رد کردن لینک ها

ویزای تحصیلی اسلواکی

اخذ ویزای تحصیلی اسلواکی 

برخی از افراد علاقمند به تحصیل در اروپا می باشند و بهترین راه و راحت ترین روش  , اخذ ویزای تحصیلی اسلواکی می باشد . ویزای تحصیلی اسلواکی که یک کشور اروپایی و عضو شنگن است شرایط خاصی دارد و تنها افرادی می توانند برای ویزای تحصیلی اسلواکی اقدام کنند که شرایطی که دولت اسلواکی برای دانشجویانی که می خواهند از طریق ویزای تحصیلی اسلواکی اقدام کنند مطرح کرده است را دارا باشند , موسسه حقوقی آوات به دلیل استقبال شما عزیزان و دوستداران ویزای تحصیلی اسلواکی مقاله ای در ارتباط با ویزای تحصیلی اسلواکی تهیه و برایتان شرح می دهیم .

کشور اسلواکی که در اروپای شرقی قرار دارد و پایتخت آن براتیسلاوا نیز می باشد این کشور پر جاذبه دارای آب و هوایی بسیار مطلوب نیز می باشد .

اگر شما علاقمند به اخذ ویزای تحصیلی اسلواکی می باشید باید بدانید که کشور اسلواکی مقصد مناسبی برای افرادی می باشد که می خواهند در رشته های پزشکی و دندانپزشکی ادامه تحصیل بدهند , می باشد . این به این معنا نمی باشد که دیگر رشته ها برای این کشور قابل قبول نبوده بلکه تمامی رشته ها در دانشگاههای اسلواکی تدریس می شود اما چون دیگر کشور های اروپایی شرایط سختی را برای اخذ ویزای تحصیلی دارند امکان صدور ویزا کمی مشکل می باشد اما کشور اسلواکی پذیرش راحتتری برای رشته های دندانپزشکی و پزشکی را در قوانین خود گذاشته است .

دانشجویانی که از طریق ویزای تحصیلی اسلواکی وارد دانشگاه های این کشور می شوند می توانند به زبان انگلیسی تحصیل کنند .

شروع تحصیل در اسلواکی در فصل های بهار و پاییز می باشد و هر ترم تحصیلی به مدت پنج ماه است . افرادی که در رشته های پزشکی در دانشگاه های اسلواکی مشغول می باشند می توانند قبل از تحصیل در کلاس های زبان و دوره های آموزشی که برایشان گذاشته شد است سپری کنند و بعد از گرفتن مدرک به راحتی به ادامه تحصیل در دانشگاه های اسلواکی بپردازند .

زبانی که در دوره ی کارشناسی در دانشگاه های اسلواکی تدریس می شود زبان اسلواکی نیز می باشد اما در مقطع کارشناسی ارشد در کنار زبان اسلواکی , انگلیسی هم تدریس می شود . اما جای هیچ نگرانی برای افرادی که می خواهند ویزای تحصیلی اسلواکی را دریافت کنند اما مدرک زبان ندارند , نیست زیرا می توانند زمانی که از طریق ویزای تحصیلی اسلواکی وارد این کشور شدند در کالج هایی که برای آموزش و دوره های زبان می باشد به مدت معلومی آموزش ببینند و زمانی که مدرک زبان خود را دریافت کردند به برای تحصیل به دانشگاه مربوطه رفته وادامه تحصیل خود را به راحتی به پایان برساند .

اما اگر شما قصد اخذ ویزای تحصیلی اسلواکی را دارید و مدرک زبان خود را هنوز دریافت نکرده اید به شما این پیشنهاد را می دهیم که در همین ایران و قبل از اخذ ویزای تحصیلی اسلواکی برای گرفتن مدرک زبان اقدام کنید و سپس برای ویزای تحصیلی اسلواکی  به سفارت این کشور مراجعه کنید .

در مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد , متقاضیان باید حداقل مدرک آیلتس ۵٫۵را گرفته باشند و نکته ی دیگر این می باشد که افرادی که با مدرک دیپلم قصد اخذ ویزای تحصیلی اسلواکی را دارن حداقل سن ۱۸الی ۲۴ سال می باشد و افرادی که می خواهند در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل کنند باید سن آنها کمتر از ۳۰ سال باشد و برای تحصیل در مقطع دکتری نیز شرایط سنی وجود ندارد .

در پایتخت اسلواکی دانشگاهی وجود دارد که جزء معتبر ترین دانشگاه های این کشور محسوب می شود بنام دانشگاه کامنیوس , این دانشگاه مختص رشته های پزشکی می باشد که مورد تایید وزارت بهداشت و آموزش ایران نیز می باشد.این دانشگاه از لحاظ رفاهی جزء پیشرفته ترین و مدرن ترین دانشگاه های اروپا محسوب می شود .

مدت زمانی که افراد متقاضی ویزای تحصیلی اسلواکی باید در دانشگاه دوره بگذرانند برای مقطع کارشناسی سه سال , کارشناسی ارشد دو سال و دکتری حداکثر چهار سال به طول می انجامد .

دانشجویانی که ویزای تحصیلی اسلواکی را اخذ نموده اند و به تحصیل در اسلواکی مشغول می باشند این اجازه را از دولت اسلواکی دارند که به صورت پاره وقت در حین تحصیل به کار بپردازند . معمولا افرادی که در مقطع کارشناسی تحصیل می کنند به مدت ده ساعت در هفته اجازه کار دارند و می توانند در روزهای تعطیل با مجوزی که از دولت اسلواکی در یافت می کند به کار تمام وقت بپردازد .

افرادی که در مقطع کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل می باشند می توانند در هفته به مدت بیست ساعت به کار مشغول باشند و افرادی که در مقطع دکترا نیز می باشند هم میتوانند هفته ای سی ساعت کار کنند .

افرادی که می خواهند در رشته های پزشکی و دندانپزشکی نیز ادامه تحصیل بدهند و ویزای تحصیلی اسلواکی را دریافت کنند می توانند در آزمون ورودی شرکت کنند و بعد از قبولی در  آزمون مورد نظر و کسب حد نصاب نمره وارد دانشگاه های اسلواکی شوند .

موسسه حقوقی آوات آماده ی پاسخگویی به سوالات شما عزیزان در زمینه مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی اسلواکی نیز می باشد .

You may also like

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه