رد کردن لینک ها

وقت سفارت نروژ

وقت سفارت نروژ

کشور نروژ از آنجایی که با اتحادیه اروپا دارای روابط نزدیک می‌باشد، مقصد مناسبی برای مهاجرت کاری به حساب می‌آید به همین خاطر سالانه افراد بسیاری در صدد اخذ ویزای این کشور می‌باشند، برای اخذ ویزای این کشور ابتدا باید وقت سفارت نروژ را تعیین نمایید تا در تاریخ مشخص شده مدارک لازم جهت درخواست ویزا را به مأمورین سفارت ارائه دهید به همین خاطر ما در این مقاله سعی بر آن داشته‌ایم تا مراحل انجام وقت سفارت نروژ را برای افرادی که می‌خواهند وقت سفارت نروژ را انجام دهند، توضیح دهیم.

کشور نروژ به عنوان یکی از اعضای بنیان‌گذار سازمان ملل متحد و همچنین ناتو و بخشش از پیمان شینگن می‌باشد و بی‌شک می‌توان گفت که این کشور دارای شرایط اقتصادی و سیاسی مناسبی می‌باشد و در کنار این شرایط می‌توان از رفاه و امکانات پیشرفته برای زندگی در این کشور یاد برد به همین خاطر است که افراد برای درخواست ویزای این کشور درصدد تعیین وقت سفارت نروژ می‌باشند.

بی‌شک برای ورود به هر کشوری شما نیاز به اجازه ورود خواهید داشت و برای دریافت این اجازه باید درخواست دهید اما برای درخواست ویزا ابتدا باید تعیین وقت سفارت نروژ را انجام دهید چرا که اگر این موضوع را انجام ندهید و به سفارت نروژ بروید به امور شما رسیدگی نخواهند کرد و باید حتماً طبق وقت سفارت نروژ باید در تاریخ مشخص شده در سفارت این کشور حضور داشته باشید.

آدرس جدید سفارت نروژ در تهران

متقاضیانی که درصدد اخذ ویزای نروژ می‌باشند باید بعد از تعیین وقت سفارت نروژ جهت ارائه مدارک و مصاحبه به آدرس جدید سفارت نروژ در تهران بروند تا در آن تاریخ مشخص شده درخواست ویزای مورد نظر خود را با تکمیل فرم درخواست ویزا و به امضا رسیدن فرم توسط متقاضی و ارائه مدارک رسیدگی شود.

پیشنهاد مطالعه »
کار در نروژ

آدرس جدید سفارت نروژ در تهران، فرمانیه (لواسانی)، خیابان سنبل، پلاک ۵۴ می‌باشد و لازم به ذکر می‌باشد که شما تنها بعد از تعیین وقت سفارت نروژ می‌توانید به این سفارت به صورت حضوری مراجعه نمایید، اگر وقت سفارت نروژ را ندارید نمی‌توانید برای سوالات خود به این سفارت بروید چرا که به سوالات شما پاسخ نخواند داد و می‌توانید برای پاسخ به سوالات خود به وب‌سایت سفارت نروژ در ایران مراجعه نمایید و با اطلاعاتی که در این وب‌سایت قرار دارد به پاسخ سوالات خود برسید.

مهاجرت به نروژ:

 

سایت سفارت نروژ در ایران

سایت سفارت نروژ در ایران به این شرح می‌باشد: https://www.eda.admin.ch/tehran

شما می‌توانید برای تعیین وقت سفارت نروژ به این وب‌سایت رفته و در آنجا اقدام به تعیین وقت سفارت نروژ کنید.

ابتدا وارد سایت سفارت نروژ در ایران می‌شوید و با ایجاد یک حساب کاربری و به ثبت رساندن آن به مرحله بعد می‌روید توجه داشته باشید که در مرحله بعدی از شما اطلاعاتی می‌خواهد که باید تمام این اطلاعات را به صورت دقیق و کامل تکمیل نمایید، بعد از تکمیل اطلاعات شما باید آن را به ثبت برسانید و بعد از به ثبت رساندن می‌توانید جهت تعیین وقت سفارت نروژ اقدام کنید و از بین تاریخ‌های آزادی که سفارت در اختیار شما گذاشته است، وقتی را که مناسب با شرایط شما می‌باشد را انتخاب نمایید.

پیشنهاد مطالعه »
کارآفرینی در نروژ

بعد از به ثبت رساندن تاریخ این نکته را به خاطر داشته باشید که این به معنای تعیین وقت سفارت نروژ نیست چرا که شما باید منتظر تائید سفارت نروژ نیز بمانید و بعد از اینکه سفارت نروژ زمان مشخص شده را تائید نمود برای شما تاییدیه ارسال می‌گردد که این به معنای تعیین وقت سفارت نروژ می‌باشد.

شما باید در تاریخ مشخص شده که این تاریخ را در سایت سفارت نروژ در ایران انجام دادید مدارک لازم برای ویزای درخواستی را به همراه ببرید تا با بررسی‌های انجام شده ویزای مورد نظر بعد ۲ تا ۳ هفته برای شما صادر گردد.

نکته‌ای که باید به آن اشاره کنیم این می‌باشد که اگر بعد از مشخص کردن تاریخ در سایت سفارت نروژ در ایران برای شما تاییدیه ای از سمت سفارت ارسال نگردید باید مجدد جهت تعیین زمان اقدام کنید چرا که سفارت با تاریخ مورد نظر موافق نکرده است.

ساعات کار سفارت نروژ در تهران

باید توجه داشته باشید که هر سفارت دارای قوانین خاصی می‌باشد و شما نمی‌توانید در هر ساعتی که می‌خواهید به آنجا بروید، سفارت نروژ هم نیز از این قوانین مستثنا نمی‌باشد و شما بعد از تعیین وقت سفارت نروژ باید در زمان مشخص به این سفارت مراجعه نمایید، ساعات کار سفارت نروژ در تهران از ۸ صبح تا ۱۵٫۳۰ عصر می‌باشد و روزهای کاری سفارت نیز از یکشنبه تا پنجشنبه می‌باشد.

مدارک لازم برای ویزای دانشجویی نروژ

ویزای دانشجویی نروژ یکی از محبوب‌ترین نوع ویزاهای درخواستی می‌باشد که علاقه‌مندان به این ویزا می‌توانند بعد از تعیین وقت سفارت نروژ مدارک زیر را جهت دریافت ویزا در تاریخ مقرر شده ارائه دهند:

  • گذرنامه و کارت شناسایی متقاضی
  • عکس متقاضی
  • گواهی سلامت پزشکی
  • تمکن مالی
  • نامه تاییدیه دانشگاه نروژ
  • رزرو خوابگاه و یا اجاره خانه
  • تکمیل فرم درخواست ویزای دانشجویی نروژ
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • ریز نمرات سال پایانی
  • تمامی مدارک و اسناد باید ترجمه شده و به تائید وزارت خارجه و دادگستری رسیده باشد.
  • تمامی مدارک باید کپی شوند چرا که تمام اصل آن‌ها به شما برگردانده خواهد شد و کپی مدارک بایگانی می‌شود.
پیشنهاد مطالعه »
چگونه بورسیه تحصیلی نروژ را دریافت کنیم؟ [2019] - ویزای تحصیلی نروژ

مدارک لازم برای ویزای توریستی نروژ

یکی دیگر از ویزاهای محبوب کشور نروژ، ویزای توریستی نروژ می‌باشد که همه ساله افراد متعددی برای اخذ این ویزا به سفارت نروژ می‌آیند، مدارک لازم برای ویزای توریستی نروژ به این شرح می‌باشد:

  • گذرنامه و کارت شناسایی معتبر که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد
  • تمکن مالی
  • دعوت‌نامه (در صورت داشتن)
  • رزرو هتل (در صورت نداشتن دعوت‌نامه)
  • رزرو بلیط هواپیما
  • سند مالکیت
  • پرینت حساب بانکی
  • گواهی اشتغال به کار
  • گواهی اشتغال به تحصیل
  • آخرین فیش حقوقی
  • از تمام مدارک باید کپی تهیه شود
  • ۶ قطعه عکس پرسنلی
  • تمامی مدارک باید ترجمه شود و به تائید وزارت خارجه و دادگستری رسیده و مهر شود.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره