شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

انواع روش های مهاجرت به مالزی برای ایرانیان[آپدیت 2019]

انواع روش های مهاجرت به مالزی برای ایرانیان[آپدیت 2019]

 شرایط مهاجرت به کشور مالزی :

ویزای توریستی کشور مالزی :

  • برای توریست های ایرانی یا هر شخصی با ملیت ایرانی اجازه اقامت ۱۵ روزه ( ویزای توریستی ۱۵ روزه ) در کشور مالزی
  • از بدو ورود به فرودگاه مالزی داده می شود .

ویزای اجتماعی مالزی :

با ارسال دعوت نامه رسمی از طرف اقوام درجه یک ( دارای ویزای اقامتی کشور مالزی )

یا شرکت یا شخص مالزیایی اخذ ویزای اجتماعی کشور مالزی به مدت ۲ تا ۶ ماه انجام می گیرد .

ویزای تحصیلی مالزی :

متقاضیان برای ادامه تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور مالزی می توانند با اخذ ویزای تحصیلی کشور مالزی اقامت یک ساله دریافت کنند و تا پایان تحصیل خود ویزای تحصیلی مالزی  را از طریق سازمان مهاجرتی کشور مالزی تمدید کنند .دانشجویان کشور مالزی در هنگام تحصیل اجازه کار ندارند و برای دریافت اجازه کار مجددا باید به اداره مهاجرت کشور مالزی مراجعه فرمایند .

 

ویدیوی آقای جهانیان در مورد ویزای تحصیلی مالزی

 

ویزای ثبت شرکت کشور مالزی

( ویزای اقامتی تجاری ) :

یکی از راه های اخذ اقامت کشور مالزی ثبت شرکت در مالزی و اخذ نمایندگی شرکت ثبت شده (کشور مبدا ) در کشور مالزی ست و باید گفت که حداقل سرمایه ی لازمه که برای ثبت شرکت باید به کشور مالزی وارد شود یک صد هزار دلار می باشد . البته رفع نیازها و هزینه های مربوط به دفتر نمایندگی شرکت ثبت شده ( کشور مالزی )

باید از طرف شرکت ثبت شده در کشور مبدا ( کشور ایران ) انجام گیرد به این دلیل که نمایندگی اجازه کسب و کار در کشور مالزی را ندارد . ( اخذ دفتر نمایندگی فقط روش ست برای اخذ اقامت کشور مالزی ) متقاضیان با ثبت شرکت در کشور مالزی و اخذ ویزای ثبت شرکت می توانند به مدت ۳ سال در کشور مالزی اقامت داشته باشند البته اقامت کشور مالزی از طریق ثبت شرکت تا ۲ الی ۳ بار قابل تمدید است .

مهاجرت به مالزی و ویزای کاری کشور مالزی :

اخذ ویزای کاری در کشور مالزی زمانی صورت می پذیرد که شخص کارفرما خود در خواست رسمی برای یک نیروی متخصص یا کارگر خارجی را بدهد که اخذ این درخواست رسمی با گذراندن یک دوره آموزشی توسط کارگر یا نیروی متخصص انجام می پذیرد .

پیشنهاد مطالعه »
سریع ترین روش های مهاجرت به مالزی در سال 2019

البته لازم به ذکر است متقاضیانی که با اخذ ویزای توریستی وارد کشور مالزی شده اند به هیچ عنوان نمی توانند آن را به ویزای کاری کشور مالزی تبدیل نمایند . در کشور مالزی به دلیل اهمیتی که به قشر کارگر و کشاورز داده می شود ویزای کاری را چند قسم می کنند :

مهاجرت به مالزی

مهاجرت به مالزی با ویزای اشتغال حرفه ای

  • در ویزای اشتغال حرفه ای ، شرکت های خارجی و یا شرکت های مالزیایی می توانند
  • برای پست های کلیدی شرکت ( مانند : مسئولیت سیاست ها و اهداف شرکت ، مدیریت سطح عالی شرکت و … )
  • برای سمت های غیر اجرایی شرکت ( مانند : طراح لباس ، طراح مبلمان ، طراح صنعتی شرکت و … )
  • برای سمت های اجرایی شرکت ( مانند : مسئولان اجرای سیاست شرکت ، مدیریت میانی پست های تخصصی شرکت و … )
  • از خارجیانی که مهارت و توانایی در مشاغل تخصصی و حرفه ای دارند ، استفاده نمایند .
  • ویزای اشتغال حرفه ای به مدت ۲ سال اعتبار دارد .

در ویزای اشتغال کارگری ،از کارگران غیر تخصص و غیرحرفه ای

در جهت تولیدات صادراتی ( ۵۰% تولیدات باید صادر شود )

تولیدات غیر صادراتی ( در صنایع غیر صادراتی دو شرط برای کارگران غیر تخصص وجود دارد) :

  • کل فروش شرکت در سال دو میلیون رینگیت و بیشتر باشد
  • حداقل سرمایه پرداخت شده شرکت بیش از ۱۰۰,۰۰۰ رینگیت باشد .)

در بخش ساخت وساز ( مانند : کارگر ساختمانی و… ) ،

در بخش کشاورزی ( مانند : مواد غذایی ، محصولات کشاورزی و … )

و در بخش خدمات ( مانند : نظافت چی ، پیش خدمت رستوران ها و … )

استفاده می گردد .

البته در ویزای اشتغال کارگری، بیشترین انتخاب مالزیایی ها از کارگران غیر تخصص مربوط به کشور هایی مانند نپال ، اندونزی و بقیه کشور های جهان سوم است .

پیشنهاد مطالعه »
قوانین جدید دریافت ویزای تحصیلی مالزی برای ایرانیان [2019]

ویزای اشتغال کارگری کشور مالزی ،به مدت دو سال اعتبار و کارگران برای تمدید ویزای اشتغال کارگری مالزی باید به اداره مهاجرت کشور مالزی مراجعه نمایند .

  • در ویزای مرتبط ، کار فرما از دفتر مهاجرت مربوطه در خواست ویزا می نماید
  • و روند صدور ویزا توسط نمایندگی های کشور مالزی در خارج از کشور با موفقیت انجام می گیرد .

 

مهاجرت به مالزی با ویزا اقامت کشور مالزی از طریق خانه دوم :

ویزای اقامت کشور مالزی از طریق خرید خانه دوم این امکان را به متقاضیان اخذ اقامت کشور مالزی می دهد که همراه همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال خود به کشور مالزی مهاجرت نمایند .البته فرزندانی که در خاک مالزی متولد می شوند ، مقیم کشور مالزی محسوب می گردند .متقاضیان با اخذ ویزای اقامت مالزی از طریق خرید خانه دوم ویزای ۱۰ ساله خود را برای اقامت کشور مالزی دریافت می نمایند.

از مزایایی که ویزای خرید خانه دوم برای شخص متقاضی و خانواده ایشان دارد این است که اگر متقاضی یا همسر ایشان پدر و مادر بالای ۶۰ سال داشته باشند می توانند با اخذ اقامت کشور مالزی از طریق خانه دوم ، ویزای همراه را نیز برای پدر و مادر خود یا همسر دریافت نمایند.

اما از معایب ویزای اخذ اقامت کشور مالزی از طریق طرح خانه دوم این است که حق تجارت و کسب و کار را در کشور مالزی برای متقاضی سلب می نماید و هرگونه فعالیت تجاری توسط ایشان ، غیر قانونی محسوب می گردد .

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ