رد کردن لینک ها

شرایط تحصیل در فرانسه [2019]

ویزای تحصیلی فرانسه

اگر شما خواهان تحصیل در فرانسه هستید باید یک سری اقدامات را انجام دهید. ویزای تحصیلی فرانسه با ویزای سایر کشورهای اروپایی تفاوت چندانی ندارد. اگر تمایل به تحصیل در فرانسه دارید باید شرایط این کشور را داشته باشید. مانند زبان اصلی ترین نکته است که باید حتما آن را فراموش نکنید. البته نباید ناامید شوید چون مشاوران باتجربه موسسه حقوقی مهاجرتی آوات در کنار شما هستند. اگر خواهان تحصیل در فرانسه و هستید ما در این مقاله شما را راهنمایی خواهیم کرد.

تحصیل فرانسه

فرانسه و نیم نگاهی به آن

حال که شما خواهان تحصیل در فرانسه و اخذ  ویزای تحصیلی فرانسه هستید بهتر است ابتدا اندکی اطلاعات در مورد کشور فرانسه کسب کنید. از جنبه اقتصادی فرانسه چهارمین اقتصاد دنیا محسوب می‌شود که علت آن‌هم رابطه خوب بین صنعت فرانسه و دانشگاه‌های فرانسه می‌باشد. دانشگاه‌های فرانسه جزء برترین دانشگاه‌های جهان هستند که بسیاری از مردم جهان مخصوصا هم‌وطنان عزیز ایرانی اقدام به دریافت  ویزای تحصیلی فرانسه و در نهایت به تحصیل در فرانسه می‌پردازند.

اگر شما دارای یک ملیت غیر اروپایی هستید برای تحصیل در فرانسه باید  ویزای تحصیلی فرانسه بگیرید. دریافت  ویزای تحصیلی فرانسه دارای شرایط و انواع مختلف می‌باشد:

انواع ویزای تحصیلی فرانسه

این نوع ویزای برای شرایطی است که شما قصد تحصیل در دانشگاه‌های فرانسه را که دارای امتحان ورودی هستند می‌باشد.

این ویزای تحصیلی برای شرایطی که شما کمتر از سه ماه قصد تحصیل در فرانسه را دارید

پیشنهاد مطالعه »
دانشگاه‌های برتر آلمان

از طریق این ویزا شما می‌توانید به مدت سه ماه تا شش ماه بدون اجازه اقامت به تحصیل در فرانسه بپردازید. این نوع ویزا قابل تمدید نیست.

اگر می‌خواهید برای مدت بیشتر از شش ماه در فرانسه به تحصیل بپردازید باید برای دریافت ویزای تحصیل بلند مدت فرانسه اقدام کنید

این نوع ویزا برای عزیزانی که دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر هستند می‌باشد. این نوع ویزای تحصیلی دارای مراحل و شرایط خاصی می‌باشد…

صحبت های جناب آقای جهانیان مدیر و موسس سازمان مهاجرتی آوات در خصوص تحصیل در فرانسه و ویزای تحصیلی فرانسه

انواع ویزای تحصیلی فرانسه

این نوع ویزای برای شرایطی است که شما قصد تحصیل در دانشگاه‌های فرانسه را که دارای امتحان ورودی هستند می‌باشد. برای شرکت در این امتحانات باید  ویزای تحصیلی فرانسه را دریافت کنید و اگر شما موفق به قبولی در امتحان مورد نظر شوید و گذرنامه بگیرید پس از آن شما می‌توانید برای یک مجوز اقامت یک‌ساله فرانسه درخواست بدهید. این درخواست قابل تجدید است.

از طریق این ویزا شما می‌توانید به مدت سه ماه تا شش ماه بدون اجازه اقامت به تحصیل در فرانسه بپردازید. این نوع ویزا قابل تمدید نیست.

اگر می‌خواهید برای مدت بیشتر از شش ماه در فرانسه به تحصیل بپردازید باید برای دریافت ویزای تحصیل بلند مدت فرانسه اقدام کنید. مدت‌زمان‌های این نوع  ویزای تحصیلی فرانسه برای هر مقطع بدین شرح می‌باشد: برای مقطع کارشناسی سه سال، برای مقطع کارشناسی ارشد دو سال و نهایت برای مقطع دکتری چهار سال می‌باشد. این نوع ویزا که VLT-TS نامیده می‌شود بدلیل طولانی بودن مدت یک نوع اجازه اقامت هم به‌حساب می‌آید.

پیشنهاد مطالعه »
مهاجرت تحصیلی به کانادا

این نوع ویزای تحصیلی برای تمام متقاضیان خارجی (بغیر از متقاضیان کشور الجزایر) برای تحصیل بلند مدت در فرانسه صادر می‌شود که متقاضی باید یکسری اطلاعات در مورد رزومه علمی، سطح زبان فرانسوی و وضعیت مالی مبنی بر تمکن مالی برای تحصیل در فرانسه که حدود ششصد یورو در ماه می‌باشد را ارائه دهند.

این نوع ویزا برای عزیزانی که دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر هستند می‌باشد. این نوع ویزای تحصیلی دارای مراحل و شرایط خاصی می‌باشد که برای اطلاع دقیق از شرایط آن می‌توانید از مشاوران ما کمک بگیرید.

تحصیل در فرانسه بدون مدرک زبان

می توان گفت تحصیل در فرانسه بدون مدرک زبان ممکن نیست. البته اگر برخی شرکت ها وعده تحصیل در فرانسه را بدون مدرک زبان می دهند را جدی نباید گرفت. زیرا دانشگاه های هر کشوری به زبان آن کشور یا انگلیسی تدریس می کنند. پس نباید انتظار داشت که به تحصیل در فرانسه بدون مدرک زبان فرانسوی یا انگلیسی بتوان اقدام کرد. در هر صورت اگر مدرک زبان ندارید باید در کشور فرانسه دوره بگذرانید. در تمام مقاطع تحصیلات عالی فرانسه که شامل کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری می‌باشد شما نیاز به فراگیری زبان فرانسه دارید. البته یادآوری این نکته لازم است که بدلیل برخی مشکلات متقاضیان ایرانی برای اخذ  ویزای تحصیلی فرانسه دریافت مدرک زبان فرانسوی در ایران لازم می‌باشد.

هزینه‌ تحصیل در فرانسه

با توجه به این‌که در فرانسه دانشجویان حق دارند به کار و کسب درآمد مشغول شوند این اجازه دارای محدودیت‌هایی می‌باشد. از جمله اینکه در هفته فقط اجازه تعداد ساعات مشخصی (۲۰ ساعت در هفته که کارفرما متعهد به پرداخت بیمه است و از حقوق شما مالیات کسر می‌شود ) را برای کار دارند که می‌تواند کمکی برای دانشجویان برای جبران بخشی از هزینه تحصیل در فرانسه باشد که بیشتر این مخارج شامل مسکن خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه »
اخذ پذیرش فرانسه در سال 2019

البته گفتن این نکته ضروری است که اگر قصد تحصیل در فرانسه را دارید باید گواهی مبنی بر تمکن مالی شما برای هزینه‌ها به مدت یک سال به سفارت فرانسه ارائه دهید. در نهایت اگر بعد اتمام تحصیل قصد دارید یک شغل دائم در فرانسه داشته باشید باید دوره تحصیلی خود را به‌خوبی گذرانده و به زبان فرانسوی تسلط کامل داشته باشید.

تحصیل فرانسه
تحصیل فرانسه

سخن پایانی نویسنده

در آخر با اینکه حق انتخاب نوع ویزا با شما عزیزان می‌باشد اما ما توصیه می‌کنیم قبل از هر اقدامی از افراد آشنا به امور مهاجرت و تحصیل در فرانسه و اروپا کمک بگیرید.

موسسه حقوقی مهاجرتی آوات باسابقه درخشان در امور حقوقی و مهاجرتی مفتخر است که در این راه به شما خدمات مشاوره‌ای ارائه دهد و بهترین مسیر را برای شما باز کند.

شما میتوانید سوالات خود را در باب ویزای تحصیلی فرانسه در پایان همین مقاله برای ما ارسال نمایید و منتظر پاسخ کارشناسان آوات در اسرع وقت باشید.

Instagram Awatlaw

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

نظرات

  1. ارسال نظر

    سلام وقت بخیر . سلام وقت بخیر . در مورد بورسیه ایفل فرانسه چجوری باید بدونم واجد شرایط هستم یا نه ؟ من کارشناسی مدیریت بازرگانی خوندم 28 سالمه و اینکه من مدرک زبان ندارم امکان اخذ هست ؟

    پیوند یکتا
  2. ارسال نظر

    سلام وقت بخیر . سلام وقت بخیر . در مورد بورسیه ایفل فرانسه چجوری باید بدونم واجد شرایط هستم یا نه ؟ من کارشناسی مدیریت بازرگانی خوندم 28 سالمه و اینکه من مدرک زبان ندارم امکان اخذ هست ؟

    پیوند یکتا
    1. ارسال نظر

      سلام دوست عزیز
      برای بررسی شرایطتتان طبق فاکتورهای ارائه شده جهت کسب بورسیه تحصیلی فرانسه با موسسه تماس بگیرید
      با تشکر

      پیوند یکتا
  3. ارسال نظر

    در ویدئو ی فوق اقای جهانیان گفتن که تحصیل در فرانسه رایگانه اما امروز من با 5تاموسسه تماس گرفتم همشون گفتن دیگه رایگان نیست! میشه یه توضیح در این رابطه بدین؟!

    پیوند یکتا
    1. ارسال نظر

      سلام روز بخیر
      شما میتوانید برای مشاوره تخصصی با همکاران ما در موسسه تماس بگیرید.

      پیوند یکتا
  4. ارسال نظر

    سلام من 41 سالمه و اخرین مدرکم ارشد ای تی امنیت اطلاعاته . ایا من میتونم یه ارشد دیگه در فرانسه بگیرم یا شرط سنی اجازه نمیدهد ؟ البته دنبال ارشد کوتاه مدت یک ساله هستم که بعدش هم بتوانم اقامت دائم با کار بگیرم یا برای دکترا بخونم و پس از اقامت دائم بگیرم . ممنون

    پیوند یکتا
    1. ارسال نظر

      سلام روز بخیر
      شما میتوانید برای مشاوره تخصصی با همکاران ما در موسسه تماس بگیرید.

      پیوند یکتا

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره