Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

رد کردن لینک ها

مهاجرت به بلژیک از طریق تحصیل

مهاجرت به بلژیک از طریق تحصیل

 

در کشور بلژیک به دلیل هزینه های کم تحصیل و در نهایت با به پایان رساندن تحصیل در کشور بلژیک

و اخذ ویزای کاری کشور بلژیک ، متقاضیان زیادی را برای مهاجرت به کشور بلژیک و اخذ ویزای تحصیلی کشور بلژیک سوق می دهد

، به همین دلیل کشور بلژیک زمینه مناسبی را فراهم ساخته

تا متقاضیان برای اخذ ویزای تحصیلی کشور بلژیک اقدام نمایند .

زبان تحصیل در مدارس و دانشگاه های کشور بلژیک ، آۀمانی ، هلندی و فرانسوی می باشد .

هر آنچه درباره مهاجرت به بلژیک از طریق تحصیل باید بدانید

 

در کشور بلژیک ، تحصیل در سه مقطع انجام می گیرد : ابتدایی – متوسطه – دبیرستان

تحصیل در سه مقطع ابتدایی – متوسطه و دبیرستان در کشور بلژیک برای همه دانش آموزان بین ۶ تا ۱۸ سال به صورت اجباری برگزار می گردد

و دانش آموزان بعد از به پایان رساندن این سه مقطع با اخذ مدرک دیپلم نهایی خود می توانند به صورت اختیاری تصمیم گیری کنند

و وارد دانشگاه های کشور بلژیک گردند .

در کشور بلژیک قبل از این سه مقطع ،

ابتدایی – متوسطه و دبیرستان ، کودکان بین ۲ تا ۶ سال

می توانند در دوره مهد کودک و پیش دبستانی که به صورت کاملا رایگان برگزار می گردد ، شرکت کنند .

دانش آموزان بعد از اخذ مدرک دیپلم نهایی خود تصمیم می گیرند

که تحصیلات عالی خود را در دانشگاه های کشور بلژیک بگذرانند یا در موسسات آموزش عالی .

پیشنهاد مطالعه »
تحصیل دکتری در اتریش

 

مقالات مرتبط با بلژیک:

 

دانشگاه های کشور بلژیک

 

دانش آموزان برای ورود به دانشگاه های کشور بلژیک نیازمند مدرک دیپلم دبیرستان کشور بلژیک یا کشور های دیگر هستند

و در صورت ارائه مدرک دیپلم دبیرستان می توانند وارد دانشگاه های کشور بلژیک شوند

البته مدرک دیپلم باید مورد تایید سازمان آموزش و تحقیقات کشور بلژیک واقع شود

البته لازم به ذکر است که وجود مدارک زبان TOFEL  و IELTS در تمامی مقاطع تحصیل در کشور بلژیک الزامی می باشد.

زبان تدریس در دانشگاه های کشور بلژیک ، به صورت فرانسوی و گاهی نیز در برخی از دانشگاه های دیگر به صورت انگلیسی برگزار می شود .

اکثر هزینه های دانشگاه های کشور بلژیک به صورت رایگان می باشد

اما در یک سری از رشته ها مانند پزشکی ، دندانپزشکی و فنی و مهندسی

هزینه ای معادل ۸۰۰ تا ۳۰۰۰ یورو در سال باید پرداخت شود

و البته این هزینه باید از هر کشوری به طور مستقیم واریز به حساب دانشگاه مربوطه گردد .

البته لازم به ذکر است که برای تحصیل در رشته های پزشکی ، دندانپزشکی و فنی و مهندسی به هنگام ورود به  دانشگاه ،

دانشجویان باید در آزمون ورودی شرکت نمایند .

سال تحصیلی دارای ۳ ترم ،

اواسط ستامبر( ترم اول ) ، اوایل فوریه ( ترم ددوم ) و اوایل جولای ( ترم سوم )

که تعطیلات تابستانی و بعد از آن امتحانات می باشد .

پیشنهاد مطالعه »
شرایط اعزام دانشجو به بلژیک چگونه است؟

دانشجویان هر ترم خود را با موفقیت سپری کردن امتحانات نهایی به پایان می رسانند

و وارد ترم جدید می شوند .حداقل نمرات قبولی  که دانشجویان برای هر درس می گیرند

۱۰ از ۲۰ است

و کمتر از ۱۰ به معنی عدم قبولیست

مگر اینکه خود هئیت امنای دانشگاه با بررسی فعالیت های مثبت و نمرات کلاسی خوب دانشجو ، به او ، نمره قبولی بدهد .

دوره کارشناسی در دانشگاه های کشور بلژیک بین ۳ تا ۴ سال می باشد

و تدریس در اکثر دانشگاه های دولتی کشور بلژیک به صورت فرانسوی می باشد .

در دانشگاه های خصوصی یا همان موسسات آموزش عالی کشور بلژیک و یا دانشگاه های انگلیسی زبان تدریس به صورت انگلیسی می باشد

اما هزینه دانشگاه های خصوصی به نسبت بالاست

اما اگر شما تمایل و قصد تحصیل در دانشگاه های خصوصی انگلیسی محور را دارید

می توانید وارد دانشگاهای انگلیسی محور کشور های سوئد ، اسپانیا و دیگر کشورها که به صورت رایگان برگزار می شوند تحصیل نمایید .

دانشجویان دوره کارشناسی می توانند به صورت نیمه وقت و ۱۰ ساعت در هفته کار کنند و بین ۷۰ تا ۱۱۰ یورو درساعت درآمد داشته باشند .

در دوره کارشناسی ارشد که مدت تحصیل در این دوره در دانشگاه های کشور بلژیک

حداکثر تا دو سال است ارائه مدرک کارشناسی و ریز نمرات دوره کارشناسی و وجود مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۶/۵ یا ۶ مورد نیاز است .

دانشجویان دوره کارشناسی ارشد نیز می توانند به صورت نیمه وقت ۲۰ساعت در هفته کار کنند.

و بین ۱۵۰ تا ۱۸۵ یورو در هر ساعت درآمد داشته باشند .

پیشنهاد مطالعه »
تحصیل در کشور پرتغال

مدت تحصیل در مقطع دکتری در کشور بلژیک به مدت سه سال می باشد

مقطع دکتری در کشور بلژیک یک شغل محسوب می شود

و دانشجویان دکتری می توانند به عنوان دستیار استاد مشغول به کار شوند و حقوق دریافت نمایند .

دانشجویان مقطع دکتری می توانند همانند دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد به صورت نیمه وقت کار کنند

اما به مدت ۳۰ ساعت در هفته و حقوقی معادل ۲۰۰ تا ۲۵۰ یورو در ساعت علاوه بر حقوق ماهانه ی شغل دکتری خود دریافت نمایند .

دانشجویان دوره دکتری با ارائه دادن ( تز) یا همان پایان نامه به استاد راهنما و ارائه مقالات و پژوهش به ایشان، می توانند دوره دکتری را با موفقیت پشت سر بگذرانند.

دانشجویان دکتری می توانند با اخذ بورسیه تحصیلی دانشگاه های کشور بلژیک

اخذ اقامت کشور بلژیک را برای خود تسریع کنند و می توانند معادل دو هزار یورو در ماه حقوق دریافتی داشته باشند .

البته لازم به ذکر است که هزینه زندگی و هزینه دانشجویی

برای دانشجویان دوره کارشناسی ، کارشناسی ارشد و مقطع دکتری مبلغی بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ یورو در ماه می باشد.

که بخش عمده این مبلغ مربوط به هزینه مسکن در کشور بلژیک می شود.

البته که تحصیل در کشور بلژیک و اخذ ویزای تحصیلی کشور بلژیک

یکی از بهترین راههای مهاجرت به کشور بلژیک و اخذ اقامت دائم کشور بلژیک است.

اما شرط اخذ اقامت دائم کاری در کشور بلژیک ، پیدا کردن شغل وکار و تامین مالی خود در کشور بلژیک است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره