رد کردن لینک ها

4 دلیل برای اینکه به اوکراین مهاجرت کنیم؟

مهاجرت به اوکراین

در این مقاله و نوشته قصد داریم در خصوص  مهاجرت به اوکراین  مطالب و اطلاعات مختصری را به اشتراک بگذاریم * امیدواریم اطلاعات فوق برای شما عزیزان متقاضی مهاجرت مثمــر ثــمر واقع باشد. در ادامه میپردازیم به بحث مهاجرت به اوکراین

 

مهاجرت به اوکراین

 

اجازه مهاجرت به اوکراین به کسانی داده می شود که شرایط مهاجرت را به خوبی داشته باشند

شرایطی که برای  مهاجرت به اوکراین مورد نیاز است در قوانین مهاجرتی این قانون به طور کامل توضیح داده شده است

جهت مهاجرت به اوکراین در بند ۴ قوانین مهاجرتی این کشور به طور کامل ذکر شده است

 

 

شرایط بعضی از راه های مهاجرت به اوکراین:

 

اجازه مهاجرت افراد طی یک سری توضیخات به زیر نظر هیئت وزیران اوکران بستگی دارد

و این توضیحات و شرط ها مورد نیاز جهات گرفتن مجوز در ادامه مورد بررسی قراره گرفته است.

 

مهاجرت به اوکراین:

 

۱_افراد کاری یا نیرو های علمی که مهارتشان مورد نیاز و مورد استفاده کشور اوکراین باشد.

۲_افراد متخصص که برای تقویت و بهتر کردن اوکراین وجودشان ضروری است.

۳_ککسانی که به مبلغ۱۰۰۰۰۰ دلار یا بیشتر در این کشور سرمایه گذاری کرده اند البته سرمایه گذاری باید طبق قوانین خاص خودش وضع می شود

۴_کسانی که یکی از بستگانشان مانند مادر بزرگ ، پدر بزرگ، خواهر ، برادر و یا غیره تابعیت اقامت در اکراین را داشته باشند

۵_ کسانی که از قبل تابعیت اوکراینی داشته باشند

۶_افرادی که پدر یا مادر یا همسرشان اوکراینی باشند

۷_افرادی که به مدت ۳ سال به شک مداوم در این کشور حضور داشته باشند.

 

 

 

مهاجرت به اوکراین از طریق ازدواج یا خویشاوندی:

 

۱_اگر یکی از همسر تابعیت اوکراین را داشته باشند و یا مثلا ازدواجشان حداقل ۲ سال قبل ثبت شده باشد و یا اینکه بچه ها یا پدر یا مادر اوکراینی تبار باشند.

۲-افرادی که زیر نظر قیوم اوکراینی تبار باشند.

۳_افرادی که بر اساس یه سری منابع داخلی حق شهروندی اوکراین را دارند.

۴_افرادی که مهاجرتشام مورد قبول اوکراین است یا اوکراین از مهاجرتشان استقبال کنند

۵_اوکراینی تبار های خارج از اوکراین ، همسرانشان و یا کودکانشان اگر قصد اقامت در اوکراین را دارند.

 

 

طبق قانون مهاجرت درخواست گرفتن اقامت باید به شکل زیر باشد

 

۱_به واسطه  افرادی که یک  سری قانون هایی در اکراین ساکن هستند جز مقامات رسمی در این کشور بوده اند.

۲_افرادی که کلا در خارج از کشور زندگی میکنند و ساکن هستند بر اساس دیپلماسی اوکراین و ماموران کنسولگری اوکراین در دیگر کشور ها.

درخواست اجازه اقامت باید از طرف خود فرد به تقاضا کننده به مقامات بزرگ این کشور ارائه شود.

و این درخواست میشه از طریق پست یا فرد دیگری که ممنوعیت قانونی ندارد باشد ولی به شرط یک دلیل منطقی ارائه شود.

اگر یکی از پدر یا مادر قصد مهاجت با فرزند کوچک خود داشته باشد باید از همسر خود یک اجازه نامه محضری دهد که ان همسر اجازه بردن فرزند را دارد.

ولی اگر همسر اجازه کتبی نداشته باشد باید حتما از مقامات و بزرگان اجازه رسمی و کتبی داشته باشد.

 

مدارک مورد نیاز جهت درخواست گرفتن  مجوز اقامت اوکراین:

 

۱_کپی مدارک شناسایی و همچنین مدارکی  که نشان بدهد که شما یک شهرروند هستید.

۲_ سه عدد عکس ۳٫۵ یا ۴٫۵

۳_اطلاعاتی که نشان دهنده محل اقامت فرد می باشد

۴_مداررک شناسایی فامیل های درج یک فرد مانند همسر فرزند

۵_گواهی تاییدیه پزشک که برای عدم اعتیاد فرد به الکل و هرگونه مواد مخدره و یا بیماری هایی باشد که جز بیمار های واگیر دار باشد.

مهاجرت به اوکراین:

 

کسانی که به شکل موقت در خارج از کشور اقامت دارند حتما باید گواهی عدم سو پیشینه را اضافه مدارک خود کند با در خواست مجوز اقامت خود نشان دهد.

مدارکی که توسط سازمان های ذی صلاح مقامات خارجی صادر میشود ممکن است خلاف ان توسط قلمرو اوکراین ثابت شود.

کپی بعضی از مدارک به همراه تاییدیه کپی رضایت همسر برای مهاجرت و تضمین و حمایت فرد تقاضا کننده باید توسط محضر قانونی شود

و مدارکی که قابل تغیر باشد باید به مدت ۶ ماه از زمان صادر شدن ان بگذرد و بعد ارسال شود.

 

از زمانی که درخواست اقامت راارسال کردید یک سال طول می کشد تا این پرونده بررسی شود

 

قوانین ورود مهاجرت به اوکراین و صدور گواهی اقامت دائم

 

ماموران کونسولگری کشور اوکراین با در نظر داشتن شرایط فرد که به صورت موقت در خارج از کشور اوکراین ساکن بوده است

و الان خواهان مجوز ساکن شدن در این کشور است و در نهایت یک ویزای یک ساله صادر می کنند

بعد از رسیدن به کشور اوکراین فرد مهاجرت کننده باید مدارکی که اجازه اسکان در این کشور است را به اداره مهاجرت این کشور نشان دهد.

به غیر از این ها باید یک عدد کپی پاسپورت ، ویزای فرد تقاضا دهنده و کپی مجوز مهاجرت هم باید اضافه شود

وگواهی اقامت دائم باید در مدت یک هفته از زمان گرفتن مجوز از ادارات ذی صلاح صادر شود.

 

یکی از بهترین و آسان ترین راه های مهاجرت به اوکراین

ازدواج با یکی که از خود اوکراین یا از نژاد اوکراین باشد .

در صورتی ازدواج با مرد یا زنی که از خود اوکرااین یا نژاد اوکراینی است به همسر او که حداقل بعد از دو سال از ازدواجشان گذشته باشد تابعیت اوکراین داده می شود برای صدور اجازه مهاجرت اوکراین به افرادی که همسر یا والدین اوکراینی هستند

نیاز به گواهی سلامت یا بیماری های مسری یا واگیر دار نیست.

 

مزایا و خوبی های کشور اوکراین

 

۱_داشتن تمامی حقوق شهروندی به نحو احسنت

۲_به دست اوردن پاسپورت اوکراینی در کوتاه ترین مدت زمانی

۳_ دریافت و اجازه کار  دائم

۴_تسهیل در دریافت ویزا برای سفر به کشور های دیگر اروپایی و امریکا

۵_ وجود موقعیت های بسیار مناسب برای سرمایه گذاری

 

 

درخواست اقامت دائم اوکراین

 

بعد از ورود به اوکراین ، فرد مهاجر کننده باید درخواست دریافت گواهی اقامت دائم زندگی در اوکراین را به مقامات مهاجرت محلی محل خود نشان دهد

یک عدد کپی از گذر نامه تقاضا کننده که شامل ویزای مهاجرتی و یک کپی از مجوز مهاجرت است نیز باید اضافه کند.

گواهی اقامت دائم به مدت یک هفته از تاریخ دریافت درخواست ، توسط مقامات مربوط به مهاجرت صادر می شود

 

 

اقامت دائم در اوکراین

 

افرادی که به طور دائم در خارج از کشور و یا شهری مانند خارکوف اوکراین اقامت دارند باید یک گواهینامه عدم سو پیشینه پلیس را همراه با درخواست مجوز مهاجرت ارائه دهند مدارکات  صادر شده توسط مقامات کشورهای خارجی قانونی است،

 

مگر این که وعده های بین المللی اوکراین نظر دیگری داشته باشد.

 

کپی این اسناد و همچنین تایید کتبی رضایت برای مهاجرت و ضمانت نامه از طرف افرادی که دعوت نامه را می فرستند،

باید در دفتر اسناد رسمی ثبت شده باشد.

 

اسنادی که داده های آن ها را می توان تغییر داد باید در عرض ۶ ماه از تاریخ صدور ارائه شود

در صورتی که هر گونه هزینه توسط قانون اوکراین برای معاهدات مربوط به صدور مجوز مهاجرت پرداخت شود،

 

سند تایید پرداخت چنین هزینه هایی باید ضمیمه درخواست مجوز مهاجرت، شود.

 

در صورتی که هر یک از اسناد تعریف شده توسط قانون اوکراین برای درخواست مجوز مهاجرت ارائه نشود

در حالی که لازم است این اسناد با قانون اوکراین تناقضی نداشته باشد،

 

مقامات ذیصلاح مربوط به مسائل مربوط به مهاجرت ممکن است مدارک دیگری را برای مشخص کردن زمینه صدور مجوز مهاجرت و درخواست متقاضیان یا سایر افرادی که برای مصاحبه دعوت شوند، تقاضا کنند.

 

طول زمان پردازش درخواست از یکسال پس از زمان ارسال درخواست، تجاوز نمی کند، قابل قبول نیست.

 

پیشنهاد میکنیم پیش از هرگونه اقدامی در خصوص امر مهاجرت حتما تحقیقات لازم را بعمل بیاورید ..

. ویدیوهای مناسب در خصوص کشور مورد نظر خود حتما ببینید و از مشاوران عالی رتبه و بین المللی بهره مند شوید.

 

شما عزیزان میتوانید سوالات ذهنی خود را در زمینه   مهاجرت به اوکراین     در زیر همین مقاله برای ما مطرح نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت نسبت به پاسخگویی شما اقدام نمایند.

 

همچنین جهت کسب اطلاعات بشتر در زمینه  مهاجرت به اوکراین 

میتوانید از طریق شماره های وبسایت آوات با کارشناسان سازمان مهاجرتی آوات (موسسه مهاجرتی لتس مایگریت ) تماس گرفته

و درخواست مشاوره حضوری دهید.

 

سازمان مهاجرتی آوات ( موسسه مهاجرتی لتس مایگریت ) با بهره مندی از برترین وکلا و مشاورین بین المللی آماده هرگونه خدمات مهاجرتی به شما عزیزان و همراهان گرامی خواهد بود.

 

به امید زندگی بهتر و جدید با آرامش خاطر .

 

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره