رد کردن لینک ها

قوانین جدید دریافت ویزای تحصیلی مالزی برای ایرانیان [2019]

ویزای تحصیلی مالزی

بسیاری از افراد وجود دارند که خواهان تحصیل در خارج از کشور می‌باشند در این میان ویزای تحصیلی مالزی علاقمندان خاص خود را دارد که دوست دارند شرایط ویزای تحصیلی مالزی را فهمیده و سپس اگر شرایط لازم را داشتند اقدام کنند. ویزای تحصیلی مالزی نیازمند مدارکی می‌باشد که در ادامه به مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی مالزی می‌پردازیم.

دانشگاه‌های مالزی ازجمله دانشگاه‌های معتبر و جهانی نیز می‌باشند که به زبان انگلیسی در آن‌ها تدریس می‌کنند و اگر فرد متقاضی ویزای تحصیلی مالزی مدرک زبان نداشته باشد می‌تواند دوره‌های زبان انگلیسی را در مالزی کسب کند اما بهتر این می‌باشد که شما مدرک زبان را در همین ایران بگیرید تا کارهایتان به‌سرعت و راحت‌تر انجام شود.

مزایای تحصیل در مالزی

یکی از مزایای ویزای تحصیلی مالزی این می‌باشد که دانشجویان از امکانات رفاهی بسیاری برخوردار هستند و همچنین داشتن خوابگاه‌ها، اینترنت رایگان برای دانشجویان، و از همه آن‌ها مهم‌تر تحصیل بسیار ارزان  هزینه‌های زندگی بسیار پایین می‌باشد، این دلایل باعث شده است که افراد زیادی دست‌به‌کار شوند.

دانشجویانی که از طریق ویزای تحصیلی به این کشور رفته‌اند بعد از ورود به دانشگاه تحت پوشش بیمه درمانی قرار می‌گیرند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی مالزی

قبل از هر اقدامی باید مدارک لازم را تکمیل و به سفارت مالزی تحویل دهید که این مدارک عبارتند از:

  • اصل پاسپورت و ترجمه آن
  • عدم سوءپیشینه
  • عدم اعتیاد
  • مدرک دیپلم و مدرک پیش‌دانشگاهی  که معدل مدرک دیپلم باید ۱۴به بالا باشد
  • شش قطعه عکس رنگی
  • گواهی پزشکی که سلامت شما را تضمین کند
  • پذیرش از دانشگاه مالزی
  • و هرگونه مدرکی که دولت مالزی نیاز داشته باشد

زمانی که پذیرش را از دانشگاه مورد نظر گرفتید و مدارک را به دولت تحویل دادید و مدارکتان تایید شد و ویزای تحصیلی مالزی صادر شد و به مالزی رفتید در ابتدا محل سکونت باید مشخص شود و بعد از آن مراحل ثبت نام را باید انجام دهید و سپس به تحصیل مشغول شوید.

 

کار دانشجویی

وقتی با ویزای تحصیلی مالزی به خاک این کشور رسیدید یک سری مزایایی شامل دانشجویان خارجی می‌شود و آن این می‌باشد که شما می‌توانید در حین تحصیل با اجازه دولت مالزی به کار پاره‌وقت بپردازید که مدت‌زمان کار در هفته برای دانشجویان باتوجه به ساعت و روزهای تعطیل دانشجو حساب می‌شود که معمولا بین ده تا بیست ساعت کار در هفته می‌باشد و این موضوع برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد صدق می‌کند زیرا مقطع دکتری ساعت کاری بین سی تا سی‌وپنج ساعت در هفته می‌باشد.

زمانی که تحصیل شما به پایان رسید می‌توانید همان ویزای تحصیل مالزی را به ویزای کاری مالزی تغییر دهید و به کار تمام‌وقت در آنجا بپردازید و در حین کار به مدت سه سال تا پنج سال با پرداخت مالیات (که متغیر می‌باشد ) می‌توانید برای اقامت دائم اقدام کنید.

 

لینک مفید: سفارت مالزی در ایران

 

نحوه اخذ پذیرش از دانشگاه‌های مالزی

یک از این روش‌ها به این صورت می‌باشد که به‌صورت مستقیم به دانشگاه و موسسه آموزش عالی رفته و مدارک خود را تحویل دهید و اگر مورد تایید دانشگاه یا موسسه آموزش عالی قرار گرفت از طرف همان موسسه یا دانشگاه برای اداره ویزا درخواست فرستاده می‌شود و ویزا برایتان صادر می‌شود.

در روش بالا باید گذرنامه شما به مدت یک سال حداقل اعتبار داشته باشد و اگر کمتر از یک سال اعتبار داشته باشد ویزا برایتان صادر نخواهد شد و این نکته بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

روش دیگر این می‌باشد که از طریق اداره مهاجرت اقدام کنید و منتظر تایید دانشگاه مورد نظر بمانید.

که در روش دوم مدت‌زمانی که طول می‌کشد دانشگاه یا موسسه آموزش عالی جواب خود را نسبت به تایید یا رد کردن دانشجو اعلام کند یک هفته می‌باشد.

برای پذیرش و دریافت ویزای تحصیلی مالزی راه‌های متعددی وجود دارد که موسسه حقوقی آوات خدمات خود را در این زمینه ارائه می‌دهد و اگر شما خواستار ویزای تحصیل مالزی و تحصیل در این کشور زیبا می‌باشید می‌توانید همه‌روزه از ساعت ۹ صبح الی 18عصر با موسسه حقوقی آوات تماس بگیرید و با مشاورین مجرب ما در زمینه ویزای تحصیل مالزی صحبت کنید و تمامی سؤالات خود را از مشاورین ما جویا شوید.

 

 

انواع ویزای تحصیلی کشورهای مختلف:

ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی فرانسه

ویزای تحصیلی نروژ

ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تحصیلی ترکیه

ویزای تحصیلی دانمارک

ویزای تحصیلی اسپانیا

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی استونی

ویزای تحصیلی اکوادور

ویزای تحصیلی انگلستان

ویزای تحصیلی قبرس

ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی اوکراین

ویزای تحصیلی لیتوانی

ویزای تحصیلی چین

ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی هلند

ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی ایرلند

ویزای تحصیلی دانمارک

ویزای تحصیلی هندوستان

ویزای تحصیلی نیوزلند

ویزای تحصیلی سنگاپور

ویزای تحصیلی لهستان

ویزای تحصیلی برزیل

ویزای تحصیلی نروژ

ویزای تحصیلی مجارستان

ویزای تحصیلی اسلوونی

ویزای تحصیلی اسلواکی

ویزای تحصیلی ارمنستان

ویزای تحصیلی سوئیس

ویزای تحصیلی پرتغال

ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی

ویزای تحصیلی کره جنوبی

ویزای تحصیلی یونان

ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تحصیلی روسیه

ویزای تحصیلی رومانی

ویزای تحصیلی لوکزامبورگ

ویزای تحصیلی ژاپن

ویزای تحصیلی مالتا

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی سوئد

ویزای تحصیلی فنلاند

قوانین جدید دریافت ویزای تحصیلی مالزی برای ایرانیان [2019]
2 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره