Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

شرایط دریافت ویزای تحصیلی هندوستان در سال 2019

شرایط دریافت ویزای تحصیلی هندوستان در سال 2019

هر فردی که بخواهد برای ویزای تحصیل هندوستان اقدام کند باید یکی از مقاطع لیسانس , فوق لیسانس و دوره های زبان را انتخاب کند .مدت زمان ویزا بستگی به مدتی دارد که شما به تحصیل مشغول هستید واز شش ماه شروع می شود تا دو سال و اگر مدت ویزا به پایان رسید می توانید بعد از اتمام آن برای تمدیدش اقدام کنید .

اگر بخواهیم در مدت زمانی که ویزای تحصیل هندوستان اعتبار دارد از هندوستان خارج شویم در هر شهری که حضور داریم باید از پلیس آن شهر مجوز لازم جهت خروج از کشور را داشته باشیم . شایان ذکر می باشد که اجازه خروج برای هر فرد در هر سال یک بار اتفاق می افتد .

مدارک لازم برای مهاجرت تحصیلی به هندوستان

  • اصل پاسپورت و کپی آن
  •  اصل ریز نمرات پایان دبیرستان و کپی از تمام مدارک
  •  عدم سوء پیشینه
  • گواهی سلامت پزشکی
  •  ترجمه تمامی مدارک تحصیلی
  •  تایید از دادگستری و سفارت هند که در ایران وجود دارد
  • اصل و کپی از پذیرش از دانشگاه هایی که در هندوستان وجود دارد
  •  تمکن مالی و ترجمه از آن

و تمامی مدارکی که دولت هندوستان و سفارت هندوستان از متقاضی ویزای تحصیلی هندوستان در خواست کند نیز باید تهیه و به سفارت هندوستان تحویل دهد

شاید علاقمند بودن بسیاری از جوانان به هندوستان و علاقه به اخذ ویزای تحصیلی هندوستان به دلیل فرهنگ این کشور می باشد که بسیار غنی و دوست داشتنی می باشد .

پیشنهاد مطالعه »
مهاجرت به هند - اخذ اقامت هندوستان

کار حین تحصیل در هندوستان

بعد از اخذ ویزای دانشجویی فرد متقاضی می تواند بعد از ورود به هندوستان سریعا مکانی که قرار است در آن سکونت داشته باشد را انتخاب و سپس به پلیس هندوستان تحویل دهد و بعد از اینکه به تحصیل مشغول شد می تواند با اجازه دولت به کار پاره وقت در حین تحصیل بپردازد.

زمان کار در هندوستان بستگی به زمان کلاس ها در کالج ها و دانشگاه های هندوستان می باشد و بعد از تمام شدن تحصیل فرد می تواند به کار تمام وقت بپردازد و ویزای تحصیلی هندوستان خود را به ویزای کاری تغییر دهد و هر سال آن را تمدید کند و بعد از گذشت سه الی پنج سال که متغییر می باشد می تواند برای اقامت دائم اقدامن کند البته به شرط اینکه فرد مالیات را به دولت هندوستان پرداخت کرده باشد .

کشور هندوستان در همسایگی پاکستان , بنگلادش , … قرار دارد و پایتخت این کشور پهناور دهلی نو نیز می باشد .

دین و مذهب در هندوستان به تعداد زیاد یافت می شود و بیشتر مذهب ها در هندوستان هندو , مسیحی ؛زرتشتی , یهودی و بودایی می باشد .

 

موسسه حقوقی و مهاجرتی آوات آماده خدمات رسانی به کلیه دوستداران اخذ ویزای تحصیلی هندوستان نیز می باشد و شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با موسسه حقوقی مهاجرتی آوات تماس گرفته و با مشاورین مجرب ما در خصوص ویزای تحصیلی هندوستان و چگونگی اخذ ویزای تحصیلی هندوستان و همچنین چگونگی تهیه مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی هندوستان صحبت کنید .

رشته پزشکی در هندوستان

از آنجایی که رشته ی پزشکی یکی از پر طرفدار ترین رشته ها در بین متقاضیان تحصیل در هند است لذا ما در اینجا میخواهیم دوره پزشکی در هند را به طور کامل شرح دهیم.
تحصیل در هندوستان در رشته پزشکی مزایایی دارد که موجب شده بسیاری از افراد هندوستان را برای تحصیل رشته پزشکی انتخاب کنند از طرفی معایبی نیز دارد که شاید خیلی برای متقاضیان تحصیل در هند خوشایند نباشد.

پیشنهاد مطالعه »
تحصیل A Level در انگلستان

به عنوان مثال تحصیل در هند در رشته پزشکی حدود ۴۰۰ میلیون تومان هزینه تحصیل کل دوره پزشکی را در بر دارد که این هزینه باید در ابتدا به صورت کامل پرداخت گردد که این هزینه برای تحصیل در دانشگاههای هندوستان خیلی منطقی نیست و پرداخت کل هزینه در ابتدای تحصیل این موضوع را مقداری دشوار کرده است.

رشته دندانپزشکی در هندوستان

طول مدت دوره تحصیلی دندانپزشکی در هندوستان پنج سال است که هزینه این دوره پنج ساله ۳۵۰۰۰$ تا ۴۲۰۰۰$ میباشد.

دوره دندانپزشکی در هندوستان چهار سال تئوری است و یک سال عملی.

از مزایای تحصیل در رشته دندانپزشکی در هندوستان میتوان به این موارد اشاره کرد:

  • اعتبار دانشگاههای هندوستان از نظر وزارت بهداشت ایران
  • هزینه های بسیار پایین تحصیل در رشته دندانپزشکی در هند
  • انگلیسی زبان بودن
  • مانند رشته ی پزشکی نیاز نیست کل هزینه در ابتدا پرداخت گردد بلکه با پرداخت ۶۰ تا ۷۰ درصد از کل هزینه باید در ابتدا پرداخت گردد.

تحصیل در رشته ی داروسازی در هندوستان

لیسانس داروسازی در هند

طول دوره لیسانس داروسازی در هندوستان چهار سال است و هزینه دوره لیسانس داروسازی در هندوستان بین ۹۰۰۰$ تا ۱۸۰۰۰$ میباشد و همچنین به هیچ گونه مدرک زبان نیاز نیست.

دکترای داروسازی در هند

طول دوره دکتری داروسازی در هندوستان شش سال پیوسته میباشد و هزینه دوره داروسازی در هندوستان بین ۲۲۰۰۰$ تا ۳۴۰۰۰$ میباشد.
از مزایای تحصیل در هندوستان میتوان به هزینه های بسیار پایین زندگی و تحصیل ، راحت بودن صدوره ویزا، اعتبار دانشگاههای هندوستان از نظر وزارت بهداشت و وزارت علوم ایران اشاره کرد.

پیشنهاد مطالعه »
کار ضمن تحصیل در ایتالیا

انواع ویزای تحصیلی کشورهای مختلف:

ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی فرانسه

ویزای تحصیلی نروژ

ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تحصیلی ترکیه

ویزای تحصیلی دانمارک

ویزای تحصیلی اسپانیا

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی استونی

ویزای تحصیلی اکوادور

ویزای تحصیلی انگلستان

ویزای تحصیلی قبرس

ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی اوکراین

ویزای تحصیلی لیتوانی

ویزای تحصیلی چین

ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی هلند

ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی سوئیس

ویزای تحصیلی پرتغال

ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی

ویزای تحصیلی کره جنوبی

ویزای تحصیلی ژاپن

ویزای تحصیلی مالتا

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی سوئد

ویزای تحصیلی فنلاند

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ