رد کردن لینک ها

شرایط مهاجرت کاری به اتریش در سال 2019 تغییر کرد

مهاجرت کاری به اتریش

راه های بسیار گونا گونی برای مهاجرت به کشور اتریش وجود دارد که یکی از روش های پر تقاضا برای مهاجرت به کشور اتریش ، مهاجرت کاری به اتریش می باشد . از جمله روش های مهاجرت به کشور اتریش می توان به مهاجرت تحصیلی / سرمایه گذاری در کشور اتریش / ثبت شرکت در کشور اتریش / ازدواج با شهروند اتریشی / تولد در کشور اتریش ، اشاره کرد .

 

نگاه اجمالی به کشور اتریش

 

کشور اتریش یکی از بروز ترین و پیشرفته ترین کشورها در جهان محسوب می شود و هر ساله افراد بیشماری ، خواهان مهاجرت به کشور اتریش ، می باشند .

کشور اتریش یکی دیگر از کشور های جز اتحادیه ارو پا می باشد که  در قلب سرزمین اروپا ، واقع شده است .

اکثر مردم کشور اتریش ، به زبان آلمانی صحبت می کنند . کشور اتریش با کشور های زیادی هم مرز می باشد  و این امر سبب شده است که کشور اتریش یکی از پردرآمد ترین کشورها محسوب شود

از جمله کشور های هم مرز کشور اتریش می توان به ، جمهوری چک / اسلواکی / مجارستان / سوئیس / المان و … اشاره کرد . کشور اتریش در خود رشته کوه های الپ را جای داده است . و هر چهار سال یکبار ورزش های زمستانی المپیک در این کشور بر گزار می شود. واحد پول کشور اتریش ، یورو می باشد .

 

مها جرت به کشور اتریش از طریق ویزای کاری امکان پذیر می باشد و همانطور که گفته شد اقتصاد این کشور بسیار توانمند می باشد و این امر سبب شده است که مردمان زیادی از سراسر دنیا حاضر به مهاجرت به کشور اتریش و ترک وطن شوند . شما برای مهاجرت به کشور اتریش باید به یک موسسه ی حقوقی بسیار زبر دست مراجعه فرمایید و موسسه حقوقی و بین المللی آوات به شما این امکان را می دهد که راه های آسان تری را پیش بگیرید و در مهاجرت به کشور اتریش موفق شوید .

 

مشاغل در این کشور

 

کشور اتریش یکی از کشورهایی می باشد که در جذب رشته هایی چون مهندسی / آی تی نرم افزار / سخت افزار/ معماری بسیار فعال می باشد . کشور اتریش یکی از کشورهای عضو اتحادیه ارو پا می باشد و ویزای شنگن در این کشور معتبر می باشد و این امر شانس بسیار خوبی برای شما متقاضیان عزیز می باشد زیرا اگر از کشور اتریش ، ویزای شنگن خود را در یافت کنید می توانید در کشورهای عضو اتحادیه اروپا و کشورهای عضو ویزای شنگن ، به طور راحت سفر کنید و در هر کشور سالانه به مدت ۹۰ روز بدون ویزای کاری  و بدون  اخذ اجازه ی کار ، شغل مورد نظر تان را در پیش بگیرید .

شما ، می توانید از روش های گوناگونی در جهت در خواست ویزای کاری اقدام نمایید .

 

گام های برای مهاجرت کاری به اتریش

 

اولین قدم جهت اخذ ویزای کاری کشور اتریش ، شما باید از سوی کشور اتریش پیشنهاد کاری دریافت کنید این امر برای افرادی می باشد که مهارت های ویژه ای را دارا می باشند و کار فرمایان اتریشی خواهان این افراد در جهت انجام کار می باشند .

دومین قدم ، شما باید از سوی کار فرمای اتریشی خود دعوت نامه ای جهت کار در کشور اتریش داشته باشید تا به شما ویزای کار کشور اتریش تعلق بگیرد .

البته لازم به ذکر می باشد ، حداقل مدرکی که شما باید در جهت اخذ ویزای کاری کشور اتریش در دست داشته باشید ، مدرک کارشناسی ، می باشد .

 

شرایط آگهی کار در کشور اتریش و اخذ ویزای کاری کشور اتریش

 

شرایط آگهی کار در کشور اتریش  پروسه های خاص خود را دارا می باشد . ابتدا آگهی در منبع خبری کاری کشور اتریش منتشر می شود . این آگهی به مدت ۹۰ روز متوالی در کشور اتریش باقی می ماند و اگر شخص خاصی خواهان این آگهی کاری در کشور اتریش نباشد ، اگهی مورد نظر به مدت ۹۰ روز متوالی بین کشورهای عضو اتحادیه ی   ارو پا انتشار می یابد تا شخص مورد نظر متناسب با این درخواست کاری پیدا گردد .

اگر باز هم در بین کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا خواهانی برای این کار نباشد ، شما تبعه ی خارجی می توانید در خواست کاری منتشر شده را قبول کنید و در کشور اتریش مشغول به کار شوید . شما با گذراندن این پروسه می توانید بعد از ۳ سال کار در کشور اتریش ، در خواست اقامت دائم خود را ثبت کنید .

شما می توانید به مدت ۱۸۰ روز در کشور اتریش زندگی کنید تا کشور اتریش برای شما کار مورد نظرتان را مشخص نماید و بعد از یافتن شغل  مورد نظر ، اقدام به خواست اخذ ویزای کاری کشور اتریش نمایید  .

 

لینک مفید: سفارت اتریش در تهران

 

اسناد لازم جهت اخذ ویزای کاری کشور اتریش

 

 

  • تکمیل فرم در خواست اخذ ویزای کاری با جزئیات کامل
  • دو قطعه عکس
  • اصل شناسنامه ی با ترجمه
  • اصل پاسپورت
  • مدارک بیمه ای شما که در کار مورد نظر سابقه بیمه ای دارید .
  • پرداخت مالیات های مربوطه
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • اصل تمام کارنامه های تحصیلی شما و ریز نمرات همراه با ترجمه
  • رزومه ی کاری
  • گواهی تاییدیه مالی از بانک معتبر
  • مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی
  • اجاره نامه یا سند مسکن شما در کشور اتریش

 

امیدوارم مقاله ی فوق ، برای شما دوستان عزیز مفید واقع گردیده باشد و ما بتوانیم اطلاعات لازم را در جهت ارتقاء سطح آگاهی ، در اختیار شما دوستان عزیز قرار دهیم

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در تماس باشید و از مشاوره تلفنی رایگان ما بهره مند شوید

 

ویزای کاری کشورهای مختلف:

 

ویزای کاری آفریقای جنوبی

ویزای کاری اکوادور

ویزای کاری هلند

ویزای کاری یونان

ویزای کاری لیتوانی

ویزای کاری کره جنوبی

ویزای کاری کانادا

ویزای کاری قبرس

ویزای کاری دانمارک

ویزای کاری سنگاپور

ویزای کاری چین

ویزای کاری اسلوونی

ویزای کاری استونی

ویزای کاری برزیل

ویزای کاری نیوزلند

ویزای کاری نروژ

ویزای کاری لوکزامبورگ

ویزای کاری رومانی

ویزای کاری ژاپن

ویزای کاری لهستان

ویزای کاری ایرلند

ویزای کاری مالزی

ویزای کاری ایتالیا

ویزای کاری ارمنستان

ویزای کاری گرجستان

ویزای کاری فرانسه

ویزای کاری پرتغال

ویزای کاری بلاروس

ویزای کاری سوئیس

اخذ ویزای کاری سوئد

ویزای کاری اسلواکی

ویزای کاری استرالیا

ویزای کاری روسیه

ویزای کاری اسپانیا

ویزای کاری مالتا

ویزای کاری بلژیک

ویزای کاری آلمان

چگونه از کشور فنلاند تقاضای ویزای کاری کنیم؟

ویزای کاری انگلستان

ویزای کار استرالیا

شرایط ویزای کار مجارستان

 

 

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره