رد کردن لینک ها

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص ساسکا چوان

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص ساسکا چوان

ساسکا چوان که رشد اقتصادی خود را مدیون مهاجرانی است که هر ساله به آن ورود می کنند یکی از استان های غربی کشور کانادا است. پایه اقتصادی آن کشاورزی و جنگلداری و همچنین ماهیگیری است.

برنامه مهاجرت به ساسکا چوان

یکی از راه های اقامت در کانادا مهاجرت به ایالت ساسکا چوان است. دولت فدرال هر سال به صورت جداگانه نیروهایی که برای این ایالت مورد نیاز هستند را اعلام می کند. تمام پرونده های مهاجرتی مربوط به این استان و همچنین سایر استان ها در نهایت باید به تأیید اداره مهاجرت کانادا برسد.

SNIP نام برنامه ای است که برای نامزدان مهاجرت به ساسکا چوان در نظر گرفته شده است. این کلمه مخفف Saskatchewan Immigrant Nominee Program است.  برنامه ساسکا چوان شامل گروه های زیر است:

  • نیروهای متخصص
  • افراد دارای تجربه کار در استان ساسکاچوان
  • کارآفرینان

هر یکی از گروه های ذکر شده خود دارای دسته بندی هایی هستند. برای انتخاب بهترین گزینه باید به تفاوت میان آنها دقت کنید.

نیروهای متخصص که به عنوان گروه اول نام برده شد (International Skilled Worker) خود دو گروه اند. یک گروه آن دسته هستند که دارای تخصص در یکی از رشته های مورد نیاز این استان هستند و علاوه بر آن یک پیشنهاد کار از سوی یک کارفرمای معتبر در استان ساسکاچوان را دریافت کرده اند.

گروه دوم افرادی هستند که تخصصی دارند که این تخصص و حرفه آنها مورد نیاز این استان است.

 

مهاجرت به استانهای دیگر کانادا:

  1. مانیتوبا
  2. آلبرتا
  3. بریتیش کلمبیا
  4. آنتاریو
  5. ساسکاچوان
  6. پرنس ادوارد
  7. نوا اسکوشیا
  8. نیوبرانزویک

 

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص ساسکا چوان

افراد با تجربه کاری در استان ساسکا چوان

افرادی هستند که به مدت کوتاهی مانند 6 ماه با یک نوع تخصص در ساسکا چوان زندگی و کار کرده اند. این افراد نیز امکان اقامت دائم را در این استان با رعایت کردن معیارهای آن دارند. این افراد شامل موارد زیر هستند:

  • افرادی که مجوز کار دارند (Existing Work Permit):
  • کسانی که حداقل 6 ماه با یک مجوز کاری که در این استان معتبر است در ساسکاچوان کار کرده اند.
  • افراد متخصص در حوزه سلامت (Health Professionals):
  • کسانی که در حوزه بهداشت و درمان حداقل مدت زمان 6 ماه را در بخش سلامت ساسکاچوان کار کرده اند.
  • پروژه های مربوط به بخش هتلداری (Hospitality Sector Project):
  • متقاضیانی که سابقه حداقل 6 ماه کار در بخش های غذا و نوشیدنی و هتلداری دارند.
  • رانندگانی ماشین های سنگین (Long Haul Truck Driver Project):
  • این افراد باید در یکی از شرکت های حمل و نقلی ساسکا چوان که دارای اعتبار باشد حداقل 6 ماه کار کرده باشند.
  • دانشجویان (Students): این افراد باید حتماً در یکی از کالج های این استان و یا مؤسسات آموزشی فارغ التحصیل شده اند و مدت کوتاهی که شامل حداقل 6 ماه است در این استان کاری انجام داده باشند.

لینک مفید: سایت کانادا

کروه متعلق به کارآفرینان و کشاورزان

افرادی در این زمره قرار می گیرند که قصد خرید مزرعه و انجام امور کشاورزی و یا راه اندازی یک کسب و کار فعال دیگر در ساسکا چوان دارند.

این افراد باید با ایجاد یک کسب و کار و سرمایه گذاری در آن مدیریت کسب و کار را به عهده بگیرند و یا سرمایه قابل توجهی برای انجام امور کشاورزی در این استان بگذارند.

نحوه انتخاب در برنامه مهاجرت استان ساسکا چوان

در ابتدا باید Expression of Interest که به اختصار EOI نامیده می شود را پر کنید. EOI فرمی است که در آن میزان تمایل شما به زندگی در ساسکا چوان تعیین می شود. این فرم را تمام افرادی که به هر طریقی قصد مهاجرت به این استان را دارند باید پر کنند و بر اساس آن امتیازی نیز به افراد تعلق می گیرد.

در مرحله دوم بر اساس امتیازی که از بخش بالا گرفته شد افرادی که بالاترین امتیاز را دارند انتخاب می شوند و قابلیت ارائه درخواست برای مهاجرت را کسب می کنند. سپس باید از طریق برنامه SNIP اقدام کنند. با عبور از این مرحله تأییدیه کار دریافت می شود و یک مجوز کار موقتی که اعتبار آن دو سال است از سوی اداره مهاجرت و شهروندی کانادا به فرد داده می شود. متقاضیان می توانند بر اساس آن به صورت قانونی به این استان مهاجرت کرده و در آنجا سکونت و کار کنند.

در مرحله آخر در صورتی که متقاضی به توافقات صورت گرفته به درستی عمل کند و نتایج لازم را در کسب و کار خویش به دست آورد امکان اقامت دائم را خواهد داشت.

 

شرایط لازم برای پذیرش در برنامه کارآفرینی استانی ساسکا چوان

  • دارا بودن حداقل 500 هزار دلار دارایی خالص که به وسیله یکی از موسسه های این استان تأیید شود.
  • دارا بودن حداقل 3 سال تجربه در کسب و کار مورد تقاضا در طول ده سال گذشته
  • سرمایه گذاری برابر 300 هزار دلار در ساسکاچوان
  • داشتن یک پروپوزال قوی در مورد نحوه راه اندازی شغل ارائه شده
  • دارا بودن حق مالکیت یک سوم از سهم کسب و کار
  • ایجاد اشتغال برای حداقل دو نفر از شهروندان ساسکاچوان

برنامه اکسپرس اینتری

تمامی متقاضیان باید در سیستم اطلاعات “اکسپرس اینتری” که یک سیستم الکترونیکی و جامع برای ثبت نام مهاجرین است و متعلق به اداره مهاجرت و پناهندگی و شهروندی کانادا است ثبت نام کنند. در این برنامه فاکتورهایی در نظر گرفته شده که هر کدام امتیازهای مشخصی دارند. افرادی در این بخش پذیرفته می شوند که بالاترین امتیاز را کسب کرده باشند. برای اطلاعات بیشتر در زمینه اکسپرس اینتری می توانید به مقاله ای با نام مهاجرت به کانادا از طریق روش اکسپرس اینتری مراجعه کنید.

دقت کنید اطلاعاتی که در این برنامه وارد می کنید باید کاملاً صحیح باشند در غیر اینصورت ممکن است برای شما به مدت 5 سال محرومیت از ورود به کانادا صادر شود.

پس از آنکه در اکسپرس اینتری ثبت نام کردید تقاضای خود را برای برنامه مهاجرت ساسکا چوان ارسال می کنید. تقاضا بررسی می شود و در صورت تأیید برای شما گواهی صادر می شود. ارسال دعوتنامه به سازمان مهاجرتی کانادا و بررسی و ارسال دعوتنامه برای شما مراحل بعدی است. قبل از دریافت اقامت دائم باید یک سری آزمایشات پزشکی و امنیتی انجام دهید و نتایج آن ها نیز بررسی شوند.

در صورتی که نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر و تخصصی تر در خصوص مهاجرت به استان ساسکا چوان داشتید حتماً با سازمان مهاجرتی آوات تماس بگیرید. وکیلان و مشاوران کاردان ما بهترین راه کار را برای شرایط شما در نظر گرفته و در این مسیر شما را همراهی می کنند.

 

راه های دیگر برای مهاجرت به کانادا:

  1. مهاجرت کاری به کانادا
  2. مهاجرت تحصیلی به کانادا
  3. سرمایه گذاری در کانادا
  4. ویزای استارت آپ کانادا
  5. مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی
  6. مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی و ازدواج

مقالات مرتبط با تحصیل در کانادا:

  1. تحصیل در کانادا
  2. تحصیل داروسازی در کشور کانادا
  3. تحصیل پزشکی در کشورکانادا
  4. تحصیل دندان پزشکی در کشورکانادا
  5. مهاجرت تحصیلی به کانادا
  6. مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
  7. ویزای تحصیلی کانادا
  8. تحصیل و اعزام دانشجو به کانادا
  9. وکیل ویزای تحصیلی کانادا

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای مهاجرت به کانادا را به شما عزیزان بیان می کنند.

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص ساسکا چوان
1 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره