رد کردن لینک ها

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص … قوانین مهاجرت به استرالیا در سال 2019 … اقامت و مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص چگونه است؟ امتیازات مهم برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص چیست؟ سوالات مهم مهاجرتی در خصوص مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص را در این مقاله به آن پرداخته ایم و سازمان مهاجرتی آوات همیشه و در همه جا پشتیبان شما خواهد بود.

 

جزئیات و نیم نگاهی به کشور استرالیا

کشور استرالیا در کل به افراد متخصص زیر ۵۰ سال که توانایی های مثبت و پر انگیزه باشند اقامت خواهد داد. اما قوانین خاص خودش را دارد.

کشور استرالیا به تازگی سخت گیری هایی در زمینه پذیرش اقامت دارد. که این امر هم بدلیل ورود بیش از حد غیر قانونی در سال های اخیر به این کشور بوده است

که دولت استرالیا تصمیمات و قوانین جدیدی را در امر مهاجرت و اقامت و پذیرش مهاجران در پیش گرفته است.

رسیدن به ویزای اقامت استرالیا و اخذ ویزای استرالیا از طریق تخصص با داشتن برنامه G S M     و شرکت در آزمون اینترنتی رایگان اخذ ویزای تخصصی استرالیا و نمره قبولی برای شما متقاضیان مهاجرت و اقامت استرالیا آسان تــــر خواهد بـــود.

از نظر زبان انگلیسی هم باید در حد متوسط باشید که کار برایتان راحت و آسوده تر باشد. جهت اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط زبان انگلیسی میتوانید با کارشناسان موسسه مهاجرتی آوات تماس حاصل فرمائید. بطور کلی و تنیجه ای که میگیریم فرد متقاضی اقامت استرالیا از طریق تخصص باید شرایط زیر را داشته باشد:

زیر سن پنجاه سال باشد * زبان انگلیسی را در حد متوسط بداند * شغلی انتخاب کند متناسب با مهارت و تخصص و مدارک آن را کامل ارائه دهد. * تخصص شما از طریق مسئولان ارزشیابی کشور استرالیا مورد بررسی قرار خواهد گرفت.  * سلامت جسمی مناسبی را باید داشته باشید و از نظر روانی هم باید مورد تایید دکتر رسمی کشور استرالیا قرا بگیرید. که برای شما گواهی صادر نماید که مشکلی نخواهید داشت.  *    جالب است بدانید حتی شخصیت شما هم مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

انواع ویزای استرالیا

 

ویزای Subclass  ۱۸۹  چیســــت؟

ویزای متخصص مستقل نام دارد که شماره ۱۸۹ را به یدک میکشد. هر کسی که این نوع ویزا را درخواست میدهد به منظور این است که از طرف کارفرمایی و یا خانواده ای حمایت نمیشود.

این ویزا لازمه دریافت امتیاز ۶۰ است و با دریافت این اقامت و ویزا  شخص میتواند خانواده خود را به همراه خود بیاورد و در همه جای خاک استرالیا میتواند زندگی و کار کند.

در سه مرحله میتوانید این ویزا را دریافت نمایید ( پیش از هرگونه اقدامی حتما با کارشناسان آوات تماس بگیرید و درخواست مشاوره در خصوص اقامت استرالیا از طریق تخصص نمایید )

در نهاد دولتی استرالیا مهارت و تخصص تکمیل شده و مورد بررسی قرار گیرد.

تاییدیه تخصص شما در مقــر و دپــارتــــمان مهاجرت و حفاظـــت مرزی D I B P  استرالیا

دریافت نمــودن نامه تاییدیه بررسی تخصص و مهارت های شخص متقاضی

درخواست را به ثبت رساندن در اداره مهاجرت  Skill Select 

دعوتنامه و دریافت آن برای اخذ ویزا I T A

آخرین مرحله به ثبت رساندن و تکمیل نمودن مرحله D I B P

صادر شدن ویزا توسط اداره مهاجرت استرالیا و حفاظت مرزی کشور استرالیا برای شخص متقاضی

پس از اخذ ویزای مورد نظر ۱۸۹ فرد یک ویزای ۵ ساله برای زندگی و کار در کشور استرالیا دریافت مینماید.

ویزای اسپانسر دولتی استرالیا (زیر مجموعه ۱۹۰ )

کسی که این ویزا را دریافت مینماید وابسته به یک محل و کارفرما و یا خانواده میباشد این شخص میتواند با داشتن این ویزا بصورت دائم در استرالیا به همراه خانواده ای که در آن ویزا ذکر کرده زندگی کنـــد.

حداقل ۶۰ امتیاز را برای دریافت این ویزا نیاز دارید.

 

مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص مراحل اخذ ویزا

اولین مرله برای دریافت این ویزا ارزیابی و بررسی نمودن مهارت و تخصص فرد توسط نهاد دولتی استرالیا میباشد. D I B P

مهارت و تخصص شما در خصوص شغلی که انتخاب نموده اید مورد بررسی قرار میگیرد.

پس از گذراندن این مرحله باید در اداره ثبت مهاجرت استرالیا درخواست خود را به ثبت برسانید. Skill Select

برای گرفتن اسپانسر دولتی باید یکی از منطقه های استرالیا را درخواست بدهید.

شما بایستی در این مرحله از کار ویزا از حمایت دولت برخوردار باشید و تجربه کافی در یکی از شغل های معرفی شده در دولت استرالیا را داشته باشید.  State Migration Plans

زمانیکه که دعوت نامه ای جهت اخذ ویزا I T A  را دریافت نمودید میتوانید مرحله DIBP  را پیگیری نمایید.

ظمنا در صدور این ویزا اولویت هایی در نظر گرفته خواهد شد. که اداره مهاجرت استرالیا طبق قوانین آن ها را در نظر خواهد گرفت.

بطور کلی امتیازات تخصص کاری شما در صدور ویزای اقامت استرالیا از طریق تخصص مورد بررسی قرار میگیرد . کشور استرالیا برای اقامت و مهاجرت افراد امتیازاتی را در قالب جدول در اختیار متقاضیان قرار داده است .

برای دستیابی این امتیازات و جدول آن میتوانید به سایت کنسولگری اداره مهاجرت استرالیا مراجعه فرمائید.

یا در بایگانی های وبسایت آوات مقاله مورد نظر در زمینه امتیازات کشور استرالیا را مطالعه فرمائید.

ایالت هایی که در برنامه ویزای موقتـــی تخصص برگزیده مشارکت دارند را در ادامه با هم میخوانیم:

New South Wales * Northern Territory * Queensland * South Australia * Tasmania * Victoria * Western Australia

شما میتوانید ویزای موقت خود را به ویزای دائمی تبدیل نمایید  زیر مجموعه ۸۸۷

حداقل دو سال در یکی از منطقه های کم جمعیت کشور استرالیا زندگی کرده باشید …. و به مدت ۱۲ ماه یکسال خود اشتغالی در یک منطقه کم جمعیت استرالیا داشته باشید.

شغلی که شما پیشنهاد میدهید باید در لیست مشاغل اعلام شده دولت استرالیا قرار داشته باشد تا بتوانید شانس ویزای اقامت استرالیا از طریق تخصص را داشته باشید.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره