رد کردن لینک ها

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی فدرال

مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی فدرال

Federal Self-Employed یا روش خود اشتغالی فدرال ، یکی از روش های در نظر گرفته شده برای مهاجرت به کاناداست که در آن متقاضی باید توانایی ایجاد کاریبرای خود در کانادا را داشته باشد و پس از مهاجرت اقدام به انجام آن کار نماید. آن کار باید به نحوی باشد که امکان تأمین مالی فرد متقاضی و تمامی همراهان وی را بکند. این روش برای کسانی مناسب است که در سازمان دولتی و یا موسسه ای استخدام نیستند بلکه از طریق مهارت های خود درآمد دارند.

 

شغل های که از طریق خود اشتغالی فدرال می توان انتخاب نمود:

دقت کنید که در هر یک از این عناوین شغلی که ذکر شده است زیر مجموعه هایی نیز تعلق می گیرد و شامل مشاغل دیگری نیز هست. به هر یک از این مشاغل کد NOC مخصوص آنها تعلق می گیرد که در هنگام ثبت نام به آن نیاز دارید.

  • طراح گرافیک
  • کشاورز
  • ورزشکار
  • هنرمند
  • نویسنده
  • مترجم
  • عکاس
  • روزنامه نگار
  • تنظیم کننده و آهنگ ساز
  • خواننده
  • نوازنده
  • کارگردان و تهیه کننده
  • بازیگر
  • مجسمه ساز
  • نقاش
  • کارشناس پخش رادیو و تلوزیون
  • انیمیشن کار
  • طراح لباس و صحنه و نور
  • خبرنگار
  • سازندگان صنایع دستی
  • سرپرستان نمایشگاه های هنری و موزه ها و کتابخانه ها
  • داوران ورزشی

 

به این نکته دقت کنید که در روش خود اشتغالی فدرال باید خود فرد از حرفه خود درآمد داشته باشد به عنوان مثال کسی که موسیقیدان است ولی کارمند یک سازمان دولتی یا خصوصی است خود اشتغال نیست بلکه در صورتی که این فرد به ازای دریافت پول از مؤسسات دولتی یا خصوصی برای آنها در زمینه موسیقی فعالیت کند آن زمان خوداشتغال شناخته می شود.

یا مثلاً در خصوص مربیگری در رشته های ورزشی باید مدارک شما نشان دهنده آن باشد که تنها از طریق همین راه کسب درآمد می کنید و کارمند ارگانی نیستید.

سؤالاتی برای تشخیص اینکه شما خود اشتغال هستید یا خیر؟

  • آیا برای کسب و کار خود می توانید افراد دیگری را نیز استخدام کنید؟
  • وسایل مورد نیاز و تجهیزاتی که برای کسب و کارتان استفاده می کنید مال خودتان است؟
  • میزان استقلال شما و حدود تصمیم گیری هایتان تا چه حد است؟
  • آیا برای کسب و کار خود تبلیغاتی انجام می دهید و یا تا به حال مشمول جریمه برای عدم انجام کار شده اید؟

 

دقت کنید که بعد از اخذ اقامت کانادا توانایی ادامه فعالیتی که اکنون داشته اید را دارید و یا خیر. ممکن است ورزشکاری باشید که در نزدیکی سن بازنشستگی قرار دارید بنابراین در طرحی که ارائه می دهید می توانید مربی گری را انتخاب کنید.

 

مزایای روش مهاجرت از طریق خود اشتغالی فدرال

  • در این روش مهاجرت دیگر نیازی به تسلط به زبان انگلیسی و ارائه مدرک زبان انگلیسی نیست.
  • پرونده فرد متقاضی مدت زمان کوتاهتری را نسبت به سایر روش های مهاجرت به کانادا طی می کند.

شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی فدرال

متقاضیان این روش باید حتماً در 5 سال قبل از اقدام به مهاجرت سابقه حداقل 2 سال کار مرتبط با رشته پیشنهادی خود را داشته باشند.

باید طرح توجیهی که ارائه می دهید آنقدر قوی باشد که دولت کانادا را قانع کند شما از طریق کشاورزی و یا سایر رشته هایی که انتخاب کرده اید به اقتصاد آنها کمک می کنید و یا اگر یکی از رشته های فرهنگی و یا هنری را انتخاب می کنید، باید طرح شما نشان دهد که می توانید تأثیر مثبت و زیادی بر روی فرهنگ و هنر این کشور بگذارید. قبل از نوشتن طرح توجیهی باید از وضعیت اقتصادی و بازار و چگونگی کسب و کار در رشته پیشنهادی خود در کانادا اطلاعات خوب و درستی داشته باشید.

در ادامه معیارهایی که مهم هستند و در میزان امتیاز شما نقش دارند معرفی می گردند:

  • میزان تحصیلات حداکثر امتیاز 25
  • سابقه کاری حداکثر امتیاز 35
  • سن فرد حداکثر امتیاز 10
  • تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه حداکثر امتیاز 24
  • قابلیت انعطاف پذیری و انطباق حداکثر 6 امتیاز

در خصوص منابع مالی برای این روش مقدار مشخصی سرمایه در نظر گرفته نشده است ولی هر چقدر که منابع مالی اعم از نقدی و منابع غیرنقدی فرد متقاضی بیشتر باشد احتمال موفق شدن در کسب اقامت بالاتر است.

حداقل سرمایه برای هر کاری بستگی به نوع آن حرفه و فعالیت دارد و همچنین بستگی به طرحی که دارد که برای کسب و کار خود ارائه داده اید. قطعاً سرمایه لازم برای یک مترجم و یا نویسنده بسیار کمتر از هزینه فردی است که تصمیم به افتتاح یک آتلیه دارد.

 

توضیحی کوتاه در مورد کشاورزی در کانادا

خرید کردن یک مزرعه در کانادا کار بسیار دشواری است و سخت تر از آن مدیریت درست آن مزرعه است. شما باید تجربه مناسبی در کشاورزی داشته باشید و همچنین ثابت کنید که می توانید با این حرفه علاوه بر داشتن بودجه کافی برای سرمایه گذاری در کار، خود و خانواده تان را نیز از نظر مالی تأمین کنید.

 

مراحل طی کردن پرونده

در مرحله اول پرونده ای که متقاضی تشکیل می دهد به کانادا و قسمت اداره مهاجرت به کانادا  این کشور ارسال می شود. در آنجا پرونده بررسی می شود و در صورتی که تأییدیه اولیه را کسب کند یک شماره فایل برای آن صادر می شود. پس از آن پرونده به دفتر ویزای مربوط فرستاده می شود. در آنجا در نوبت رسیدگی قرار می گیرد و پس از رسیدن نوبت آن بررسی می شود.

در برخی از پرونده ها نیاز به مصاحبه با فرد متقاضی وجود دارد، بنابراین فرد به مصاحبه دعوت می شود. در برخی دیگر از پرونده ها نیز بدون مصاحبه نتیجه ای اخذ می شود و در نهایت باید یکسری آزمایش های پزشکی و امنیتی از فرد گرفته شود و در صورت تأیید تمام این موارد ویزا برای او صادر می شود.

 

در صورتی که نیاز به دریافت اطلاعات بیشتری داشتید می توانید با شعب سازمان مهاجرتی آوات تماس بگیرید. این سازمان خدمات مشاوره ای جهت مهاجرت و ارائه بهترین راهکار را با توجه به شرایط متقاضیان می دهد.

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی فدرال
1 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره