رد کردن لینک ها

کارهایی که قبل از دریافت ویزای تحصیلی در بلژیک باید انجام داد

ویزای تحصیلی در بلژیک

کشور بلژیک از جهت های مختلف زیادی می تواند راه ایده ال برای  خیلی از تقاضا کننده ها باشد. با گرفتن ویزای تحصیلی در بلژیک بعد از مدتی در صورت خواستن و راضی بودن به راحتی می توان برای تبعیت و اقامت در این کشور با رعایت و حفظ مقررات اقدام کرد .

مزایایی که کشور بلژیک در مورد تحصیل دارد رعایت استاندارد های روز دنیا در این کشور باعث شده که مورد استقبال زیادی از افراد دنیا قرار بگیرد .

 

 

از کار هایی که باید برای گرفتن ویزای تحصیلی در بلژیک انجام دهید :

 

کلا دو نوع ویزا در کل جهان برای رفتن به کشور خارجه وجود دارد

یکی از ویزا به اسم ویزای نود روزه است که ویزای کوتاه مدت است

و دومین ویزا ،ویزای بیش تر از نود روز یا بلند مدت است که در  گروهDقرار گرفته است

برای تحصیل در بلژیک ویزای بلند مدت یا همان ویزای بیش از  نود روز است

 

بعضی از کشور ها هم هستند که برای ورود به بلژیک نیاز به ویزای چه تحصیلی چه غیر تحصیلی ندارند شهروندانی که از کشور های اتحادیه اروپا و یا اتحادیه اقتصادی اروپا باشند می توانند با نشان دادن مدارکی که هویت و شخصیت ان ها را نشان می دهد برای ادامه تحصیل در بلژیک اقدام کنند .

 

 

و همچنین شهروندان امریکایی اگر با ویزای کوتاه مدت یعنی کمتر از نود روز وارد کشور شده باشند در صورتی که قصد ادامه تحصیل در این کشور داشته باشند دیگر نیازی به اقدام ویزای بلند مدت یعنی بیش از نود روز نخواهد داشت

 

و ادامه تحصیل برای ان ها در بلژیک بدون هیچ مانعی است

 

ولی کشور های دیگر حتما و الزاما باید تمام قواعد و ضوابط کشور بلژیک برای گرفتن ویزای تحصیلی را رعایت کنند و بعد برای گرفتن ویزا اقدام کنند به این ترتیب که قبل از قبول کردن دانشگاه ها ی بلژیک قوانین مربوط به گرفتن ویزا را رعایت کرده و به تایید مرکز سنجش اموزش برسانند و پس از تایید برای پذیرش در دانشگاه ها اقدام کنند

 

.

مدارکی که باید برای گرفتن ویزای تحصیلی در بلژیک نشان داد به شرح زیر است :

۱_نشان دادن پاسپورت که حداقل یک سال اعتبار داشته باشد

 

۲_نشان دادن گواهی پزشکی مبنی بر سلامت کامل جسمی فرد

 

۳_تحویل داادن مدارک بانکی به این که تمکن مالی فرد تقاضا کننده برای هزینه های زندگی و تحصیل به مدت حداقل یک سال در کشور بلژیک پر کردن فرم درخواست ویزای تحصیلی به طور دقیق و کاملی .

 

۴_ارائه مدارکی مبنی بر نداشتن سوء پیشینه ی کیفری .

 

۵_ارائه رونوشتی از تمام مدارک دبیرستان اعم از ریز نمرات مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی .

 

۶_ارائه رونوشتی از تمام مدارک تحصیلی ، دانشگاهی که گذرانده اید .

 

۷_اگر برای کارشناسی ارشد اقدام می کنید ارائه ی مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات ، اگر برای دکتری اقدام  می کنید ارائه مدرک لیسانس و فوق لیسانس به همراه ریز نمرات هر دو مقطع .

 

۸_ارائه ی هر یک از مدارک بالا باید به صورت ترججمه شده به زبان انگلیسی باشد که البته بسته به دانشگاه مورد نظر می توانید مدارک را به هر یک از زبان های المانی ،فرانسوی و یا هلندی ترجمه کنید .

 

شرایط ویزای تحصیلی در بلژیک و تحصیل و اعزام دانشجو به بلژیک:

دانشجویانی که تقاضای ادامه تحصیل در بلژیک و اخذ  ویزای تحصیلی در بلژیک را دارند می توانند در دانشگاه ها یا موسسات اموزشی عالی به تحصیل خود ادامه بدهند .

 

در موسسات اموزش عالی رشته هایی همچون موسیقی ، بهداشت ، معماری و … تدریس می شود

که شامل دو مرحله می شود در مرحله اول اموزش ها به صورت عملی است

و در مرحله دوم به شکل دانشگاهی و پزوهشی می باشد .

 

از بابت هزینه ی ویزای تحصیلی در بلژیک و تحصیل در بلژیک  اینکه تحصیل در دانشگاه های بلژیک برای دانشجویان اغلب به صورت نسبتا رایگان می باشد

تنها تعداد محدود و کمی از دانشجویان و رشته های تحصیلی هزینه دریافت می کنند

در کشور بلژیک دوران تحصیلی قبل از رفتن به دانشگاه به ۳ مقطع تقسیم می شوند ابتدایی ، متوسطه ، دبیرستان  می شود که دانش اموزان بعد از تموم کردن این مقاطع و گرفتن مدرک دیپلم می توانند وارد دانشگاه شوند .

 

 

البته قابل ذکر است کسانی که به تحصیل در بلژیک در رشته های :پزشکی و دندان پزشکی بلژیک و همچنین مهندسی باید در ازمون ورودی دانشگاه ها نیز شرکت کنند

. همین مسئله باعث شده عده ی زیادی که قصد تحصیل رایگان را داشته باشند ،تحصیل رایگان در اتریش یا المان را انتخاب می کنند

 

یا اگر ویزای کار در اتریش یا المان را درخواست دهند و سپس بعد از گرفتن اتریش یا المان نسبت به ادامه ی تحصیل در این جور کشور ها اقدام نمایید .

در دانشگاه های بلژیک علاوه بر اینکه دروس توسط استاد عالی و حرفه ای تدریس میشود امکانات خیلی زیاد و با کیفیت جهت پیشرفت تحصیلی در اختیار دانشجویان می گذارند تمامی دانشجویان خیلی راحت به کامپیوتردسترسی دارند حتی دانشجویان در مقاطع تکمیلی تحصیل به کامپیوتر باتمامی تجهیزات از جمله پیرینتر و اسکنر به صورتی شخصی به همراه دارند

 

هر کدام از دانشگاه های کشور بلژیک دارای یک کتابخانه تخصصی می باشند که همگی خیلی مهجز هستند و حتی امکان ارائه خدمات به صورت انلاین را دارند به این شکل دانشجویان می توانند به صورت انلاین کتاب ، مقاله ،پایان نامه و … مورد نظر خود را در کتابخانه دانشگاه یا دیگر دانشگاه ها پیدا کرده  و با رفتن به کتابخانه به راحتی قفس مربوطه را پیدا کند

 

حتی اگر کتاب یا مقاله ای که دانشجو می خواهد دست دانشجوی دیگری باشد می تواند از تاریخی که دانشجو کتاب را پس می اورد اطلاع داشته باشد و بعد از بازگشت کتاب به کتابخانه مراجعه کند.

 

ویزای تحصیلی در بلژیک:

از شرایط اعزام دانشجو و تحصیل در بلژیک این است که تشکیل کلاس ها در دانشگاه های بلژیک در ماه های سپتامبر و اکتبر میباشد.

دانشجویان در پایان هر سال تحصیلی جهت ورود به مقاطع بالاتر میبایست در امتحانات پایان دوره شرکت کنند و در صورت کسب نمره قبولی میتوانند سال تحصیلی بالاتر را شروع کنند.

 

زبان تدریس در اغلب دانشگاه های بلژیک انگلیسی میباشد

تحصیل در مقطع فوق لیسانس یا کارشناسی ارشد بلژیک ادامه تحصیل در بلژیک در مقطع فوق لیسانس میتواند یکی از بهترین گزینه ها برای افرادی باشد که قصد ادامه تحصیل برای دوره های دکترا را دارند.

 

دوره فوق لیسانس دانشگاه های بلژیک حدود ۱ تا ۲ سال به طول می انجامد.

مدارکی که دانشجویان جهت اخذ پذیرش دانشگاه های بلژیک در مقطع فوق لیسانس نیاز دارند عبارتند از:

سوابق تحصیلی،

مدرک زبان آیلتس یا تافل،

مدارک کامل شناسایی و معرفی یک حساب بانکی که نشان دهنده پشتوانه مالی دانشجو برای هزینه های یکسال میباشد.

 

دانشجویان در مقطع فوق لیسانس میتوانند در هفته ۲۰ ساعت کار کنند و مبلغی حدود ۱۶۰ تا ۲۰۰ یورو دریافت کنند و در زمان تحصیل در مقطع دکترا دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل در بلژیک در مقطع دکتری  میتوانند از بورسیه تحصیلی بلژیک استفاده کنند یا خودشان شهریه دانشگاه را پرداخت نمایند.

 

دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی میشوند حقوق ماهانه حدود ۲۰۰۰ دلار دریافت میکنند به همین خاطر رقابت جهت اخذ بورسیه تحصیل است phd بلژیک بسیار زیاد است.

 

قابل ذکر است کسانی که مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه های معتبر به پایان رسانده باشند و مدرک زبان آیلتس یا تافل و مقالات بین المللی داشته باشند از شانس بیشتری جهت اخذ بورسیه تحصیلی برخوردارند

 

همچنین دانشجویان میبایست اقدام به جلب نظر یک استاد راهنما جهت تاییدیه پایان نامه خود کنند.

 

زبان تدریس در اغلب رشته های مقطع دکترا انگلیسی میباشد.

دانشجویان مقطع دکترا میتوانند ۳۰ ساعت در هفته را مشغول کار شوند و حقوقی حدود ۲۴۰ تا ۳۰۰ یورو در هفته دریافت کنند که این مبلغ به راحتی هزینه های مربوط به تحصیل و زندگی فرد دانشجو را پوشش میدهد.

پیشنهاد میکنیم پیش از هرگونه اقدامی در خصوص امر مهاجرت حتما تحقیقات لازم را بعمل بیاورید …

ویدیوهای مناسب در خصوص کشور مورد نظر خود حتما ببینید و از مشاوران عالی رتبه و بین المللی بهره مند شوید.

شما عزیزان میتوانید سوالات ذهنی خود را در زمینه   ویزای تحصیلی در بلژیک   در زیر همین مقاله برای ما مطرح نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت نسبت به پاسخگویی شما اقدام نمایند.

همچنین جهت کسب اطلاعات بشتر در زمینه   ویزای تحصیلی در بلژیک میتوانید از طریق شماره های وبسایت آوات با کارشناسان سازمان مهاجرتی آوات (موسسه مهاجرتی لتس مایگریت ) تماس گرفته و درخواست مشاوره حضوری دهید.

سازمان مهاجرتی آوات ( موسسه مهاجرتی لتس مایگریت ) با بهره مندی از برترین وکلا و مشاورین بین المللی آماده هرگونه خدمات مهاجرتی به شما عزیزان و همراهان گرامی خواهد بود.

 

انواع ویزای تحصیلی کشورهای مختلف:

ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی فرانسه

ویزای تحصیلی نروژ

ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی ترکیه

ویزای تحصیلی دانمارک

ویزای تحصیلی اسپانیا

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی استونی

ویزای تحصیلی اکوادور

ویزای تحصیلی انگلستان

ویزای تحصیلی قبرس

ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی اوکراین

ویزای تحصیلی لیتوانی

ویزای تحصیلی چین

ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی هلند

ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی ایرلند

ویزای تحصیلی دانمارک

ویزای تحصیلی هندوستان

ویزای تحصیلی نیوزلند

ویزای تحصیلی سنگاپور

ویزای تحصیلی لهستان

ویزای تحصیلی برزیل

ویزای تحصیلی نروژ

ویزای تحصیلی مجارستان

ویزای تحصیلی اسلوونی

ویزای تحصیلی اسلواکی

ویزای تحصیلی ارمنستان

ویزای تحصیلی سوئیس

ویزای تحصیلی پرتغال

ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی

ویزای تحصیلی کره جنوبی

ویزای تحصیلی یونان

ویزای تحصیلی مالزی

ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تحصیلی روسیه

ویزای تحصیلی رومانی

ویزای تحصیلی لوکزامبورگ

ویزای تحصیلی ژاپن

ویزای تحصیلی مالتا

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی سوئد

ویزای تحصیلی فنلاند

کارهایی که قبل از دریافت ویزای تحصیلی در بلژیک باید انجام داد
2 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
10 دقیقه مشاوره تلفنی رایگان