رد کردن لینک ها

آخرین تغییرات دریافت ویزای تحصیلی سوئد [2019]

ویزای تحصیلی سوئد

سوئد کشور عضو اتحادیه اروپا می باشد که دانشجویانی که علاقمند به تحصیل در خارج می باشند و در صدد اخذ ویزای تحصیلی سوئد هستند تا بتوانند از طریق اخذ ویزای تحصیلی سوئد به اهداف خود برسند و اقامت سوئد را اخذ نمایند و آینده روشنی را برای خود بسازند. سوئد کشوری است که از نظر اقتصادی در دنیا حرفی برای گفتن دارد و از نظر آموزشی سطح بالایی در جهان را به خود اختصاص داده است.

این موضوع باعث شده است که افراد زیادی درصدد اخذ ویزای تحصیلی سوئد بربیایند تا از طریق ویزای تحصیلی به این کشور راه یافته و بعد از اتمام تحصیلشان در کشور سوئد به کار مشغول شوند. البته باید این موضوع را بدانید که ویزای تحصیلی سوئد به افرادی تعلق میگیرد که شرایط آن را داشته باشند و این شرایط بستگی به تکمیل بودن مدارک دارد که بسیار حائز اهمیت میباشد.

مراحل اخذ ویرای تحصیلی سوئد

فرد متقاضی ویزای تحصیل سوئد باید در ابتدای امر از دانشگاهی که در سوئد مد نظر دارند پذیرش را دریافت کرده باشند و دانشگاه نامه کتبی جهت اعلام پذیرش برای دانشجوی متقاضی ویزای تحصی سوئد فرستاده باشد تا فرد متقاضی با آن نامه بتواند برای اخذ ویزای تحصیل سوئد اقدام کند .

زمانی که سفارت سوئد مدارک فرد متقاضی را بررسی نمود و تایید کرد در آن زمان اجازه صدور ویزای تحصیلی سوئد برای فرد صادر میشود و فرد زمانی که ویزای خود را دریافت کرد میتواند به سوئد برود و در بدو ورد بایستی محل اقامت خود را مشخص کند که میخواهد در هتل اقامت داشته باشد یا در خوابگاه و یا خانه ای را اجاره خواهد کرد و بعد از آن باید برای ثبت نام در دانشکاه اقدام کند .

فرد متقاضی می تواند به محض ورود به سوئد فردی را به عنوان راهنما استخدام کند تا او را در سوئد تنها نگذارد که این موضوع شامل هزینه برای فرد متقاضی  میباشد .

شایان ذکر میباشد زمانی که پذیرش دانشگاه را دریافت می کنید باید قسط اول شهریه دانشگاه را پرداخت کنید .

 

مقالات مرتبط با موضوع تحصیل در سوئد:

 

شرایط تحصیل در سوئد

تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی در سوئد

کار ضمن تحصیل در سوئد

تحصیل در کشور سوئد بدون مدرک زبان

کار پس از تحصیل در سوئد

تحصیل داروسازی در سوئد

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در سوئد

تحصیل داروسازی در کشور سوئد

 

لینک مفید: سفارت سوئد در تهران

 

کار دانشجویی در سوئد

بعد از اینکه وارد این کشور شدید و شروع به تحصیل نمودید با اجازه ای که از سمت اداره کار دولت سوئد برای دانشجویان خارجی داده شده است فرد خارجی این اجازه را دارد که در حین تحصیل به کار پاره وقت بپردازد تا کمی از هزینه های تحصیل در سوئد را جبران کند .

میزان مدت زمان های مشخص شده برای کار پاره وقت برای دانشجویان هر مقطع متغیرمیباشد , اصولا برای مقاطع کارشناسی ده ساعت در هفته میباشد و برای مقاطع کارشناسی ارشد بیست ساعت در هفته , و برای مقاطع دکتری به مدت سی ساعت در هفته میباشد .

یک نکته ای که برای اعضای خانواده افرادی که از طریق ویزای تحصیلی سوئد وارد این کشور شده اند این می باشد که هر یک از اعضای خانواده درجه یک افراد دانشجو می توانند به همان مدت زمانی که فرد متقاضی ویزای تحصیلی سوئد در این کشور مشغول به تحصیل می باشد آنها هم در سوئد اقامت کنند . و اگر این مدت به شش ماه نیز برسد میتوانند درخواست کار در سوئد را بدهند.

 

تبدیل ویزای تحصیلی به اقامت دائم سوئد

زمانی که متقاضی ویزای تحصیلی سوئد تحصیل در هر دوره ای که می باشد را به اتمام برساند می تواند به کار تمام وقت در این کشور بپردازد و طبق آن بعد از پنج سال اقامت دائم سوئد را دریافت نماید. زمانی که شما اقامت سوئد که یک کشور اروپایی است را داشته باشید می توانید بدون ویزا به دیگر کشور های اروپایی سفر و رفت و آمد کنید . حتی می توانید برای تحصیل بدون گرفتن ویزا به دیگر کشورهای اروپایی سفر کنید .

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی سوئد

  • فیش واریز شهریه اول
  • شش قطعه عکس رنگی که حداکثربرای شش ماه قبل باشد
  • مدارک تحصیلی مورد نیاز و ترجمه از آن ها
  • گذرنامه و ترجمه و کپی از آن
  • عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد
  • گواهی سلامت پزشکی
  • و هر گونه مدارک اضافی که سفارت سوئد از شما درخواست کنند را باید به این دولت تحویل دهید .

 

افرادی که علاقمند به تحصیل در سوئد می باشند می توانند در این زمینه با مشاورین مجرب ما در ارتباط باشند و تمامی سوالات خود را در زمینه شرایط تحصیل در کشور سوئد و همچنین ویزای تحصیلی و ویزای کاری سایر کشورها را با ما در میان بگذارند.

موسسه مهاجرتی آوات ارائه دهنده کلیه خدمات مهاجرتی با دارا بودن وکلای باتجربه در امر مهاجرت همه روزه آماده خدمات رسانی به شما دوستداران مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور می باشند .

 

 

انواع ویزای تحصیلی کشورهای مختلف:

ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی فرانسه

ویزای تحصیلی نروژ

ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تحصیلی ترکیه

ویزای تحصیلی دانمارک

ویزای تحصیلی اسپانیا

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی استونی

ویزای تحصیلی اکوادور

ویزای تحصیلی انگلستان

ویزای تحصیلی قبرس

ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی اوکراین

ویزای تحصیلی لیتوانی

ویزای تحصیلی چین

ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی هلند

ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی ایرلند

ویزای تحصیلی دانمارک

ویزای تحصیلی هندوستان

ویزای تحصیلی نیوزلند

ویزای تحصیلی سنگاپور

ویزای تحصیلی لهستان

ویزای تحصیلی برزیل

ویزای تحصیلی نروژ

ویزای تحصیلی مجارستان

ویزای تحصیلی اسلوونی

ویزای تحصیلی اسلواکی

ویزای تحصیلی ارمنستان

ویزای تحصیلی سوئیس

ویزای تحصیلی پرتغال

ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی

ویزای تحصیلی کره جنوبی

ویزای تحصیلی یونان

ویزای تحصیلی مالزی

ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تحصیلی روسیه

ویزای تحصیلی رومانی

ویزای تحصیلی لوکزامبورگ

ویزای تحصیلی ژاپن

ویزای تحصیلی مالتا

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی فنلاند

آخرین تغییرات دریافت ویزای تحصیلی سوئد [2019]
4 رتبه میانگین رای 4.8

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

نظرات

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره