Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

رد کردن لینک ها

مهاجرت به مجارستان

مهاجرت به مجارستان

مهاجرت به مجارستان * اقامت مجارستان * پاسپورت مجارستان * وکیل مهاجرت به مجارستان * راه های مهاجرت به مجارستان را در این مقاله به بحث راجع به آن خواهیم پرداخت

سعی نموده ایم اطلاعاتی مختصر در خصوص مهاجرت به مجارستان را در این مقاله برایتان آماده کنیم و امیدواریم نهایت استفاده را برده باشید.

مهاجرت به مجارستان

کشوری در اروپای مرکزی با پایتخت بوداپست است مجارستان  یا هانگری نامیده می شود  مساحت مجارستان ۹۳۰۳۰ کیلومتر مربع است. این کشور در حدود ۹ میلیون و ۸۸۰ هزار نفر جمعیت دارد، زبان رسمی آن مجاری و واحد پول آن فورینت است. پایتخت و پرجمعیت‌ترین شهر این کشور بوداپست با یک میلیون ۷۴۰ هزار نفر جمعیت است.

چرا  مهاجرت به مجارستان؟

مجارستان یک کشور اروپای شرقی زیبا و بخشی از منطقه شنگن است. هزینه زندگی در مجارستان به مراتب کمتر از سایر کشورهای اروپایی است (به عنوان مثال املاک، خدمات عمومی، حمل و نقل عمومی، کلینیک های خصوصی و مدارس ارزان تر هستند). ویزای مجارستانی جنبش و روادید تازه ای را در سراسر اروپا ارائه می دهد

مهاجرت تجاری به مجارستان :

فقط یک شرکت را در مجارستان ثبت  کنید و به عنوان مدیر این شرکت می توانید اجازه اقامت طولانی مدت خود را به مهاجرت به مجارستان با خانواده تا ن تضمین نمایید  خود دولت در استخدام کارمند، مالیات حسابداری، خرید املاک، مالیات، دفاتر مجازی در بوداپست کمک می کند . شما می توانید املاک و مستغلات را در مجارستان با اجازه اقامت خود خریداری کنید

حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز  ۵۰،۰۰۰ یورو  می باشد

شکل گیری شرکت بسیار سریع است و معمولا ۱-۲ هفته طول می کشد. مجارستان کشور کسب و کار دوستانه است و مالیات شرکت ها ۱۰٪ برای شرکت های کوچک است. شرکت های مجارستان به طور خودکار یک شماره مالیات بر ارزش افزوده اتحادیه اروپا داده می شوند و از لحاظ مالی به طور منظم مالیات می دهند

پیشنهاد مطالعه »
شرایط اقامت در کشور مجارستان - هزینه اقامت در مجارستان چقدر است؟

برنامه مهاجرت سرمایه گذاری مجارستان

جدیدترین و جذابترین برنامه مهاجرت سرمایه گذاری در اروپا، یک فرصت استثنایی برای کسب روابط عمومی در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شنگن، و زندگی، کسب و کار و یا سفر آزادانه به داخل و در داخل اروپا است. در عوض برای سرمایه گذاری ایمن و مطمئن از دولت ۳۰۰،۰۰۰ یورو  که در پایان مدت ۵ ساله بازگردانده می شود ، متقاضیان هر ملیت می توانند مجوز اقامت دائم را تنها با یک بازدید مجارستان (و هزینه پردازش ۶۰،۰۰۰ یورو )

مهاجرت کاری به مجارستان :

شرکت های استخدام یا استخدام کارمندان تمام وقت باید ابتدا قرارداد کاری را با کارکنان با مهارت های خاص وارد کنند. آوارگان مجارستانی و شهروندان اتحادیه اروپا نیازی به مجوز کار جداگانه ندارند. برای افراد غیر اتحادیه اروپا، این شرکت باید اجازه کار و حمایت از اجازه اقامت مجارستان را بر اساس اشتغال فراهم کند.

از تاریخ ۱ ژانویه ۲۰۱۷، حداقل حقوق در مجارستان افزایش یافته است. حداقل دستمزد برای ۴۰ ساعت کار

حداقل دستمزد: ۳۵۰ یورو در ماه

حداقل دستمزد با درجه تحصیلات متوسطه: ۴۱۵ یورو در هر ماه

کارفرمایان مجبورند ۲۲٪ حقوق اجتماعی را برای کارکنان پرداخت کنند.

دو نوع اقامت دائم دائمی برای خارجیان با وضعیت اقامت طولانی مدت وجود دارد.

  1. ۱٫ اجازه اقامت دائم ملی

اتباع کشور سوم می توانند برای اقامت دائم تحت  مجوز ملی اقامت دائم (NRLP)  در مجارستان درخواست کنند اگر شما به طور قانونی در ۳ ماهگی در مجارستان (شغل، اشتغال، کسب و کار) زندگی می کنید بدون اینکه در هر سال ۹۰ روز حضور داشته باشید. این اجازه برای شهروندان اتحادیه اروپا صادر نشده است.

کارت مهاجرت NPRP به شما اجازه می دهد

به شدت در مجارستان مشغول به کار است.

ورود نامحدود و طولانی مدت.

کار یا بازدید از دیگر کشورهای شنگن.

افراد غیر اتحادیه اروپا می توانند در قلمرو کشورهای عضو شنگن با گذرنامه معتبر وارد شوند و برای مدت بیش از ۹۰ روز بدون ویزا در طول مدت اعتبار مجوز اقامت دائم خود اقامت داشته باشند.

پیشنهاد مطالعه »
اقامت  اتریش از طریق تمکن مالی

اجازه اقامت دائم ملی اجازه اقامت در سرزمین مجارستان را برای مدت نامحدود فراهم می آورد. مدت اعتبار این اسناد ۵ سال است که می تواند به درخواست درخواست کننده کشور سوم – با پرداخت ۱۰،۰۰۰ هوندا فوریت در قالب گواهی مالیات – به اداره منطقه ای اداره مهاجرت و پناهندگی با یک مورد اضافی ۵ سالم , راجعه نمایند

۲ مجوز اقامت دائمی اروپا

نوع دیگری از اقامت دائم وجود دارد که اقامت مجاز اقامت دائم   (ECPR ) صادر شده به اشخاص غیر اتحادیه اروپا که در مجارستان به مدت ۵ سال زندگی کرده اند . مدت اقامت مجوز اقامت دائم EC 5 سال است و ممکن است ۵ سال دیگر تمدید شود این مجوز تحت شرایط زیر ممکن است

  • به طور قانونی در سرزمین مجارستان مجبور به طور مداوم برای حداقل پنج سال پیش از ارسال درخواست، یا
  • یک کارت آبی اتحادیه اروپا صادر کرد
  • به طور قانونی در سرزمین مجارستان به طور مداوم برای حداقل دو سال قبل , قبل از ارسال درخواست اقامت داشت.
  • به طور قانونی به مدت حداقل ۵ سال در قلمرو هر کشور عضو اتحادیه اروپا اقامت داشته است.

از مجارستان برای ۹۰ روز در هر سال غیبت وجود ندارد ECPR    لغو می شود اگر متقاضی در مدت مدت بیش از ۱۲ ماه از قلمرو کشورهای عضو اتحادیه اروپا غایب باشد. تصمیم گیری از مقامات برای صدور مجوز ECPR ظرف ۷۰ روز کاری است

مهاجرت تحصیلی به مجارستان (اقامت تحصیلی)

برای دریافت مجوز تحصیلی در  مجارستان، باید برای تحصیل در یک موسسه آموزشی دارای مدرک معتبر و یا تحصیلات عالی در تمام سطوح برنامه ریزی کنید. علاوه بر این، باید ابزار مالی و زندگی نیز تامین شود کل پروسه کاملا سخت است و برای اکثر دانش آموزان آسان نیست. اعضای خانواده که همراه اعضای اصلی، به عنوان مثال، مجوز کار هستند و در حال برنامه ریزی برای تحصیل در مدرسه یا دانشگاه هستند، باید اجازه تحصیلی بگیرند.

اجازه اقامت برای تحصیل در مجارستان :

اقامت مجاز برای اقامت در دوره پیش دانشگاهی قبل از تحصیل ممکن است به منظور تحصیل ادامه یابد، تنها اگر مهاجرت کشور سوم به تحصیلات عالی در مقر دانشگاه مجارستان یا یک موسسه آموزش عالی خارجی پذیرفته شود مجاز به کار در سرزمین مجارستان پس از دوره آماده سازی می باشند

پیشنهاد مطالعه »
اقامت ترکیه از طریق تحصیل

همچنین باید برای مدت زمان اقامت وجوه مورد نظر نیز نشان داده شود (مثلا گواهی نامه پول بورس تحصیلی، مانده حساب بانکی، انتقال پول به طور منظم از خارج از کشور از اعضای خانواده – در این مورد نیز ممکن است نیاز به تأیید خانواده باشد). پوشش مناسب بیمه درمانی مناسب نیز برای درخواست شما ضروری است. در نهایت، محل اقامت مناسب در یک آدرس مسکونی مجارستانی (قرارداد اجاره، بیانیه ای از صاحب حق قانونی برای اقامت رایگان، اثبات این که دانش آموز خود مالک خانه مسکونی در مجارستان است.

شما می توانید در حین تحصیل مشغول به تحصیل باشید (بدون مجوز کار جداگانه ای لازم است تا زمانی که در رابطه مطالعه وجود داشته باشد). بخشی از زمان به عنوان یک قاعده اصلی، تا ۲۴ ساعت در هفته در طول سال تحصیلی، در مدرسه شکسته می شود ممکن است ساعت های دیگر باشد

چه مدت طول می کشد که مجوز این مجوز صادر شود؟

ظرف مدت ۶۰ روز

پیشنهاد میکنیم پیش از هرگونه اقدامی در خصوص امر مهاجرت حتما تحقیقات لازم را بعمل بیاورید … ویدیوهای مناسب در خصوص کشور مورد نظر خود حتما ببینید و از مشاوران عالی رتبه و بین المللی بهره مند شوید.

شما عزیزان میتوانید سوالات ذهنی خود را در زمینه   مهاجرت به مجارستان   در زیر همین مقاله برای ما مطرح نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت نســــبت به پاسخگویی شما اقدام نمایند.

همچنین جهت کسب اطلاعات بشتر در زمینه   مهاجرت به مجارستان میتوانید از طریق شماره های وبسایت آوات با کارشناسان سازمان مهاجرتی آوات (موسسه مهاجرتی لتس مایگریت ) تماس گرفته و درخواست مشاوره حضوری دهید.

موسسه مهاجرتی آوات ( موسسه مهاجرتی لتس مایگریت ) با بهره مندی از بهترین وکلا و مشاورین بین المللی آماده هرگونه خدمات مهاجرتی به شما عزیزان و همراهان گرامی خواهد بود.

 

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره