رد کردن لینک ها

مدارک ثبت شرکت در آلمان

مدارک ثبت شرکت در آلمان

 

مدارک ثبت شرکت در آلمان شامل چه گزینه‌هایی می‌باشد؟ آیا برای ثبت شرکت در کشور آلمان باید در رشته خاصی تحصیل کرده باشیم؟ برای ثبت شرکت در آلمان باید چه میزان سرمایه‌ای را در نظر داشته باشیم؟ آیا ثبت شرکت با وجود تنها یک سرمایه گذار در آلمان امکان پذیر است؟

در این مقاله و نوشته قصد داریم در خصوص  مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان  مطالب و اطلاعات مختصری را به اشتراک بگذاریم* امیدواریم اطلاعات فوق برای شما عزیزان متقاضی مهاجرت مثمــر ثــمر واقع باشد.

آلمان یکی از کشورهای عضو پیمان شنگن استکه با وجود صنعت پیشرفته‌ای که دارد مورد توجه افراد بسیاری در سرتاسر جهان قرار گرفته است.به گونه‌ای که تجار با بررسی مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان، سعی بر این دارند که یک شرکت بین المللی در این کشور راه اندازی کنندو با کشورهای اروپایی به داد و ستد بپردازند.در ادامه به بررسی چگونگی ثبت شرکت در آلمان و مدارکی که مورد نیاز است خواهیم پرداخت.با ما همراه باشید و با چگونگی سرمایه گذاری در این کشور رؤیایی بیشتر آشنا شوید.

 

مشخص کردن نوع فعالیت شرکت

یکی از مهم‌ترین گزینه‌هایی که هنگام بررسی مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان، باید به آن توجه کنید.

نوع سرمایه گذاری می‌باشد که شما قصد دارید در این کشور داشته باشید؛ زیرا مدارکی که برای شرکت‌های مستقل نیاز است با مدارکی که برای شرکت‌های زیر مجموعه ارائه می‌شوند متفاوت خواهد بود.

انواع روش‌های ثبت شرکت و سرمایه گذاری جهت آشنایی بیشتر در ادامه بیان شده‌اند. تا بتوانید مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان را با توجه به نیازی که وجود دارد تکمیل کنید.

 

  • تأسیس رستوران، مغازه و… که به عنوان فعالیت‌های حرفه‌ای فردی در نظر گرفته می‌شوند.
  • تأسیس شرکت سهامی عام یا شعبه مستقل
  • تأسیس نمایندگی
  • تأسیس شرکت با مسئولیت محدود
  • تأسیس شعبه وابسته به شرکتی که در کشور دیگری دایر است. همانند کارگاه تولیدی یا انبار نگهداری کالا

 

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان برای فعالیت‌های حرفه‌ای

با توجه به این که فعالیت‌های حرفه‌ای همانند مغازه فروش لباس و… دارای عملکرد مشخصی هستند؛

بنابراین برای افتتاح آن‌ها در کشور آلمان نیاز به مدارک خاصی نخواهید داشت.

تنها برای افتتاح برخی از مغازه‌ها همانندرستوران، نیاز به کسب اجازه از مراجع قانونی وجود دارد.

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان با مسئولیت‌های محدود

شرکت با مسئولیت محدود را می‌توان تنها برای یک نفر ثبت کرد.

مدت زمانی که جهت ثبت این شرکت نیاز خواهد بود،

نسبت به شرکت‌های دیگر کمتر است. با واگذاری این امر به وکلای متخصص می‌توانید شرکت با مسئولیت محدود را در مدت زمان دو تا سه هفته در آلمان ثبت کنید.

در ادامه مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان با مسئولیت‌های محدود جهت آشنایی بیشتر بیان شده‌اند.

 

  • مدارک تحصیلی مدیر عامل شرکت و سهامداران (مدیر عامل باید دارای مدرک تحصیلی حداقل لیسانس باشد)
  • مشخص کردن مسئولیت هر کدام از اعضای شرکت در اساسنامه
  • ارائه مدارک شغلی مرتبط (در صورتی که متقاضی قبلاً در کشورهای دیگر فعالیت تجاری داشته باشد)
  • واریز مبلغی در حدود ۲۵۰۰۰ یورو به حساب شرکت (نیمی از این مبلغ باید به حساب بانکی متقاضی در کشور آلمان واریز شود. مبلغ واریز شده به حساب بانکی کشور آلمان پس از اتمام مراحل ثبت شرکت قابل برداشت خواهد بود.)
  • ارائه Business Plan مناسب جهت مشخص کردن اهداف شرکت
  • ارائه گذرنامه کلیه اعضای شرکت با اعتبار بیشتر از ۶ ماه
  • ارائه مدارک شناسایی همانند کارت ملی و شناسنامه به همراه کپی آن‌ها برای کلیه اعضای شرکت
  • ارائه عکس رنگی ۳٫۵ در ۴٫۵
  • تکمیل فرم ارائه شده توسط سفارت
  • مدرک زبان آیلتس یا تافل یا آلمانی جهت اثبات میزان تسلط متقاضی
  • ارائه گواهی عدم سوءپیشینه برای اعضای شرکت

 

انواع مهاجرت به آلمان:

  1. مهاجرت به آلمان از طریق ویزای ازدواج
  2. مهاجرت تحصیلی به آلمان
  3. اخذ تابعیت آلمان از طریق تولد
  4. ویزای کاری آلمان
  5. ویزای سرمایه گذاری در آلمان

 

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان به صورت سهامی

با توجه به این که افراد متخصص در زمینه تجارت ترجیح می‌دهند که شرکتشان را به صورت سهامی در آلمان ثبت کنند.

بنابراین مدارک مورد نیاز برای ثبت این نوع از شرکت در ادامه بیان شده است.

ثبت شرکت سهامی می‌تواند توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی صورت بپذیرد.

 

  • مشخص کردن سهم هر یک از اعضا در اساسنامه یکی از مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان به صورت سهامی است.
  • حداقل ۵ نفر باید به عنوان سرمایه گذار در نظر گرفته شوند.
  • میزان سرمایه اولیه برای ثبت شرکت سهامی در آلمان حداقل ۵۰۰۰۰ یورو خواهد بود.
  • ارائه گواهی عدم سوءپیشینه برای اعضای شرکت
  • مدرک زبان آیلتس یا تافل یا آلمانی جهت اثبات میزان تسلط متقاضی
  • ارائه دو نسخه از اساسنامه تنظیم شده
  • ارائه دو نسخه اظهار نامه تکمیل شده
  • ارائه فرم تعین نام شرکت و آرم تجاری به همراه فیش‌های واریزی
  • ارائه طرح جامع و کلی از اهداف شرکت یا همان Business Plan

 

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان برای شعبه‌های وابسته

در صورتی که کسب و کاری در یک کشور دیگر داشته باشید و بخواهید شعبه‌ای از آن را در آلمان راه اندازی کنید.

باید درباره مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان برای شعبه‌های وابسته اطلاعات کافی داشته باشید.

در ادامه لیست مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت‌های وابسته به صورت کلی بیان شده است.

 

  • مدارک شرکت مادر که در کشور دیگر دایر است.
  • اساسنامه تنظیم شده برای شعبه مورد نظر بر اساس حیطه فعالیت‌های کاری
  • مدارک مربوط به متقاضی (مدارک شناسایی، مدارک تحصیلی و… به همراه ترجمه آن‌ها)
  • مجوز ارائه شده برای فعالیت‌های صنفی
  • مشخص کردن تعداد افرادی که در این مرکز مشغول به کار هستند و مسئولیت هر کدام از آن‌ها

 

با توجه به این که پس از ثبت شعبه افرادی که قصد فعالیت در آن را دارند می‌توانند به کشور آلمان مهاجرت کنند؛

بنابراین پس از اتمام مراحل ثبت شرکت، باید مدارک شناسایی خانواده سهامداران نیز برای اخذ اقامت به سفارت این کشور ارائه شود.

دریافت راهنمایی در رابطه با مدارک لازم جهت ثبت شرکت در آلمان

با توجه به این که آلمان یکی از کشورهای اروپایی است و از قوانین خاصی برای اجازه کسب و کار برخوردار می‌باشد؛

بنابراین باید مدارک  را به طور دقیق و بدون کم و کاستی به سفارت این کشور ارائه کنید . در غیر این صورت ممکن است نوع فعالیت مبهم باشد و دولت آلمان اجازه تجارت را برای متقاضی صادر نکند.

اگر با چگونگی فرآیند تکمیل آشنایی کافی ندارید. به شما پیشنهاد می‌کنیم از وکلای متخصص در این زمینه کمک بگیرید. تا بتوانید شرکت مورد نظرتان را به راحتی در آلمان راه اندازی کنید  و در زمینه تجارت بین المللی فعالیت داشته باشید.

 

 

مقالات مرتبط با تحصیل در آلمان:

  1.  دریافت اقامت پس از تحصیل در آلمان
  2. هر آنچه که باید درباره تحصیل در آلمان بدانید
  3. تحصیل در آلمان بدون مدرک زبان
  4. شرایط سنی تحصیل در آلمان
  5. تحصیل در آلمان به زبان انگلیسی
  6. تحصیل در آلمان با دیپلم [آپدیت 2019]
  7. 3 نکته طلایی برای تحصیل دکترا در آلمان
  8. راه کارهایی برای دریافت اقامت و مهاجرت تحصیلی آلمان
  9. مزایا و معایب تحصیل در کشور آلمان
  10. تحصیل رشته پزشکی در آلمان
  11. تحصیل رشته پرستاری در آلمان
  12. مزایا و معایب تحصیل در کشور آلمان
  13. شرایط تحصیل آلمان در سال

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

در حال ارسال
نظرات کاربر
0 (0 رای)

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
قصد مهاجرت دارید؟ راحتترین کشور برای مهاجرت مطابق نیاز شما کدام است؟
مشاوره تلفنی