رد کردن لینک ها

مهاجرت تحصیلی به چین

مهاجرت تحصیلی به چین
رتبه دادن به این مطلب

مهاجرت تحصیلی به چین یکی از راه های اخذ اقامت چین است .در این مقاله قصد داریم در خصوص تحصیل در چین به بحث بپردازیم تحصیل در کشورچین مقصد بسیاری از متقاضیان این نوع ویزا است.کشورچین دارای دانشگاههای معتبر در سطح جهانی با رنکینگ بالای علمی است.افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به چین را با شرایط ایده آل و مدرن آموزشی را دارند کشور مناسبی را انتخاب کرده اند. مهاجرت تحصیلی به چین سالانه افراد زیادی را به این موضوع علاقه مند می سازد به طوری که دانشجویان مشغول به تحصیل درچین را به 310000 نفر رسانده است.

 

 مهاجرت تحصیلی به چین

 

 مهاجرت تحصیلی به چین بورسیه های مناسب و عالی را به دانشجویان اعطا می کند.

دانشجویان خارجی بعد از  مهاجرت تحصیلی به چین و گرفتن بورسیه های تحصیلی مبلغی در حدود 910 میلیون یوان دریافت می کنند.

در کنار اعطای این مبلغ به دانشجویان مبالغی دیگر از دولت محلی و استانی شهر مد نظر تحصیل دانشجو به ایشان پرداخت می شود.

این عمل باعث جذب دانشجویان فراوانی از سرتاسر جهان می شود.

 مهاجرت تحصیلی به چین و آموختن دروس و بیشتر رشته های دانشگاهی درچین به زبان انگلیسی ارائه می شود

دانشجویان با سپری کردن دوره های چند ماهه در کشورچین به سطوح دانشگاهی می رسند و می توانند تحصیل اصلی خود را شروع کنند.

دانشگاه های بسیار زیادی درچین قرار دارد که وزارت علوم کشور ایران نیز آنها را به تائید خود درآورده است.

در واقع 50 دانشگاه کشورچین در موارد تائید شده وزارت علوم ایران وجود دارد.

 مهاجرت تحصیلی به چین برای افرادی که قصد پرداخت هزینه های متوسط و به صرفه تری نسبت به کشورهای اروپایی دارند محل مناسب به شمار می آید.

 مهاجرت تحصیلی به چین امکان دسترسی به پیدا کردن کار مناسب افرادی که فارغ التحصیل این کشور می شوند داده است.

شرکت های بسیار زیادی در کشورچین تاسیس شده است که بسیار به پیشرفت اقتصاد و درآمدزایی های کشورچین کمک می کند.

3 دانشگاه گفته شده در رتبه های بسیار عالی دانشگاهی دنیا قرار دارد.fudan، Nanjing، Zhejiang

دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات کشور ایران

 

دانشگاه فودان

دانشگاه نانجینگ

دانشگاه پکن

دانشگاه شانگهای جیائو تونگ

دانشگاه یات سن

دانشگاه Tsinghua

دانشگاه علم و صنعتچین

دانشگاه هیتاجان

آکادمی علوم کشاورزیچین

دانشگاه آکادمی علومچین

دانشگاه نجوم فضانوردی و هوافضا / NUAA

دانشگاه های دیگری نیز در کشورچین وجود دارد که می توانید با تماس با موسسه حقوقی مهاجرتی آوات اطلاعات مکفی را پرسیده و بهترین دانشگاه را انتخاب کنید.

 مهاجرت تحصیلی به چین و پذیرش در دانشگاههای کشورچین به 2 دسته دولتی و خصوصی تفکیک شده است.

بعضآ تحصیل در دانشگاههای دولتی کشورچین نسبت به دانشگاههای خصوصی این کشور به صرفه تر و ارزان تر است.

هزینه های تحصیلی درچین نسبت به شهر، محل دانشگاه،کیفیت دانشگاه، رشته های تحصیلی و نوع دانشگاه متفاوت است، البته در تمام کشورهای جهان این شرایط وجود دارد. اگر می خواهید رشته دندان پزشکی را برای ادامه تحصیل در چین انتخاب کنید حتما این مطلب تحصیل دندانپزشکی درچین را مطالعه بفرمایید.

 

هزینه های  مهاجرت تحصیلی به چین در مقاطع مختلف

 

 مهاجرت تحصیلی به چین در مقطع لیسانس بین 4.400.000 تومان تا 5.100.000 تومان است.

هزینه  مهاجرت تحصیلی به چین در مقطع کارشناسی ارشد ما بین 6.200.000 تا  6.750.000 تومان برآورد شده است.

هزینه های تحصیلی برای افرادی که قصد  مهاجرت تحصیلی به چین را دارند در مقطع دکترا ما بین 8.120.000 تومان تا  8.700.000 تومان است.

افرادی که رشته های پزشکی و داروسازی را برای  مهاجرت تحصیلی به چین انتخاب می کنند بایستی هزینه ای در حدود 31000 یوان تا 41000 یوان را پرداخت کنند.

 

 مهاجرت تحصیلی به چین

 

افرادی که قصد  مهاجرت تحصیلی به چین و تحصیل انگلیسی در این کشور را دارند بایستی مدرک زبان آیلتس 6 در مقطع لیسانس، آیلتس 6.5 در مقطع فوق لیسانس و مدرک آیلتس 7 به را در مقطع دکتری ارائه کند.

البته این نوع مدارک به دانشگاه و رشته مورد نظر هم بستگی دارد.

مقطع کارشناسی در کشورچین دوره ای 4 ساله دارد.

 مهاجرت تحصیلی به چین برای افرادی که دوران دبیرستان خود را تمام کرده اند مانعی ندارد و آنها می توانند برای مقطع کارشناسی کشورچین اقدام کنند.

دانشگاه های زیادی هستند که رشته های تحصیلی به زبان انگلیسی را به دانشجویان خود ارائه می دهند.

در واقع مدرک زبانی آیلتس 6 برای تحصیل در مقطع کارشناسی درچین لازم است.

متقاضیان  مهاجرت تحصیلی به چین می توانند شروع ترم های خود را از سپتامبر و ژانویه آغاز کنند.

در نظر داشته باشید که باید حداقل 1.5 ماه قبل از شروع ترم های مورد نظر پذیرش دانشگاهی را درخواست کند.

 

 مهاجرت تحصیلی به چین در مقطع کارشناسی ارشد

 

مدت زمان این دوره (کارشناسی ارشد) بین 2 تا 3 سال است و در اکثر رشته ها زبان تدریس انگلیسی وچینی است.

در این دوره فرد به جزء داشتن مدرک 6.5 آیلتس زبان بایستی آشنایی به زبانچینی را دارا باشد.

 

 مهاجرت تحصیلی به چین در مقطع دکترا

 

تحصیل در مقطع دکترا در کشورچین 3 و 4 سال به طول می انجامد.

دانشجویانی که به زبانچینی تسلط داشته باشند می توانند به صورت رایگان به ادامه تحصیل بپردازند.

افرادی که زبان انگلیسی را نیز یادگرفته باشند می توانند در مقطع دکترا در کشورچین به تحصیل بپردازند بایستی مبلغی که در بالا ذکر کردیم را به دانشگاه پرداخت کنند.

دانشجویان بعد از  مهاجرت تحصیلی به چین و ادامه تحصیل در مقطع دکترا بایستی روی پروژه های تحقیقاتی که توسط خودشان تنظیم شده است کار کنند.

تسهیلات بسیار زیادی به دانشجویان مقطع دکتری اهدا می شود که یکی از این تسهیلات با ویژگی هایی خاص اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان مقطع دکترا می باشد که توسط اداره های خصوصی و دولتی و خود دانشگاه به دانشجو داده می شود.

 

تحصیل پزشکی در چین

 

پزشکی در کشورچین 6 ساله می باشد که در 4 سال اول تحصیل دانشجویان به زبان انگلیسی می باشد.

2 سال باقی مانده از درس دانشجویان در دوره های بالینی بیمارستان ها سپری می شود که حتما باید دانشجو به زبانچینی تسلط داشته باشد زیرا مراوده مستقیم با افراد بومی و آشنا به زبان دارد.

.همانطور که در مطالب بالا ذکر کردیم هزینه های تحصیلی و شرایط تحصیل در کشور بزرگ و تاریخیچین مناسب و مقرون به صرفه است در واقع با کمی درایت افراد می توانند به راحتی مجوز مهاجرت به چین را دریافت کنند تا به ادامه مسیر زندگی خود بپردازند.

 

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه