رد کردن لینک ها

شرایط مهاجرت به استرالیا 2019

شرایط مهاجرت به استرالیا 2019

در این مقاله قصد داریم در مورد یکی از کشورهای بسیار زیبا، پیشرفته و پهناور جهانی مطالبی را برای شما عزیزان به رشته تحریر درآوریم. نام کشوری که در مبحث ما گنجانده شده و میخواهیم در مورد شرایط مهاجرت به استرالیا 2019 صحبت کنیم کشور استرالیا است. کشوری در نیمکره جنوبی کره زمین که سالهای متمادی و بسیار زیادی است که در زمره کشورهای توسعه یافته با شاخص بالای توسعه اقتصادی و سطح بالای زندگی در تمامی کشورهای جهان معرفی شده است.

 

شرایط مهاجرت به استرالیا 2019

بسیار متنوع بوده و است، که با نظارت دولت و مسئولین مملکتی روبه پیشرفت و ترقی می رود.همانطور که گفتیم استرالیا کشوریست که بسیار مدرن،زیبا، پیشرفته و در حال توسعه است و این کشور بسیار مورد علاقه اشخاص و افراد خارجی قرار گرفته است. به طوری که جذب توریست این کشور بسیار بالا رفته.در آنسو نیزبرای افرادی که قصد گرفتن انواع ویزای استرالیا را دارند بسیار به نقطه ای قوت تبدیل شده و درخواست ها هرروز بیشتر می شود تا افراد بتوانند با فراهم آوردن شرایط مهاجرت به استرالیا برای اخذ انواع ویزای کشور استرالیا اقدامات لازم را انجام داده و خود را به این کشور برسانند.

کشور استرالیا نیز مثل بیشتر کشورهای جهان درصدد جذب مهاجرین زیادی برآمده است.

شرایط خوب و بخصوصی که دولت مداران استرالیا برای مهاجرین خارجی فراهم کرده اند افراد را برصدد می کند که برای پیدا کردن راهی مناسب و فراهم نمودن

شرایط مهاجرت به استرالیا ۲۰۱۸ اقدامات بجا و قانونی را پیش گرفته و به اهداف بلند مدت خود برسند.

اقتصاد خوب و پیشرفته ی کشور شرایط مهاجرت به استرالیا ۲۰۱۸ را برای متقاضیان عزیزی که قصد حضور در این کشو را دارند بهتر و راحت تر فراهم می کند.

زیرا قدرت اقتصادی هر کشور نشان دهنده پیشرفت و رشد کشور در تمام زمینه های مالی،دولتی،اداری،جامعه و غیره است.

چند ماهی است که شرایط مهاجرت به استرالیا ۲۰۱۸ به سوی پیشرفت و تغییر رفته است.

افرادی که می خواهند شرایط مهاجرت به استرالیا ۲۰۱۸ را کسب نمایند بایستی از طریق ویزاهای زیر اقدام کنند:

ویزاهای سرمایه گذاری و تجاری ( که به نوعی کارآفرینی و ایجاد اشتغال ختم می شود) این نوع ویزا یکی از شرایط مهاجرت به استرالیا ۲۰۱۸ را برای افراد فراهم می کند.

این نوع ویزا به انواع مختلفی تقسیم بندی می شود (ویزای سرمایه گذاری برای اقامت موقت بعد از گذشت ۴ سال)

انواع ویزای استرالیا

 

ویزای ۱۳۲ برای اقامت دائم و مستقیم برای استرالیا

ویزای ۸۸۸ که مرحله ای از ویزای ۱۸۸ (ویزایی ۱۸۸: که ۴ سال اجازه زندگی در استرالیا را دارید، تمام اعضای خانواده شما حق زندگی و کار در استرالیا را دارند، تمامی افرادی که سوای همسر و فرزندانتان هستند می توانند با شما به کشور استرالیا بیایند)  است.

سرمایه ای حداقل برای فرد و همراهش (همسر وی)  وجود دارد که در حدود ۷۹۰ هزار دلار بایستی باشد و بتوان آنرا به کشور استرالیا منتقل کرد.

این سرمایه را فرد باید قانونی کسب کرده باشد.

سرمایه ای که شامل زمین،ماشین، پول و غیره نیز می شود.

ویزاهایی که برای دانشجویان صادر می شود.

ویزای تحصیلی برای محصلین در تمام مقاطع تحصیلی در کشور استرالیا

ویزای ازدواج و نامزدی

فردی که قصد انجام این عمل را دارد باید حتما بالای ۱۸ سال سن داشته باشد. شخصی که فرد متقاضی می خواهد با او ازدواج کند باید جزئی از شهروندان استرالیایی که مقیم این کشور باشد.

البته اگر فرد شرایط شعروندی نیوزلند را نیز داشته باشد این موشوع شامل حال وی هم می شود.

ویزای کاری

شرایط مهاجرت به استرالیا ۲۰۱۸ ویزای کاری را برای علاقه مندان به کار در استرالیا فراهم میکند.

ویزاهای کشور استرالیا در مبحث کار به چند دسته و باشرایط خاص تقسیم می شود.

۱.ویزایی تحت عنوان ویزای ۱۸۶ یا اسپانسر شغلی.

۲٫ویزای ۱۸۷ ( حمایت کارفرما در مناطقی که جمعیت کمی دارند)

۳٫ویزایی با نام مهارت که در کلاس ۱۸۹ قرار دارد.

۴٫ویزای اسپانسر ایالتی و و مهارتی در استرالیا با نام ۱۹۰٫

تمام این ۴ نوع ویزای که نام بردیم منجر به گرفتن اقامت دائم استرالیا می شود.

۵٫ویزای کار برای افراد دارای تخصص (ویزایی با نام ۴۰۰)

۶.ویژه فارغ التحصیلان در دانشگاههای خاص (ویزایی با نام ۴۷۶)

۷٫اقامت ویژه فارغ التحصیلان از دانشگاههای استرالیا (ویزایی با نام ۴۸۵)

۸٫ویزای اسپانسری برای اعضای فامیل و مناطق کم جمعیت ( ویزایی با نام ۴۸۹)

تمام این ویزاها نیز اقامت موقت کشور استرالیا برای متقاضیان در پی دارد.

گوشه ای از امتیازهای که متقاضیان برای گرفتن ویزای کاری استرالیا را باید دارا باشند می خواهیم برای شما عزیزان گردآوری کنیم.

مدارک تحصیلی باید حتما با مدارک خود کشور استرالیا معادل شده باشد.

دکتری ۲۰

لیسانس ۱۵

فوق دیپلم ۱۰

دانش زبانی (زبان های دیگری ۵ امتیاز)

تسلط به زبان انگلیسی ۲۰ امتیاز

سن افراد ۱۸ تا ۲۴ سال (۳۵ امتیاز)

۲۵ تا ۳۲ (۳۰ امتیاز)

۳۳تا ۳۹ (۲۵ سال )

۴۰ تا ۴۴ (۱۵ امتیاز)

امتیاز همسر نیز ۵ محسوب ی شود.

این جمع امتیازها خلاصه ای از تمامی امتیازها بود.

 

ویزای توریستی گردشکری

ویزای دیدار

 شرایط مهاجرت به استرالیا ۲۰۱۸ را بررسی کردیم و متوجه اتفاقات جدیدی افتادیم که از اواسط سال ۲۰۱۷ قوانین جدیدی در این موارد وضع شده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

مقالات مرتبط با تحصیل در استرالیا:

 

 

مقالات مرتبط درباره کار در استرالیا:

 

 

شرایط مهاجرت به استرالیا 2019
1 رتبه میانگین رای 4

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره