رد کردن لینک ها

مهاجرت به لهستان از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به لهستان از طریق سرمایه گذاری

یکی از روش هایی که از طریق آن مهاجرت به کشور لهستان و اخذ اقامت کشور لهستان انجام می پذیرد ، ویزای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشور لهستان می باشد. ما در این مقاله درصدد آنیم که انواع سرمایه گذاری در کشور لهستان را برای شما بازگو کنیم و چگونگی اخذ اقامت کشور لهستان را از طریق ویزای سرمایه گذاری و ثبت شرکت برای شما توضیح دهیم .

اگر می خواهید بدانید که سرمایه گذاری در کشور لهستان چگونه صورت می گیرد و شما چگونه برای سرمایه گذاری در کشور لهستان می توانید اقدام نمایید با ما در این مقاله که دارای اطلاعات کامل و دقیق می باشد همراه باشید .

اقتصاد کشور لهستان

کشور لهستان از نظر سرمایه گذاری در بین کشور های عضو اتحادیه اروپا به عنوان یک قطب نامیده شده است و از نظر سرمایه گذاری به جایی رسیده است

که بازده اقتصادی سرمایه صاحبان سهام خارجی به سه برابر کشورهای عضو اتحادیه اروپا رسیده است

و به علت حمایت سازمان های دولتی به سرمایه گذاری سرمایه گذاران در کشور لهستان به مهمترین اقتصاد سرمایه گذاری در قاره اروپا تبدیل شده است .

کشور لهستان به علت ثبات اقتصادی و سیاست های روشن ،

سرمایه گذاران خارجی را به تجارت در کشور لهستان سوق می دهد

و به همین دلیل کشور لهستان را به عنوان ” آهنربای سرمایه گذاری ” نام گذاری می نمایند .

کشور لهستان از نظر تعداد مشاغل ایجاد شده در جامعه لهستان ، به مقام سوم در قاره اروپا دست پیدا کرده است

و از نظر اقتصادی و سرمایه گذاری به مقام قوی و قدرتمندی رسیده است .

سرمایه گذاران خارجی به علت رضایتمندی از وضع اقتصاد و تجارت موجود در کشور لهستان

به قصد افزایش و حفظ سطح سرمایه خود مجددا سرمایه گذاری می کنند

به همین دلیل کشور لهستان ، به عنوان کشوری امن برای سرمایه گذاری در سراسر اروپا شناخته شده است .

همچنین در کشور لهستان ، امکانات بهره مندی از

معافیت های مالیاتی و کمک های مالی نقدی برای سرمایه گذاران جدید و ایجاد مشاغل جدید وجود دارد .

 

 ثبت شرکت در کشور لهستان

شما با ثبت شرکت در کشور لهستان و خرید یک شرکت موجود در کشور لهستان ،

می توانید اقامت دائم کشور لهستان را داشته باشید .

ثبت شرکت خصوصی در کشور لهستان ، به صورت محدود و بین یک تا سه سهامدار می باشد .

با تاسیس شرکت خصوصی محدود شما می توانید به مدت یک سال در کشور لهستان اقامت داشته باشید

، ۴۵ روز بعد از ثبت شرکت خصوصی در کشور لهستان ، اداره مهاجرت کشور لهستان ، کارتی را صادر می کند

مبنی بر این که شما می توانید به مدت یک سال اقامت موقت در کشور لهستان را داشته باشید

و آزادانه قادر به انجام کار و تجارت و زندگی در کشور لهستان هستید .

شما می توانید دو ماه قبل از تاریخ انقضا

کارت اقامت موقت خود مجددا به اداره مهاجرت کشور لهستان مراجعه فرمایید و برای تمدید کارت اقامت خود اقدام نمایید

 

فرآیند ثبت و شروع فعالیت شرکت در کشور لهستان دارای شش پروسه کاری می باشد :.

اولین مرحله :

امضای اساسنامه در دفتر اسناد رسمی

/ مرحله دوم :

امضای بیانیه ای مبنی بر میزان مشارکت در سهام شرکت /

مرحله سوم :

ثبت ملی شرکت تجاری در دادگاه که با استفاده از فرم در دفتر دادگستری انجام می گیرد

که با پرداخت هزینه معادل ۰۰۰/۷۵  زلوتی برای مشارکت و ۰۰۰/۱۰۰ زلوتی برای ثبت شرکت همراه است .

لازم به ذکر است ثبت ملی شرکت تجاری در دادگستری بعد از چهارده روز از تاریخ درخواست مورد بررسی قرار می گیرد .

  • شماره ثبت در ثبت نام افراد در اقتصاد ملی ( REGON )

اولین مرحله :

بعد از چهارده روز ، حضور نماینده شرکت به اداره آمار

دومین مرحله :

درخواست بابت شماره ثبت

  • شماره شناسایی مالیات ( NIP ) و شماره VAT

مرحله اول

ارائه درخواست بابت شماره شناسایی مالیات

مرحله دوم :

درخواست ثبت VAT – R  به دفتر درآمد داخلی

البته لازم به ذکر است که کارافرینان بابت اخذ شماره  VAT  مبلغ ۰۰۰/۱۷ زلوتی را به سالن شهرداری باید پرداخت       نمایند .

  • افتتاح حساب در بانک :

اولین مرحله : ارائه درخواست افتتاح حساب

دومین مرحله : ارائه کارت شناسایی

سومین مرحله : ارائه ثبت

چهارمین مرحله : شماره اختصاصی NIP

پنجمین مرحله : شماره ثبت ثبت نام افراد

  • موسسه ملی امنیت اجتماعی :

هر کارآفرین باید هزینه ای را بابت کمک به امنیت ملی و

بیمه درمانی کنار گذاشته و ظرف مدت هفت روز از تاریخ شروع فعالیت تجاری ، این مبلغ را به اداره تامین اجتماعی پرداخت نماید .

لازم به ذکر است که کارآفرینان می توانند با داشتن امضای الکترونیکی به طور مستقیم با شعبه ZUS ( اداره صلاحیت ملی ) در ارتباط باشند .

  • بازرسی کاری و بهداشتی :

کارآفرینان باید به مدت سی روز کاری اطلاعاتی از قبیل :

محل فعالیت ، حیطه فعالیت ، میزان فعالیت و تعداد کارکنان شرکت را به اداره بازرسی کار و اداره بازرسی بهداشتی اعلام نمایند .

 

 

 

 

 

رتبه دادن به این مطلب

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره