رد کردن لینک ها

مهاجرت کاری به چین

مهاجرت کاری به چین

مهاجرت کاری به چین و شرایط مهاجرت به چین چگونه است؟ آیا ا ز راه های مهاجرتی به چین مانند اقامت کاری به چین اطلاعات دارید؟با ما همراه باشید تا به کلیه سوالات شما در مورد مهاجرت کاری به چین و شرایط ویزای کاری چین پاسخ دهیم.

کشور چین:

جمهوری خلق چین کشوری در شرق آسیا با جمعیتی بالغ بر ۱٫۴۱۶٫۳۰۴٫۹۹۱ نفر که پرجمعیت ترین کشور جهان نام گرفته است.

جمعیت کشور چین در حدود ۱۸٫۵ % جمعیت کل جهان است.

سن متوسط در کشور چین ۳۷٫۴ سال است.

مساحت کلی کشور چین در حدود ۹٫۳۸۸٫۲۲۰ کیلومتر مربع است.

کشور چین از لحاظ مساحت چهارمین کشور پهناور در سرتاسر دنیا می باشد.

نوع حکومت ناظر در کشور چین سوسیالیستی تک حزبی می باشد که نام حاکمان این کشور شی جین پینگ رئیس جمهور، لی که چیانگ نخست وزیر می باشد.

واحد پول کشور چین یوآن رنمینبی است.

دامنه اینترنت    CN.

پیش شماره تلفنی   +۸۶

جاذبه های چین:

پایتخت بزرگ کشور چین شهر پکن است که یکی از شهرهایی است که متقاضیان زیادی برای مهاجرت کاری به چین آمده و در این شهر مشغول به کار می شوند.

البته بزرگترین شهر کشور چین شانگهای است که این شهر نیز برای متقاضیانی که مهاجرت کاری به چین را در دستور کار خود قرار داده اند بسیار مورد اهمیت دانسته است.

چین دارای ۲۳ استان بزرگ است.

مذهب های زیادی در کشور چین وجود دارد که به مهمترین آنها می توان بوداییسم،مسیحیت،اسلام و تائویسم اشاره کرد.

کشور چین دارای جاذبه های توریستی بسیار قدیمی و پرطرفدار است.

دیوار بزگ چین که سالانه هزاران نفر برای دیدن این آثار زیبا و قدیمی تاریخی به کشور چین آمده و از آنجا دیدن می کنند.

پیشنهاد مطالعه »
مهاجرت تحصیلی به چین

دیگر آثار و جاذبه های توریستی کشور چین:

شهر ممنوعه، معبد بهشت، رودخانه یانگ تسه و ارتش سفالین هستند.

آب و هوای کشور چین بسیار متنوع و گوناگون است.

افرادی که قصد مهاجرت کاری به چین را دارند قطعا از این تنوع آب و هوای لذت خواهند برد.

وسعت مساحتی کشور چین باعث شده در هر نقطه از این کشور شما آب وهوای مختلفی را تجربه کنید.

اقتصاد کشور چین بر پایه ها و زیر ساخت های گوناگونی بنا نهاده شده است.

البته صنایع معدنی،استیل، آهن و آلومینیوم و در مبحث کشاورزی (برنج،گندم،سیب زمینی، غلات و جو) اقاتصاد ساختاری این کشور است.

در حال حاظر کشور چین دارای اقتصادی بزرگ است که می توان ابن کشور را جزئی از ۵ اقتصاد برتر دنیا معرفی کرد.

مهاجرت کاری به چین

 

ویزای کاری چین برای افرادی که قصد اشتغال در این کشور را دارند با نامz visa  فراهم می شود و مجوزی رسمی برای استخدام آنها گرفته می شود.

افرادی که قصد ویزای کاری چین را دارند برای اخذ ویزای کاری این کشور بایستی فرم درخواستی خود را ارائه کرده تا با موافقت این درخواست آنها فرجه ای ۹۰ روزه بگیرند.

متقاضیان بعد از گذشته ۳۰ روز از شروع ورودشان به خاک چین برای ثبت نام کردن باید به دفاتر اداری امنیت عمومی در کشور چین مراجعه کنند و مجوز اقامت ۳ ساله خود را دریافت کنند.

حداکثر دوره اقامت موقت از طریق مهاجرت کاری به چین ۵ سال است.

متقاضیان می توانند درخواستی مبنی بر اخذ اقامت کشور چین از طریق کار در این کشور را به کنسولگری ها و سفارتخانه کشور ارسال کرده تا بعد ارزیابی های اصولی اطلاعات و امتیاز های تعریف شده برای ایشان در مدت زمان ۴ روز کاری فرد برای مهاجرت کاری به چین آماده شود.

پیشنهاد مطالعه »
شرایط دریافت ویزای کاری کره جنوبی [2019]

هزینه ی برآورد شده برای افرادی که در مدت این ۴ روز اطلاعات و امتیازات آنها مورد ارزیابی قرار میگیرد جمعا ۸۰ دلار است.

گرفتن ویزای مهاجرت کاری به چین شرایط خاص خود را دارد.

در وهله اول کارفرما برای استخدام افراد باید مجوزی رسمی را که با تائید دولت کشور چین صادر شده است را اخذ نماید و پس از آن نسبت به شرایط و امتیازات فردی اشخاص دعوت نامه ای رسمی ارسال کند.

افرادی که برای مهاجرت کاری به چین درخواست می کنند باید نسبت به سن  تعریف شده از سوی دولت امتیاز سنی را دارا باشند یعنی ۲۱ تا ۶۰ سال در آقایون و ۲۱ تا ۵۵ سال برای خانم ها سن مورد نظر است.

مهاجرت کاری به چین امتیازات خاص خود را دارد که یکی از آنها داشتن محدوده سنی که در مطلب بالا خدمتتون عرض کردیم بود.

شرایط دیگر امتیازبندی مانند مدارک فنی و حرفه ای،سابقه کاری؛مهارت های خاصی که در زمینه های مهندسی_پزشکی_حسابداری و مدیریت_فن آوری اطلاعات و دیگر امتیازات و شرایطی که بعد از تماس مستقیم با موسسه مهاجرتی آوات و مشاورین ارشد ما می توانید کسب اطلاعات کنید.

البته مدرک انگلیسی و آشنایی با زبان رسمی کشور چین بسیار حائز اهمیت است که می تواند برای گرفتن ویزای کار کشور چین بسیار مهم و معتبر باشد.

لیست مشاغل مورد نیازی که در کشور چین بسیار مورد استقبال قرار میگیرد در پایین نوشته شده است:

افرادی که قصد مهاجرت کاری به چین را دارند حتما باید اطلاعاتی در زمینه مشاغل مورد نیاز کشور چین را کسب نمایند.

پیشنهاد مطالعه »
ثبت شرکت در چین

تولید و فروش در هر زمینه ای

مهندسی،بازرگانی،تجاری،صنعتی،ماشین سازی

محصولات مصرفی

تجهیزات مخابراتی

تجهیزات ماهواره ای

و تمامی مواردی دیگر…

البته یکی از مشاغلی که در کشور چین مورد توجه قرار گرفته شده است تدریس زبان انگلیسی است.

فرد بایستی مدرک کارشناسی و مدرک زبان انگلیسی و دانش زبانی را داشته باشد و در کنار تمام این موارد ص سال سابقه کاری دال بر تجربه کاری زبان انگلیسی را داشته باشد تا بتواند از طریق کار اقامت این کشور را بدست بیاورد.

یکی از مواردی که عزیزان همیشه از ما سوالاتی را میپرسند گرفتن ویزای همراه فرد است.

شما می توانید برای همسر و فرزند یا فرزندان خود درخواستی مبنی بر گرفتن ویزای همراه داشته باشید و با ارائه مدرکی دال بر اینکه رابطه شما با همسرتان از طریق ازدواج قانونی بوده و گواهی تولد برای فرزندتان را دارید تمامی اقدامات را صورت دهید.

افرادی که درخواست های مکرری برای ویزای کاری چین را دارند برای پیدا کردن کار می توانند از سایت های معتبر و مرتبط با کار در کشور چین رزومه خود را ارسال کنند و به دنبال کارفرما باشند.

 مدارک لازم برای اقامت کاری به چین:

همیشه تمام افرادی که قصد مهاجرت کاری به چین و یا هر کشور دیگری را دارند پلن های زیادی را در سر دارند تا با پیاده کردن آنها بتوانند زندگی هدف مندی را با کسب درآمد برای خود به ارمغان بیاورند.

برای کسب اطلاعات دقیق و گرفتن مشاوره درست حقوقی در زمینه مهاجرت کاری به چین می توانید از سیستم مشاوره وکلای زبده موسسه مهاجرتی آوات بهره مند شوید.

و همینطور برای اطلاعات و مطالعه بیشتر در زمینه کشور چین مقالاتی را در قسمت پایین این صفحه آماده نموده ایم که میتوانید از آن بهره مند شوید

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره