شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

تحصیل در نروژ

تحصیل در نروژ

تحصیل در نروژ

تحصیل در نروژ-کار در نروژ-سرمایه گذاری در نروژ-ثبت شرکت در نروژ-ازدواج درنروژ همه راه های مهاجرتی نروژ هستند.در این مقاله به راه های مهاجرتی نروژ خصوصا تحصیل در نروژ میپردازیم باما تا انتها همراه باشید.

نروژ

شبه جزیره اسکاندیناوی در شمال اروپا واقع است و شامل کشورهای دانمارک، سوئد، نروژ، فنلاند و همچنین جزایر فارو و ایسلند می باشد.

این کشورها از نظر رفاه اجتماعی جزء کشورهای مطرح جهان می­باشند و در نتیجه برای مهاجرت گزینه های مناسبی می­باشند.

نروژکشوری زیبا و ثروتمند است، قدیمی­ترین حکومت پادشاهی اروپا را دارد، که هنوز هم به قوت خود باقی است. نروژ کشوری کوهستانی است به طوری که قسمت وسیعی از این کشور از ارتفاعات سنگ سخت پوشیده شده است.

در بیشتر مناطق نروژ معمولا شش ماه شب و شش ماه روز است.

اکثر مناطق شمالی نروژ معمولا ۹ ماه در سال بارش برف و باران را دارد. پایتخت این کشور اسلو، زبان رسمی این کشور زبان نروژی در دو گویش مختلف می باشد واحد پول آن نیز کرون نروژ است.

  کشور نروژ از نظر آب و هوایی کشوری سردسیر می­باشد ولی با این وجود به دلیل مناظر زیبای گردشگری و به خاطر امکانات رفاهی بیشتر مردم این کشور را برای تحصیل (ویزای تحصیلی نروژ) و اقامت انتخاب می­کنند.

تحصیل در دانشگاه­های کشور نروژ رایگان می­باشد و برای دانشجویان امکان کار پاره وقت و همچنین کار تمام وقت برای فارغ التحصیلان وجود دارد.

پذیرش در دوره ­های مختلف تحصیلی

لیسانس

تحصیلات در دوره لیسانس به زبان نروژی است و متقاضی پس از اخذ پذیرش تحصیلی نروژ به مدت یک سال زبان نروژی را آموزش دیده (به صورت رایگان) و پس از گذراندن این دوره، دوره لیسانس خود را شروع می کند.

پیشنهاد مطالعه »
تحصیل در نروژ بدون مدرک زبان

طول مدت این دوره ۳ الی ۴ سال است.

لازم است بدانید که متقاضی جهت اقدام باید حداقل ۳۰ واحد دانشگاهی را در خارج از نروژ با موفقیت گذرانده باشد (یعنی داشتن یک سال تحصیلات دانشگاهی در ایران، دو ترم تحصیلی یا داشتن مدرک فوق دیپلم) و تنها در گرایش های مرتبط با واحدهایی که قبلا گذرانده است می­تواند پذیرش اخذ نماید داشتن مدرک ITLES با نمره ۵.۵ اجباری است و اخذ پذیرش برای زیر گروه­های پزشکی مقدور نمی­باشد.

فوق لیسانس

این دوره اغلب موارد دو ساله است و داشتن مدرک کارشناسی از یکی از دانشگاه­های ایران (دولتی، آزاد، پیام نور و غیر انتفاعی). برای دریافت ویزای تحصیلی نروژ در این دوره الزامی است

عموم رشته هایی که در این مقطع ارائه می­گردند به زبان انگلیسی می­باشد و تنها رشته­ هایی را برای ادامه تحصیل در نروژ می­توانید انتخاب کنید که مرتبط با دوره لیسانس شما باشد و حداقل دارای ۶۰ واحد دروس مشترک با دروس اختصاصی دوره لیسانس باشد.

همچنین داشتن مدرک ITLES با نمره ۶.۵ اجباری است در کشور نروژ مانند بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی شرط معدل وجود ندارد ولی تجربه نشان داده است که دانشجویانی که دارای معدل بالای ۱۶ هستند از شانس بیشتری برخوردار می باشند.

در مواردی که کسب مدرک ILTES برای متقاضی مقدور نباشد دانشجویان می تواند برای گذراندن زبان از طریق کشور سوئد اقدام کند و پس از اقامت در سوئد و گذراندن ۳۰ واحد زبان در دانشگاه­های سوئد، جهت ادامه تحصیل در نروژ اقدام کنند.

دکتری

دانشجوی دوره دکتری حقوق نیز دریافت می کند. طول دوره دکتری از ۳ تا ۵ سال می­باشد و این مدت از نظر اداره مهاجرت سابقه محسوب می­شود و منجر به اخذ اقامت می­شود. ویزای تحصیلی نروژ از نوع مولتی پل شینگن می باشد و دانشجو می تواند در حوزه شینگن تردد نماید.

پیشنهاد مطالعه »
شرایط اخذ ویزای تحصیلی آلمان بدون مدرک زبان

متأسفانه از سال ۲۰۱۵ اخذ پذیرش مستقیم ویزای تحصیلی در نروژ برای دوره دکتری وجود ندارد و ابتدا باید برای یک دوره مجدد فوق لیسانس اقدام نمود و چنانچه دانشجو دارای سوابق علمی خوبی باشد این امکان وجود دارد که بنا به نظر استاد بعد از یک یا دو ترم مستقیم وارد دوره دکتری شود و پذیرش دوره دکتری خود را اخذ نماید.

  مزایایی که پذیرش ویزای تحصیلی دوره دکتری در نروژ دارد:

  1. امکان اخذ اقامت دائم پس از اتمام تحصیلات
  2. دریافت حقوق در حین تحصیل
  3. اخذ ویزای شینگن برای دانشجویان و همراهان
  4. اجازه کار هفته ای ۲۰ ساعت
  5. تحصیل رایگان همسر و فرزندان
  6. امکان افتتاح حساب
  7. برخورداری از خدمات بیمه­ای

زمان ثبت نام:

دانشگاه­های نروژ سالی یک بار پذیرش دارند و معمولا بین اول اکتبر (نهم مهر ماه) تا اول دسامبر (دهم آذر ماه) هر سال می­باشد. متقاضیان باید در این بازه زمانی برای ویزای تحصیلی نروژ اقدام کنند.

نتیجه پذیرش:

نتیجه پذیرش دانشگاه­ها معمولا در اردیبهشت ماه اعلام می شود و ورودی ترم پاییز می­باشد.

 

گواهی تمکن مالی:

هزینه ماهیانه زندگی دانشجویی در نروژ بر اساس شهری که در آن زندگی می کنید بین ۷۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ کرون نروژی  متغیر هست و چنانچه همراه داشته باشید هزینه همراه نصف محاسبه خواهد شد.

بعضی از دانشگاه-ها از متقاضیان خارج از اتحادیه اروپا می­خواهند تا مدارکی را ارائه دهند که نشان دهنده توانائی مالی آنها برای زندگی در کشور نروژ می­باشد. صرف نظر از وضعیت علمی متقاضی، اگر چنین مدرکی ارائه نشود درخواست ویزای تحصیلی نروژ رد خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه »
قوانین مهاجرت تحصیلی به اتریش

اداره مهاجرت نروژ از متقاضیان انتظار دارند که مبلغی در حدود نود هزار کرون نروژ که تقریبا معادل پانزده هزار دلار می­باشد را به حساب بانکی خود در کشور مبدأ داشته واریز نمایند و در این صورت گواهی برای شما صادر می­شود که این گواهی به زبان انگلیسی می­باشد این هزینه برای همه دوره­ ها یکسان می­باشد و تنها برای اخذ پذیرش معتبر می­باشد و برای ویزای تحصیلی نروژ معتبر نمی باشد و برای اخذ ویزای تحصیلی نروژ باید این مبلغ را به حساب دانشگاه در نروژ منتقل کنید و برای دو ماه عملا امکان برداشت از حساب را نخواهید داشت.

از نظر آنها این مبلغ حداقل مقدار مورد نیاز برای یک سال زندگی دانشجویی مجردی است و اگر متقاضی توسط شخص دیگری حمایت می شود باید علاوه بر نامه بانکی مبنی بر موجودی حامی، باید نامه­ای رسمی مبنی بر تعهد حمایت و انتقال وجه به حساب متقاضی (در صورت پذیرش) ضمیمه شود.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش:

  1. تصویری صفحه اول گذرنامه
  2. ترجمه رسمی مدرک دیپلم و ریز نمرات
  3. ترجمه رسمی مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات
  4. مدرک زبان ILTES یا تافل
  5. ترجمه رسمی مدرک لیسانس و ریز نمرات (برای متقاضیان دوره فوق لیسانس)
  6. توصیه نامه از دو استاد
  7. سابقه کار (در صورت وجود)
  8. شش قطعه عکس گذر نامه ای
  9. رزومه
  10. نامه انگیزشی

 

سازمان مهاجرتی آوات آماده خدمات مشاوره در خصوص تحصیل در نروژ به شما عزیزان میباشد. همچنین میتوانید سوالات خود را در خصوص تحصیل در نروژ پایان همین مقاله برای ما ارسال نمایید و منتظر پاسخ کارشناسان ما در اسرع وقت باشید.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ