رد کردن لینک ها

مهاجرت تحصیلی به انگلستان

مهاجرت تحصیلی به انگلستان

آیا فقط گرفتن وکیل برای مهاجرت و تحصیل در کشور انگلستان کافی است ؟ شرایط و قوانین مهاجرت تحصیلی به انگلستان و اخذ اقامت دائم و همیشگی بعد از فارغ التحصیل شدن چگونه است ؟ شرایط اینکه بتوانیم از طریق تحصیل به کشور انگلستان مهاجرت کنیم چگونه است ؟ مراحل مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل به چه ترتیبی است ؟ موسسه مهاجرتی آوات در این مقاله به شما کمک میکند تا شرایط مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل ، اخذ اقامت دائم بعد از فارغ التحصیل شدن ، قوانین و شرایط تحصیل در کشور انگلستان را بخوانید و متوجه بشوید .

 

انواع ویزا های تحصیلی

 

ویزای تحصیلی کوتاه مدت انگلستان ، ویزای دانشجویی درجه 4.

در صورتی شما میتوانید درخواست ویزای تحصیلی کوتاه مدت برای انگلستان بکنید که :

  • شما باید در حال تحصیل در کشور انگلستان باشید .
  • شما از خارج از از منطقه اقتصادی اروپا ((EEA و سوییس باشید.

 

برای بدست آوردن این ویزا شما باید به عنوان شهروند انگلستان پذیرفته شوید که شرایط شهروند شدن به صورت زیر است :

اگر همسر شما یک شهروند انگلیسی باشد، در صورت داشتن شرایط زیر می توانید برای شهروندی خود اقدام نمایید:

  • سن شما بالای ۱۸ سال باشد
  • در صحت سلامتی کامل باشید
  • سابقه جرم جدی نداشته باشید
  • زبان انگلیسی بدانید
  • تمامی شرایط اقامت را اخذ کرده باشید
  • اما آن چه که باید توجه کنید این است که
  • در ابتدا شما باید ببینید که آیا می توانید درخواست شهروندی بدهید یا خیر. راه های مختلفی برای شهروندی انگلیس وجود دارد. معمول ترین آن قبول تابعیت از سمت دولت است. شرایط شهروندی انگلستان با روش قبول تابعیت به شرح زیر است:
  • شما باید بالای ۱۸ سال باشد
  • شما نباید سابقه جرم جدی داشته باشید
  • شما قصد زندگی در بریتانیا را داشته باشید
  • با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشید
  • تمامی نیازهای اقامت را مهیا کنید
  • شما می بایست ۵ سال قبل از درخواستتان در بریتانیا زندگی کرده باشید
  • در مدت ۵ سال زندگی خود در بریتانیا بیشتر از ۴۵۰ روز خارج از ایالت نبوده باشید
  • تا زمانی که در بریتانیا زندگی می کنید بر خلاف قوانین مهاجرت عمل نکنید
  • برای ۱۲ ماه قبل از درخواست خود در بریتانیا اقامت داشته باشید
  • در صورتی که شرایط فوق را داشتید پس زمان آن رسیده است که بدانید چگونه می توانید برای شهروندی انگلستان درخواست دهید. برای این کار ۳ راه وجود دارد:
  • از نرم افزارهای مربوطه استفاده نمایید. برای این کار شما باید اپلیکیشن فرم را پر کنید.
  • از سرویس NCS استفاده نمایید. این سرویس ها از طریق شوراهای محلی اجرا می شود و به شما کمک خواهند کرد تا درخواست خود را عملی نمایید.
  • از یک نماینده یا یک وکیل کمک بگیرید. در بریتانیا شرکت های خصوصی وجود دارند که به شما کمک می کنند تا درخواست خود برای اخذ شهروندی انگلیسی را ارائه دهید
پیشنهاد مطالعه »
اقامت از طریق تحصیل

هزینه های درخواست ویزای تحصیلی انگلستان

برای ادامه تحصیل در انگلستان در بخش هزینه های ویزا کلیه توضیحات لازم داده شده است. لازم به ذکر است که این هزینه ها ممکن است متغیر باشند این هزینه به صورت واحد پولی آن کشور است که در ایران به ریال دریافت می شود. هزینه درخواست ویزا چون جهت پروسه بوده معمولا غیر قابل استرداد است.
ویزای انگلستان فقط از طریق سفارت انگلستان و مراکز صدور ویزا درخارج از کشور صادر می شود. اگربرای مسافرت به انگلستان نیازبه ویزای انگلستان دارید بایستی قبل ازسفر آن را درخواست دهید.

هزینه مهاجرت تحصیلی به انگلستان

  • 93 یورو برای ویزای شش ماهه
  • £ 179 برای یک ویزای 11 ماهه

 

ویزای دانشجویی درجه 4:

  • اگه شما بین 4 تا 17 سال سن دارید و می خواهید در یک مدرسه مستقل در انگلستان تحصیل کنید می توانید برای گرفتن ویزای دانشجویی سطح 4 درخواست دهید. شرایط های زیر برای درخواست :
  • باید در یک دوره ثبت نام داشته باشید .
  • رضایت والدین یا سرپرست خود را داشته باشید .
  • پول کافی برای ساپورت هزینه های درس و هزینه های زندگی خود داشته باشید .
  • از یک کشور که در منطقه اقتصادی اروپا(EEA) یا سوئیس نیست درخواست ویزا نمایید .

 

توجه داشته باشید که بهترین زمان برای درخواست ویزای کوتاه مدت 3 ماه قبل از مهاجرت و برای ویزای دانشجویی درجه 4 ، 3 ماه قبل از شروع دوره است .

ویزای دانشجویی درجه 4 (عمومی) :

  • شما می توانید برای درخواست یک ویزای دانشجویی درجه 4 (عمومی) درخواست تحصیل در کشور انگلستان کنید در صورتی که سن شما 16 سال یا بیشتر را باشد :
  • باید حتما در یک دوره ثبت نام داشته باشید .
  • مدرک زبان انگلیسی خاص این کشور را ارائه دهید . که در تمام مقاطع تحصیلی متفاوت می باشد .
  • پول کافی برای ساپورت خود و پرداخت هزینه برای دوره خود را داشته باشید ( بسته به شرایط شما مقدار متفاوت خواهد بود) .
  • از کشورهای حاضر در منطقه اقتصادی اروپا  (EEA) یا سوئیس نیستند .
  • سایر شرایط واجد شرایط بودن را داشته باشید .
  • هیچ تغییری و تحولی در حقوق و وضعیت اقوام اتحادیه اروپا که در کشور انگلستان زندگی می کنند و یا اقلیت های انگلیسی که در اتحادیه اروپا زندگی می کنند تغییر نخواهد کرد، در حالی که انگلیس در اتحادیه اروپا باقی نماند.
پیشنهاد مطالعه »
مقایسه هزینه تحصیل در انگلستان با سایر کشورها

 

بورسیه تحصیلی

تامین هزینه های تحصیل در خارج از کشور همیشه امر دشواری است. بنابراین، بهترین راه داشتن آمادگی کافی، بررسی دقیق بودجه و تلاش فراوان برای تحقیق و اقدام برای دریافت بورسیه تحصیلی است. برای افرادی که مایل هستند در انگلستان تحصیلات خود را ادامه دهند، وام ها و بورسیه های متفاوتی ارائه میشود که شرایط و ضوابط خاصی دارد.

سوالات متداول شما برای مهاجرت تحصیلی به انگلیس

آیا ممکن است برای درخواست مهاجرت تحصیلی به انگلستان با من مصاحبه شود؟

زمانی که مامور صدور ویزا نتواند در عدم حضور متقاضی تصمیم جهت صدور ویزای فرد بگیرد ممکن است از شخص خواسته شود تا جهت مصاحبه حضور یابد.

 

چه مراکزی مجاز به ارسال درخواست ویزای تحصیلی هستند؟

مراکز درخواست ویزای تحصیلی انگلستان مکان هایی درکشورهای مختلف هستند که ویزای  انگلیس را برای ادامه تحصیل در انگلیس صادر می کنند. این مراکز ویزا در شهرهای مختلف دنیا به منظور دسترسی بهتر قرار گرفته اند. برای اعطای ویزا سفارت بریتانیا با بررسی کردن پرونده های متقاضیان، تصمیم گیرنده هستند. در بعضی از موارد ممکن استاین مراکز از فرد متقاضی ویزای تحصیلی انگلستان  مدارک بیشتری را درخواست کنند.

اطلاعات بیومتریک برای مهاجرت تحصیلی به انگلستان چیست ؟

کلیه متقاضیان ویزای انگلیس، باید حتما اطلاعات بیومتریک خود را در اختیار سفارت یا مراکز ویزا قرار دهند. این اطلاعات بیومتریک شامل اسکن ده انگشت دستتان و یک عکس دیجیتالی از متقاضی است .
درخواست ویزای انگلستان تا زمانی که این اطلاعات بیومتریک داده نشود مورد بررسی سفارت قرار نخواهد گرفت. اسکن انگشتان به صورت الکترونیکی انجام و از جوهر و یا مواد شیمیائی استفاده نمیشود. عکس دیجیتالی نیز در همان زمان از فرد گرفته میشود .دادن اثر انگشت و عکس دیجیتالی حدودا 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشد .
متقاضی باید در زمان مراجعه زخم  و یا حنا روی انگشتان خود نداشته باشد و همچنین خون مردگی  و یا زخمی روی صورت خود نداشته باشد. ( اگر چنین بود می بایست متقاضی منتظر شود تا زخم و خون مردگی بهبود یافته و تقاضای مجدد دهد). عکس از کل صورت گرفته می شود و نباید در  زمان گرفتن عکس به چشم عینک آفتابی داشت. حتی نباید کلاه به سر داشته باشد به استثنا اینکه به دلیل مسائل اجتماعی یا مذهبی مجبور هستید سر خود  را بپوشانیداما صورتتان نباید پوشیده باشد. (بچه هایی که زیر 5 سال هستند نیاز به دادن اطلاعات بیومتریک ندارند)

پیشنهاد مطالعه »
راه های اقامت انگلستان

 

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در تماس باشید و از مشاوره تلفنی رایگان ما بهره مند شوید.

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره