطلبانه می‌باشند.
  • اهداف پژوهشی
  • شرکت در همایش‌ها
  • تولید یا نمایش فیلم (مثلاً در حوزه صنعت سرگرمی)
  • به منظور اهداف پزشکی که به مدت حداکثر ۳ ماه باشد.
  • شرکت در رویدادهای ورزشی

 

وقت سفارت ویزای توریستی آفریقای جنوبی در تهران

معمولاً وقت‌هایی که برای اخذ ویزا در سفارت آفریقای جنوبی باز می‌شود، به مدت یک تا سه هفته می‌باشند؛ اما به دلیل اینکه درخواست‌ها و متقاضیان زیاد می‌باشد، نوبت‌ها سریع پر می‌گردند و افراد باید تا وقت جدیدی که سفارت اعلام می‌نماید، صبر نمایند. پس از اینکه در وقت تعیین شده مدارک لازم برای اخذ ویزا به سفارت آفریقای جنوبی ارائه شد، حداقل یک هفته یعنی ۵ روز کاری طول می‌کشد تا این مدارک بررسی شوند و به تقاضاها رسیدگی گردد و در صورت تائید، حداکثر سه ماه، تقاضا، تأییدیه‌ها و گزارش‌ها پزشکی اعتبار خواهند داشت.

قیمت ویزای آفریقای جنوبی

مرحله بعدی برای اخذ ویزای آفریقای جنوبی پرداخت ۶۰ یورو به سفارت و هزینه جداگانه‌ای به کارگزار ویزا می‌باشد. هزینه ویزای توریستی آفریقای جنوبی نسبت به قیمت روزانه ارز متغیر می‌باشد و در صورتی که درخواست ویزای توریستی آفریقای جنوبی رد شود، هزینه ویزا به متقاضیان برگردانده نمی‌شود.

ویزای کار آفریقای جنوبی

در میان انواع ویزاهایی که برای مهاجرت به آفریقای جنوبی گرفته می‌شود، مهاجرت کاری به آفریقای جنوبی شرایط بهتری دارد؛ زیرا از این راه می‌توان به آسانی اقامت دائم آفریقای جنوبی را بدست آورد. در این نوع ویزا، ویزای همراه متقاضی هم‌زمان داده می‌شود و همسر و فرزندان فرد نیز می‌توانند همراه او به آفریقای جنوبی مهاجرت نمایند. با توجه به اینکه این کشور جزء کشورهای بسیار پیشرفته است، اقدام به صدور ویزای کار برای افراد متخصص و متقاضی از کشورهای مختلف دنیا می‌نماید. در آفریقای جنوبی شرایط کار برای مهندسین، بسیار ایده آل است و متخصصین زیادی برای گرفتن ویزای کار در آفریقای جنوبی تقاضا می‌دهند.

 انواع ویزای کار در آفریقای جنوبی:

  • ویزای سهمیه اجازه کار
  • ویزای کار عمومی
  • مجوز کار برای افراد خاص و استثنایی
  • ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی

آفریقای جنوبی برای کسانی که متقاضی تحصیل در آنجا هستند در تمام مقاطع تحصیلی امکاناتی فراهم نموده است که به‌راحتی در کشور آفریقای جنوبی تحصیل کنند. به این دلیل که کشور آفریقای جنوبی انگلیسی زبان می‌باشد، جزء یکی از کشورهای انگشت شماری است که امکان تحصیل به زبان انگلیسی در آن وجود دارد.

این موضوع برای کسانی که زبان انگلیسی بلد هستند و نمی‌خواهند یا نمی‌توانند زبان دیگری را برای تحصیل در کشورهای دیگری که تحصیل در آن‌ها به زبان انگلیسی نیست، فرا بگیرند، مفید می‌باشد.

بیشتر رشته‌ها در تمام مقاطع تحصیلی در این کشور وجود دارد.

  1. دانشجویان به مدت ۲۰ ساعت در هفته اجازه کار دانشجویی را دارند.
  2. وجود امکان تطابق بین واحدهای گذرانده شده و ادامه تحصیل در رشته دلخواه
  3. امکان گرفتن ویزا برای اعضای خانواده
  4. هزینه‌های پایین زندگی
  5. کم بودن شهریه تحصیلی دانشگاه‌ها

امیدواریم توانسته باشیم اطلاعات مفیدی را به خوانندگان گرامی ارائه نموده باشیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره