رد کردن لینک ها

ویزای تحصیلی انگلستان

ویزای تحصیلی انگلستان

ویزای تحصیلی انگلستان و تحصیل در انگلستان از دیرباز افق دیدی بوده است که تمامی اهالی علم و دانش به فکر آن بوده اند و هستند. همچنان دانشگاههای معتبر انگلستان در بین دانشجویان از محبوبیت خاصی برخوردار هستند و همه آرزوی تحصیل در انگلستان را در سر می پرورانند. بدین ترتیب اولین اقدام در این مسیر، اخذ ویزای تحصیلی انگلستان می باشد. برای مهاجرت تحصیلی به انگلستان باید اطلاعات لازم را در این باره کسب کنید. در زمینه تحصیل در کشور انگلستان این موارد را برای شما توضیح خواهیم داد: انواع ویزای تحصیلی انگلستان ، تحصیل کودکان در انگستان ، کار در انگلستان با ویزای دانش آموزی .

اخذ پذیرش از دانشگاههای انگلستان

همانطور که گفته شد با توجه به اعتبار بسیار بالای دانشگاههای انگلستان اخذ پذیرش از دانشگاههای انگلستان کار ساده ای نخواهد بود و شرایط خاصی را از این جهت باید در نظر داشته باشید تا موفق به دریافت ویزای تحصیلی انگلستان شوید.

در حال حاضر تحصیل در انگلستان برای افراد بالای ۴ تا ۵ سال امکان پذیر می باشد. افراد باید با توجه به میزان هزینه هایی که می توانند پرداخت کنند اقدام به اخذ پذیرش از دانشگاه های مختلف کنند. همچنین سطح کیفیت آموزشی در مدارس مختلف و شرایط برایشان متفاوت خواهد بود.

انواع ویزای تحصیلی انگلستان

  • Short-term study visa
    •    Tier 4 (Child) student visa
    •    Tier 4 (General) student visa

شما می توانید برای ویزاهای تحصیلی کوتاه مدت در انگلستان اقدام کنید در صورتی که:

_ از یک کورس کوتاه مدت در انگلستان پذیرش دارید.
_ موارد خاصی که برای شرکت در آنها بر طبق صلاحدید باید برای ویزای تحصیلی کوتاه مدت انگلستان اقدام کنید.

در صورتی که شما ویزای تحصیلی کوتاه مدت داشته باشید نمی توانید در مدرسه ها و دانشگاههای دولتی انگلستان ثبت نام کنید. همچنین اجازه کار در انگلستان و یا هیچ گونه بیزنس و تجارتی در انگلستان ندارید. از طرفی ویزای تحصیلی کوتاه مدت انگلستان نمی تواند تمدید شود و همچنین اجازه بردن همراه ( از اعضای خانواده) را ندارید.

برای کورس های کوتاه مدت در انگلستان ، ویزای ۶ ماهه صادر می گردد. در صورتی که برای دوره های زبان در انگلستان پذیرش داشته باشید امکان صدور ویزای کوتاه مدت انگلستان تا ۱۱ ماه هم وجود دارد.

تحصیل کودکان در انگلستان

برای اخذ ویزای Tire4(child)student visa و تحصیل کودکان باید از یک مدرسه و یا کالج در انگلستان پذیرش اخذ کرده باشید. همچنین باید رضایت پدر و مادر را داشته باشد. داشتن توانایی مالی برای هزینه های یک سال تحصیل و زندگی برای تحصیل کودکان در انگلستان  لازم است. متقاضی تحصیل کودکان در انگلستان نباید از کشورهای عضو منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس باشد.

طول مدت ویزا بستگی به سن متقاضی و طول دوره تحصیلی که پذیرش تحصیلی را اخذ کرده است دارد:

ویزای افراد زیر ۱۶ سال تا ۶ سال بعلاوه ۴ ماه اضافه صادر میگردد.
ویزای افراد ۱۶ تا ۱۷ سال تا سه سال بعلاوه ۴ ماه اضافه صادر میگردد.
افرادی که ویزای تحصیلی آنها تا ۶ ماهه صار گردیده است باید ۱ هفته قبل از شروع کورس در انگلستان حاضر شوند.
افرادی که ویزای تحصیلی آنها بیشتر از ۶ ماهه صادر گردیده است باید ۱ ماه قبل از شروع کورس در انگلستان حاضر شوند.

کار در انگلستان با ویزای دانش آموزی

_ شما در این نوع ویزا اجازه کار کردن دارید در صورتی که سن شما ۱۶ سال یا بالاتر باشد.
_ در طول تحصیل شما در انگلستان اجازه کار پاره وقت دارید(۱۰ ساعت در هفته).
_ در طول تعطیلات در انگلستان اجازه کار تمام وقت دارید.
_ نمی توانید از بودجه هایی برای تحصیل که به شهروندان انگلستان داده می شود استفاده کنید.
_ نمی توانید از بودجه های عمومی که به شهروندان انگلستان داده می شود استفاده کنید.
_ نمی توانید در طول دوران تحصیل در انگلستان ، خود اشتغالی کنید.
_ نمی توانید با پزشک یا دندانپزشک دوره کارآموزی بگذرانید.
_  به عنوان ورزشکار حرفه ای یا مربی ورزشی در انگلستان فعالیت داشته باشید.
_ شما در ویزای تحصیلی برای کودکان نمی توانید همراه داشته باشید مگر والدین را به عنوان Guardien

برای مشاوره در خصوص ویزای شینگن و یا مهاجرت کاری و مهاجرت تحصیلی می توانید با ما تماس بگیرید.

 

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه