رد کردن لینک ها

شرایط کار در سوئد

شرایط کار در سوئد

شرایط کار در سوئد*قوانین کار در سوئد * اقامت کاری سوئد * مهاجرت و ویزای کار در سوئد* قطعا برای متقاضیان مهاجرت به سوئد از طریق کار ،شرایط کار در سوئد مهم تلقی خواهد شددر این مقاله و نوشته قصد داریم در خصوص   شرایط کار در سوئد مطالب و اطلاعات مختصری را به اشتراک بگذاریم * امیدواریم اطلاعات فوق برای شما عزیزان متقاضی مهاجرت مثمــر ثــمر واقع باشد.

اطلاعاتی در مورد کشور سوئد

کشور پادشاهی سوئد واقع شده در قاره اروپاست، پایتخت سوئد استکهلم که بزرگترین شهر این کشور است

جمعیت این کشور بیش از ۹ میلیون نفر است

سوئد کشوری غیر مذهبی است (البته مسیحیت دین رسمی این کشور است) سوئد درجرعه ی کشورهاییست که اکثریت مردم یا پیرو هیچ دینی نیستند یا دین های مختلفی دارند.

این دلیل باعث شده است که هیچ تبعیض اجتماعی براساس نوع پوشش اسلامی وجود نداشته باشد.

اقتصادی پویا و توسعه یافته که جزء کشورهایی با ثبات مالی و درآمدی در جهان به شمار می رود.

نرخ بیکاری در این کشور بسیار پایین است،این تاثیر زیادی برروی زندگی افراد گذاشته است به طوری که سطح و کیفیت زندگی بسیار خوب است.

واحد پول کرون سوئد

پیش شماره +۴۶

دامنه اینترنتی .SE

مهاجرت به سوئد:

  1. تابعیت از طریق تولد در سوئد
  2. تبدیل اقامت به تابعیت در سوئد
  3. شرایط ویزای کار سوئد
  4. شرایط تحصیل در سوئد
  5. پناهندگی در سوئد

شرایط کار در سوئد

سوئد یکی ازکشورهای عضو اتحادیه اروپا است و جزء کشورهای هم پیمان شنگن محسوب می شود.واحد پول ۲۷ کشور اروپایی یورو است به این دلیل که جزو اتحادیه اروپا هستند.

قوانین و مقررات یکسانی در این اتحادیه وجود دارد.حتی قوانین مهاجرتی از طریق اخذ اقامت و قوانین کاری که در این کشورها تا حد زیادی شبیه به هم هستند.

ویزای کاری سوئد چندین مرحله دارد که در این مطلب به همه ی آنها میپردازیم.

گرفتن ویزای کاری سوئد نیز شرایطی شبیه به کشورهای اتحادیه اروپا را دارد به طوری که فقط به شغل هایی تعلق می گیرد که کشور مقصد برای جذب افراد کار به آنها نیاز دارد.

اجازه کار باید قبل از ورود فرد به کشورسوئد در گذرنامه او ثبت بشود.

چند روش برای اخذ ویزای کاری و شرایط کار در سوئد

وجود دارد:

۱٫ویزای کار سوئد از طریق تحصیل (دانشجویی)

دانشجویانی که بیرون از اتحادیه هستند،وارد کشور سوئد می شوند بعد از گذارندن یک ترم تحصیلی برای اخذ ویزای کار سوئد می توانند اقدام کنند.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای کار و شرایط کار در سوئد برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا:

گذراندن ۳۰ واحد و یک ترم تحصیلی

برای اقدام به گرفتن ویزای کار سوئد بایستی ویزای دانشجویی را داشته باشند.

هزینه های زندگی خود را پرداخت کنند

داشتن پیشنهاد از یک کارفرما یا یک شرکت معتبر

۲٫ویزای کار سوئد از طریق سفر توریستی

(پناهندگی،که در این مبحث موسسه ما فقط برای گرفتن ویزا توریستی برای شما اقدام خواهد کرد زیرا پناهندگی کاری غیرقانونی است که توصیه نمی شود)

۳٫ویزای کار سوئد افراد و شهروندانی که خارج از اتحادیه اروپا هستند.

شما بعد از فارغ التحصیل شدن می توانید در سوئد کار کنید و درخواستی مبنی بر اجازه کار بفرستید.

4ویزای کار سوئد با اجازه همراه

برای ثبت اجازه کار باید به نکات زیر توجه داشته باشید.

۱٫داشتن گذرنامه معتبر

۲٫شرایط استخدامی که با مقررات توافق نامه برابری کند.

۳٫موقعیت کاری که به شما داده شده است حداقل دستمزد کار شما بایستی ۱۳۰۰۰ هزار کرون در ماه باشد (این مبلغ باید قبل از مالیات پرداخت شود)

۴٫کارفرمای شما باید قبل از شروع به کار بیمه سلامت،زندگی،کار و حقوق بازنشستگی را دارا باشد.

شرایط  کار در سوئد و اخذ ویزای آن

کارفرما شغل مورد نظر خود را به مدت ۶ ماه در کشور سوئد و ۶ ماه نیز در اتحادیه اروپا آگهی می کند.چنان که اشخاص خواهان کار مورد نظر در کشور سوئد و یا اتحادیه در اروپا نباشند.

فردی که درخواست کار را کرده است بایستی اثبات کند که حقوقی که دریافت خواهد کرد هزینه های زندگی وی را تامین می کند.

شرایط که فرد باید دارا باشد:

داشتن مدرک آیلتس ۶

دارا بودن حداقل مدرک لیسانس

فردی که درخواست کار کرده است در سال قبل باید حداقل یک یا دو سال سابقه کار داشته باشد.

 

شرایط کار در سوئد

شهروندان بعضی از کشورها که ایران نیز شامل آنها می شود برای تقاضای استخدام کار در مدت کمتر از ۳ ماه حتما باید اجازه کار و ویزای کار سوئد را داشته باشند.

اگر به افراد متقاضیان اجازه کار کم تر از ۱ سال داده شود این اشخاص نمی توانند از حقوق و مزایای شهروندی استفاده کنند.

این افراد جزو تابعینی که در سرشماری جمعیتی نیستند قرار میگیرند.

بهتر است افراد بیمه داشته باشند تا بتوانند در صورت بروز مشکل و حادثه ای هزینه های او پوشش داده شود.

در صورتی که شرایط خاصی داشته باشید احتیاج به اجازه کار ندارید:

۱٫داشتن مجوز اقامت دائم

۲٫اجازه اقامتی برای حضور در داشنگاه یا کالج یرای تحصیل

۳٫مجوزی برای اقامت به عنوان یک محقق مهمان که شرایطی ویژه است.

۴٫دارا بودن شهروندی اتحادیه اروپا

۵٫از طریق پناهندگی AT-UND   (البته موسسه ما در زمینه ی کارهای قانونی به شما مشاوره و راهنمایی می دهد)

مشاغل در کشور سوئد

ساخت و ساز

تولیدی

مغازه خدماتی

بیمه و املاک و مستغلات

حمل و نقل

شرکت های فناوری

هتل داری،رستوران داری

و غیره….

لیست شغل های پردرآمد در سوئد

سوئد یکی از کشورهایی است که در دنیا به عنوان کشوری با استانداردهای بالای زندگی و رفاه خوب اجتماعی شناخته شده است.

برخی از شغل های پردرآمد در کشور سوئد است.

۱٫درآمد ریاضیدانان در حدود ۵۴۰۰۰ هزار یورو است.

زیرا کار آنها بسیار حساس و دقیق است.

۲٫شغل مدیریتی:افرادی که مدیرتولید یا مدیر برندی تجاری هستند که درآمدی در حدود ۵۶۰۰۰ هزار یورو دریافت می کنند.

۳٫مدیران هواپیمایی که به برنامه پرواز،نظارت بر بخش های تعمیر و نگه داری هواپیما و مدیریت کارمندی اشراف دارند.

درآمد آنها در حدود ۶۰۰۰۰ هزار یورو است.

البته هر کدام از این مشاغل شرایط خاص خودرا دارد.

کشورهای آلمان،اتریش،بلژیک و آفریقای جنوبی هم جزو کشورهای پیشرو در خدمت رسانی کاری به متقاضیان است.

به طوری که شما می توانید از طریق گرفتن ویزای جستجوی کار به این کشورها سفر کرده و درخواست کار کنید.

همه متقاضیان مهاجرت به کشورهای مختلف اول از همه خواستار اطلاعاتی در خصوص کشور مورد نظر خود کسب کنند ، شما میتوانید با مراجعه به آرشیو مقالات وبسایت آوات و یا لتس مایگریت حتما در قسمت کشور ها و یا موضوعات مقاله های مقاله و اطلاعات مورد نظر خود را جستجو نمایید و از اطلاعات مختصر و ویدیو های ما کاملا بهره مند شوید

 

مقالات مرتبط با تحصیل در سوئد:

  1. تحصیل در مقطع دکترا در سوئد
  2. اقامت سوئد از طریق تحصیل
  3. کار ضمن تحصیل در سوئد
  4. تحصیل در سوئد در مقطع لیسانس
  5. تحصیل در انگلستان یا سوئد کدام بهتر است؟
  6. تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی در سوئد
  7. هزینه های تحصیلی و زندگی سوئد
  8. تحصیل داروسازی در سوئد
  9. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در سوئد
  10. اقامت سوئد از طریق تحصیل زبان سوئد
  11. بورسیه تحصیلی سوئد

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

 

 

 

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره