رد کردن لینک ها

شرایط دریافت ویزای تحصیلی ارمنستان برای ایرانیان [2019]

ویزای تحصیلی ارمنستان

برای افرادی که در ایران به فکر تحصیل در خارج از کشور می باشند شاید این مسئله مهم باشد که رفت و آمد به ایران برایشان امکان پذیر باشد به همین خاطر کشورهایی را انتخاب می کنند که از نظر مسافتی به کشور عزیزمان نزدیک باشند. کشور ارمنستان جزء آن دسته از کشورهایی است که برای تحصیل مناسب می باشد. افرادی که ویزای تحصیلی ارمنستان را دریافت میکنند بدون هیچ مشکلی می توانند به ایران رفت و آمد کنند و به دید و بازدید اقوام خود بپردازند. ارمنستان از دانشگاه های خوبی در سطح بین المللی برخوردار است و این موضوع برای برخی افراد حائز اهمیت خواهد بود. در دانشگاه های ارمنستان رشته های مختلفی وجود دارد و به زبان های مختلف تدریس می شود. به طور مثال به زبان های فرانسوی، انگلیسی، روسی و… که تمامی این مزایا باعث پیشرفت دانشگاه های این کشور شده است.

مزایای تحصیل در ارمنستان

نکته ای که برای متقاضیانی که خواهان دریافت ویزای تحصیلی ارمنستان حائز اهمیت بوده این است که هزینه های تحصیل و زندگی در ارمنستان بسیار پایین است. این موضوع سبب شده است توجه بسیاری از افراد به این کشور جلب شود.

از دیگر مزایایی که برای کشور ارمنستان

ارمنستان می توان در نظر گرفت این است که این کشور از امنیت اجتماعی بسیار بالایی برخوردار است و میزان وقوع جرم در این کشور بسیار پایین است. همین موضوع برای برخی خانواده ها بسیار مهم بوده و برای فرزندانشان کشور ارمنستان را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده اند.

نحوه اخذ ویزای تحصیلی ارمنستان

برای اخذ ویزای تحصیلی ارمنستان ابتدا باید فرد از دانشگاه ارمنستان پذیرش را دریافت کند و زمانی که تاییدیه به دست متقاضی رسید باید برای درخواست ویزای تحصیلی ارمنستان به سفارت کشور مذکور در تهران برود و مدارکی که سفارت از او درخواست کرده است را تحویل دهد.

سفارت ارمنستان با بررسی مدارک متقاضی ویزای تحصیلی ارمنستان تصمیم برای صدور ویزا را می گیرد و اگر مدارک کامل نباشد ویزای تحصیلی ارمنستان صادر نخواهد شد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ارمنستان 

مدارک مورد نیاز برای  اخذ ویزای تحصیلی ارمنستان که باید تحویل سفارت داده شود عبارتند از:

گذر نامه معتبر یا همان پاسپورت و کپی از تمام صفحات آن

پذیرش از دانشگاه مورد نظر در ارمنستان

چند قطعه عکس رنگی

مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی و ترجمه تمامی مدارک

تمکن مالی (در صورت درخواست سفارت )

سابقه بیمه و کار مرتبط (در صورت داشتن)

گواهی سلامت پزشکی (عدم اعتیاد )

اگر در این میان سفارت از متقاضی ویزای تحصیلی ارمنستان درخواست مدارک بیشتری را کند، متقاضی باید مدارک را تمام و کمال به سفارت تحویل دهد.

افرادی که علاقمند به تحصیل در ارمنستان و متقاضی ویزای تحصیلی ارمنستان هستند باید بدانند که زبان تدریس در مقاطع مختلف این کشور به زبان ارمنی نیز می باشد.

جالب است بدانید تحصیل در رشته موسیقی یکی از پر طرفدار ترین رشته های تحصیلی در این کشور بوده و متقاضیان بسیاری را در خارج از کشور دارد.

علت زیاد بودن متقاضیان تحصیل در این رشته این می باشد که کیفیت تحصیل در رشته موسیقی بسیار بالا است.

مقالات مرتبط با این موضوع:

 

ویزای تحصیلی ارمنستان در مقطع لیسانس

افرادی که ویزای تحصیلی ارمنستان را در مقطع کارشناسی انتخاب می کنند می دانند که مدت تحصیل و ویزای آنان چهار ساله می باشد و برای ورود به این مقطع فرد باید آزمون ورودی را انجام دهد.

برای ورود به کارشناسی ارشد در ارمنستان هم نیز شرایط مانند قبل می باشد و مدت تحصیل در این مقطع به مدت شش سال زمان می برد.

حال اگر فردی مدرک کاردانی دارد و می خواهد برای ادامه تحصیل به ارمنستان برود باید ابتدا در کالج یک دوره ای را سپری کند. و بعد از آن امکان این که ادامه تحصیل از مقطع کاردانی به کارشناسی در ارمنستان وجود دارد .

برای افرادی که زبان تحصیل ارمنی برایشان سخت می باشد می توانند در دانشگاه های خصوصی به تحصیل بپردازند که زبان تحصیل در دانشگاه های خصوصی ارمنستان به زبان انگلیسی , فرانسوی و روسی امکان پذیر می باشد.

یک موضوع که حائز اهمیت می باشد این است که افرادی که می خواهند در دانشگاه های ملی ارمنستان تحصیل کنند، چون زبان تحصیل در این دانشگاه ها ارمنی است باید این زبان را آموخته باشند اما نیازی به ارائه مدرک زبان ارمنی نیست، اما در دانشگاه های خصوصی به این خاطر که زبان انگلیسی تدریس خواهد شد ارائه مدرک آیلتس الزامی می باشد.

موسسه حقوقی آوات ارائه دهنده کلیه خدمات مهاجرتی پذیرای شما دوستداران تحصیل در خارج از کشور می باشد. با ما تماس بگیرید

انواع ویزای تحصیلی کشورهای مختلف:

ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی فرانسه

ویزای تحصیلی نروژ

ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تحصیلی ترکیه

ویزای تحصیلی اسپانیا

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی استونی

ویزای تحصیلی اکوادور

ویزای تحصیلی انگلستان

ویزای تحصیلی قبرس

ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی اوکراین

ویزای تحصیلی لیتوانی

ویزای تحصیلی چین

ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی هلند

ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی ایرلند

ویزای تحصیلی دانمارک

ویزای تحصیلی هندوستان

ویزای تحصیلی نیوزلند

ویزای تحصیلی سنگاپور

ویزای تحصیلی لهستان

ویزای تحصیلی برزیل

ویزای تحصیلی مجارستان

ویزای تحصیلی اسلوونی

ویزای تحصیلی اسلواکی

ویزای تحصیلی سوئیس

ویزای تحصیلی پرتغال

ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی

ویزای تحصیلی کره جنوبی

ویزای تحصیلی یونان

ویزای تحصیلی مالزی

ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تحصیلی روسیه

ویزای تحصیلی رومانی

ویزای تحصیلی لوکزامبورگ

ویزای تحصیلی ژاپن

ویزای تحصیلی مالتا

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی سوئد

ویزای تحصیلی فنلاند

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره