رد کردن لینک ها

شرایط دریافت ویزای تحصیلی آلمان در سال 2019

ویزای تحصیلی آلمان

آلمان کشوری است که به نام کشور ایده ها معروف شده است و در علم و پژوهش جزو نخستین کشورها می باشد . این کشور که در قلب اروپا واقع شده است به دلیل آب و هوایی که دارد و پیشرفت هایی که در آموزش و پژوهش های آن ایجاد شده است باعث شده است که متقاضیان بسیاری را برای ویزای تحصیلی آلمان راهی این کشور کند .

ویزای تحصیلی آلمان که برای دانشجویان یک گزینه مناسب جهت پیشرفت در علم و سپس کارایی از دانش بدست آمده می باشد بسیار حائز اهمیت می باشد.

مزیت تحصیل در آلمان

مهمترین مزیتی که می توان از طریق تحصیل درآلمان به آن رسید اقامت آلمان است . کشورآلمان بیش از سیصد موسسه آموزشی دارد و این موضوع باعث شده است کهآلمان بعد از کشورهای امریکا و انگلستان سومین کشور در زمینه آموزش عالی باشد و مقصد بسیاری از دانشجویانی که علاقمند به تحصیل در خارج می باشند .

برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان باید ابتدا فرد پذیرش را از دانشگاه آلمان دریافت کند که این دریافت پذیرش خود دارای شرایطی خاص است که متقاضی ویزای تحصیلی آلمان باید حتما دریکی از رشته ها در دانشگاه سراسری قبول شده باشد تا بتواند جهت اخذ پذیرش از دانشگاهآلمان اقدام کند.

اگر فرد متقاضی تحصیل درآلمان در یکی از دانشگاههای سراسری در ایران قبول شده باشد و چند واحد را نیز پاس کرده باشد هم می تواند برای پذیرش از دانشگاهآلمان اقدام کند و می تواند واحدهایی که در دانشگاه های سراسری ایران پاس کرده است را در دانشگاه هایآلمان تطبیق دهد .

پس با توجه به شرایطی که ذکر کردیم فرد میتواند برای پذیرش از دانشگاه هایآلمان اقدام کند و زمانی که پذیرش را دریافت کرد می تواند برای دریافت ویزای تحصیلی کشورآلمان اقدام کند .

 

مقالات مرتبط با موضوع تحصیل در آلمان:

 

  1. هر آنچه که باید درباره تحصیل در آلمان بدانید
  2. قوانین تحصیل دکتری در آلمان برای مهاجران در سال 2019 تغییر کرد
  3. تحصیل در آلمان بدون مدرک زبان
  4. نکته طلایی برای تحصیل دکترا در آلمان
  5. مهاجران ایرانی چگونه در آلمان تحصیل کنند؟
  6. مزایا و معایب تحصیل در کشور آلمان
  7. تحصیل پزشکی در آلمان
  8. لیست دانشگاه های رایگان در آلمان
  9. تحصیل دکتری در آلمان
  10. شرایط سنی تحصیل در آلمان
  11. تحصیل کارشناسی ارشد در آلمان
  12. هزینه های تحصیل و زندگی در آلمان
  13. ویزای همراه دانشجویی آلمان
  14. تحصیل در آلمان به زبان انگلیسی
  15. تحصیل در آلمان با دیپلم

 

 

 مقطع لیسانس

اگر شما متقاضی ویزای تحصیلی آلمان در مقطع کارشناسی میباشید باید حتما مدرک آیلتس ۶زبانآلمانی را داشته باشید زیرا زبان تدریس در مقطع کارشناسی ,آلمانی میباشد . دوره تحصیل در مقطع کارشناسی سه الی چهار سال میباشد . هزینه هر ترم تحصیلی در این مقطع به صورت رایگان میباشد و فرد این اجازه را دارد که در هفته به مدت ده ساعت به کار پاره وقت بپردازد و قدری از هزینه های زندگی درآلمان را کسب کند . زمانی که تحصیل به پایان برسد فرد میتواند ویزای تحصیلی آلمان خود را به ویزای کاری تغییر دهد و بعد از گذشت چند سال برای اقامت دائمآلمان اقدام کند .

مقطع فوق لیسانس 

برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان در مقطع کارشناسی ارشد فرد متقاضی باید مدرک کارشناسی خود را ازیک دانشگاه معتبر سراسری اخذ نموده باشد لازم به ذکر میباشد که فرد برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد باید حتما مدرک زبان آیلتس ۶به بالای زبانآلمانی و انگلیسی را داشته باشد . مدت زمان تحصیل برای افرادی که از طریق ویزای تحصیلی آلمان اقدام کرده اند برای مقطع کارشناسی ارشد دو سال میباشد .

مقطع دکتری

برای افرادی که میخواهند از طریق ویزای تحصیلی آلمان در مقطع دکتری تحصیل کنند باید مدرک کارشناسی ارشد را از یکی از دانشگاه های معتبر دریافت کرده باشند تا بتواند در مقطع دکتری درآلمان ادامه تحصیل دهد .

شایان ذکر میباشد زمانی که بخواهید در مقطع دکتری بورسیه شوید باید معدل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد شما بالا باشد تا بتوانید بورسیه مقطع دکتری آلمان را کسب کنید .

در مقطع دکتری مدت تحصیل شما سه الی پنج سال میباشد و شهریه هر ترم تحصیلی به صورت رایگان میباشد .مدرک مورد نیاز برای مقطع دکتریآلمانی یا انگلیسی میباشد زیرا زبان تدریس در مقط دکتری به این دو زبان میباشد .

زمانی که فرد متقاضی ویزای تحصیلی آلمان در مقطع دکتری تحصیل میکند میتواند با اجازه ای که دولت به اوداده است به مدت بیست ساعت در هفته مشغول به کار شود .

زمانی که شما تحصیلتان به پایان رسید میتوانید براحتی برای اقامت دائمآلمان اقدام کنید .

شایان ذکر است که برای درخواست ویزای تحصیلی آلمان باید شخصا به سفارتآلمان در تهران بروید و درخواست خود را مطرح نمایید . در سفارتآلمان اگر مدارک شما تکمیل باشد مدت زمانی که به طول می انجامد تا درخواست ویزای تحصیلی آلمان بررسی شود دو الی چهار ماه است .

 

لینک مفید: سفارت جمهوری فدرال آلمان در تهران – وزارت امور خارجه آلمان

 

تحصیل رشته پزشکی درآلمان

تحصیل پزشکی درآلمان به این صورت است که پزشکان هموطنمان که هدفشان ادامه‏ ی تحصیل درآلمان می باشد، دو روش پیش رو دارند ؛ یکی از این روش ها ادامه‏ ی تحصیل در تخصصی بالینی یا کلینیکال در رشته‏ های مختلف و روش دیگر که پیش رو دارند تحصیل در مقطع دکترا در رشته‏ های پایه‏ ی علوم پزشکی در دانشگاه‏های مختلفی که در آلمان است که هرکدام از اینها شرایط خاص خود را دارا است و روش ورود به آن ها مختلف میباشد .

اخذ ویزای تحصیلی آلمان و ادامه تحصیل پزشکی درآلمان دارای شرایط خاصی میباشد که برای کسب اطلاع از آنها میتوانید با موسسه تماس بگیرید و اطلاعات مربوط به ویزای تحصیلی آلمان را از مشاورین مجرب ما در زمینه مهاجرت تحصیلی بهآلمان جویا شوید .

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان

  1. نامه پذیرش از دانشگاه مورد نظر درآلمان
  2. اصل مدارک تحصیلی و ریز نمرات و ترجمه تمامی آنها
  3. اصل گذرنامه و ترجمه تمامی صفحات آن
  4. چند قطعه عکس رنگی
  5. تمکن مالی
  6. گواهی قبولی در ازمون سراسری
  7. در صورت دانشجو بودن گواهی اشتغال به تحصیل لازم می باشد
  8. مدرک زبانآلمانی با نمره ۶ آیلتس

اگر دولت و سفارتآلمان مدارک دیگر را از شما طلب کند باید آنها را به سفارتآلمان تحویل دهید .

 

انواع ویزای تحصیلی کشورهای مختلف:

ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی فرانسه

ویزای تحصیلی نروژ

ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تحصیلی ترکیه

ویزای تحصیلی دانمارک

ویزای تحصیلی اسپانیا

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی استونی

ویزای تحصیلی اکوادور

ویزای تحصیلی انگلستان

ویزای تحصیلی قبرس

ویزای تحصیلی گرجستان

ویزای تحصیلی اوکراین

ویزای تحصیلی لیتوانی

ویزای تحصیلی چین

ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی هلند

ویزای تحصیلی استرالیا

ویزای تحصیلی ایرلند

ویزای تحصیلی دانمارک

ویزای تحصیلی هندوستان

ویزای تحصیلی نیوزلند

ویزای تحصیلی سنگاپور

ویزای تحصیلی لهستان

ویزای تحصیلی برزیل

ویزای تحصیلی نروژ

ویزای تحصیلی مجارستان

ویزای تحصیلی اسلوونی

ویزای تحصیلی اسلواکی

ویزای تحصیلی ارمنستان

ویزای تحصیلی سوئیس

ویزای تحصیلی پرتغال

ویزای تحصیلی آفریقای جنوبی

ویزای تحصیلی کره جنوبی

ویزای تحصیلی یونان

ویزای تحصیلی مالزی

ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تحصیلی روسیه

ویزای تحصیلی رومانی

ویزای تحصیلی لوکزامبورگ

ویزای تحصیلی ژاپن

ویزای تحصیلی مالتا

ویزای تحصیلی سوئد

ویزای تحصیلی فنلاند

شرایط دریافت ویزای تحصیلی آلمان در سال 2019
4 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره