رد کردن لینک ها

مراحل ویزای تحصیلی پرتغال [2019]

ویزای تحصیلی پرتغال

کشور پرتغال به دلیل آب و هوای بسیار مطلوبی که دارد دارای محبوبیت خاصی برای دانشجویان خارجی می باشد , ویزای تحصیلی پرتغال برای افرادی که شرایط دریافت آن را داشته باشند گزینه ی خوبی می باشد . البته این امکان برای تمامی دوستداران اخذ ویزای تحصیلی پرتغال وجود دارد که بتوانند با راهنمایی های موکلین مجرب موسسه حقوقی آوات به راحتی اقامت پرتغال و  ویزای تحصیل پرتغال را دریافت کنند . ویزای تحصیلی پرتغال علاوه بر دارا بودن شرایط لازم باید مدارکی که جهت اخذ ویزای تحصیلی پرتغال نیاز است را تهیه و به سفارت پرتغال تحویل داده شود .

اولین نکته ای که در ، دریافت ویزای تحصیلی پرتغال دارای اهمیت می باشد این است که باید پذیرش از دانشگاه پرتغال گرفته باشید و هر زمان که مجوز لازم از دانشگاه را کسب کردید می توانید برای باقی کار های مربوط به ویزای تحصیل پرتغال بپردازید .

پرتغال یک کشور اروپایی است و مهمترین نکته ای که این کشور را نسبت به کشورهای اروپایی دیگر متمایز کرده است و علاقمندان زیادی برای اخذ ویزای تحصیلی پرتغال وجود دارند این است که هزینه های زندگی در پرتغال بسیار پایین می باشد و همچنین هزینه های تحصیل هم به نسبت دیگر کشورهای اروپایی پایین است .

زمانی که شما پذیرش را از دانشگاه مورد نظر خود دریافت کردید می توانید با خیال راحت برای باقی کارها اقدام کنید که در مرحله اول تهیه مدارک لازم جهت صدور ویزا می باشد که باید مدارکی که سفارت و دولت پرتغال از شما درخواست می کند را به آنها تحویل دهید که در پایین ذکر شده اند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی پرتغال

  • اصل پاسپورت و ترجمه و کپی از تمام صفحات
  • نامه ی پذیرش دانشگاه مورد نظر
  • چند قطعه عکس رنگی که حداکثر مربوط به شش ماه قبل باشد
  • ریز نمرات کلیه مقاطع تحصیلی و ترجمه آن ها
  • عدم سوء پیشینه
  • گواهی سلامت پزشکی
  • و کلیه مدارکی که دولت و سفارت پرتغال از شما درخواست کند .

زمانی که این مدارک را برای ویزای تحصیلی پرتغال به دولت پرتغال تحویل دادید و بعد از اینکه به تایید نهایی رسید ویزای تحصیلی پرتغال برای شما صادر می شود و به شما اجازه ورود به پرتغال داده می شود .

بعد از اینکه به این کشور وارد شدید به مدتی که برایتان مشخص می شود باید مکان سکونت خود را انتخاب کنید و به پلیس پرتغال اطلاع دهید و از آن طریق برایتان بیمه هم رد می شود .

وقتی مکان زندگی خود را مشخص کردید با راهنمایی های که از طرف راهنما برایتان مشخص می شود می توانید برای ثبت نام در دانشگاه اقدام کنید .

زبان تدریس در دانشگاه های پرتغال

در مقطع کار شناسی زمانی که شما از طریق ویزای تحصیلی پرتغال وارد کشور می شوید به زبان پرتغالی و اسپانیایی تدریس می شوید و نکته مهم این است که برخلاف دیگر کشور های اروپایی نیاز نیست که حتما مدرک زبان را از قبل داشته باشید بلکه می توانید در پرتغال نیز دوره های زبان را سپری کنید و زمانی که مدرک زبان خد را دریافت کردید به نحصیل در دانشگاه مورد نظر مشغول شوید .

در مقطع کارشناسی ارشد نیز زبان تدریس برای دانشجویان پرتغالی و انگلیسی می باشد و در خصوص این مقطع هم دوره های زبان در پرتغال وجود دارد و فرد متقاضی ویزای تحصیل پرتغال می تواند بدون هیچ مشکلی دوره های زبان را در این کشور بگذراند .

قابل ذکر می باشد که امکان بورسیه شدن در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در کشور پرتغال وجود دارد .

اگر متقاضی دارای همسر و فرزندان باشد بعد از اینکه خود از طریق ویزای تحصیلی پرتغال به خاک این کشور رسید خانواده او که شامل همسر و فرزندان می باشد می توانند از طریق ویزای همراه به پرتغال بروند .

مقالات مرتب با این موضوع:

 

کار دانشجویی

زمانی که فرد متقاضی ویزای تحصیلی پرتغال به این کشور برود و شروع به تحصیل کند می تواند با اچازه ای که از دولت پرتغال می گیرد در حین تحصیل به کار پاره وقت نیز مشغول شود و تایم این کار پاره وقت براساس قوانین کشور پرتغال مشخص می شود .

و در اتمام تحصیل فرد می تواند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کند و به کار تمام وقت مشغول شود و بعد از سه الی پنج سال که مالیات پرداخت کرد برای اقامت دائم اقدام کند .

شایان ذکر می باشد که هر فردی که ویزای تحصیلی پرتغال را دریافت کرده باشد می تواند به تمام کشور های اروپایی بدون درخواست ویزا سفر کرده و از دانشگاه های آنجا دیدن کند .

اگر شما خواستار ویزای تحصیل پرتغال می باشید و می خواهید از شرایط آن مطلع شوید می توانید با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با مشاورین مجرب ما در ارتباط با ویزای تحصیل پرتغال مشاوره شوید .

موسسه حقوقی آوات همه روزه از ساعت ۹الی 18آماده خدمات رسانی به شما دوستداران مهاجرت می باشند .

 

انواع ویزای تحصیلی کشورهای مختلف:

ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی فرانسه

ویزای تحصیلی نروژ

ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تحصیلی ترکیه

ویزای تحصیلی دانمارک

ویزای تحصیلی اسپانیا

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی استونی

ویزای تحصیلی اکوادور

ویزای تحصیلی انگلستان

ویزای تحصیلی قبرس

ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی اوکراین

ویزای تحصیلی لیتوانی

ویزای تحصیلی چین

ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی هلند

ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی ایرلند

ویزای تحصیلی دانمارک

ویزای تحصیلی هندوستان

ویزای تحصیلی نیوزلند

ویزای تحصیلی سنگاپور

ویزای تحصیلی لهستان

ویزای تحصیلی برزیل

ویزای تحصیلی نروژ

ویزای تحصیلی مجارستان

ویزای تحصیلی اسلوونی

ویزای تحصیلی اسلواکی

ویزای تحصیلی ارمنستان

ویزای تحصیلی سوئیس

ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی

ویزای تحصیلی کره جنوبی

ویزای تحصیلی یونان

ویزای تحصیلی مالزی

ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تحصیلی روسیه

ویزای تحصیلی رومانی

ویزای تحصیلی لوکزامبورگ

ویزای تحصیلی ژاپن

ویزای تحصیلی مالتا

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی سوئد

ویزای تحصیلی فنلاند

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

در حال ارسال
نظرات کاربر
0 (0 رای)

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
قصد مهاجرت دارید؟ راحتترین کشور برای مهاجرت مطابق نیاز شما کدام است؟
10 دقیقه مشاوره تلفنی رایگان