رد کردن لینک ها

تحصیل دراسترالیا

تحصیل دراسترالیا

تحصیل در استرالیا چه شرایطی دارد؟  آیا امکان تحصیل در کشور استرالیا رایگان وجود دارد؟ هزینه تحصیل دندانپزشکی در استرالیا چقدر است؟ تحصیل بدون آیلتس امکان پذیر است؟ در این مقاله تمامی این موضوعاتی را که برای مهاجرت تحصیلی به استرالیا نیاز دارید، بررسی کرده ایم.

بورس تحصیلی در استرالیا

استرالیا یک کشور توسعه یافته میباشد که در دنیا به عنوان ششمین کشور پهناور شناخته شده است که اقتصاد آن بر پایه استرالیا کشاورزی و بازرگانی میباشد و عمده دلیلی که باعث شده است افراد بسیاری در دنیا علاقمند به مهاجرت به استرالیا باشند این است که این کشور با توجه به پهناور بودن و وسعتش جمعیت کمی را در خود جای داده است و همین امر سبب شده است که مردم در رفاه اجتماعی کامل به سر ببرند و مشکلات اقتصادی نداشته باشند به همین خاطر افراد در اقصی نقاط دنیا متقاضی مهاجرت به استرالیا میباشند. روشهای بسیاری برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد که عبارتند از:

که در این مقاله به توضیح جامعی از تحصیل هزینه های تحصیل دندانپزشکی در استرالیا، تحصیل دکترا در استرالیا، تحصیل پزشکی در استرالیا، تحصیل بدون آیلتس، تحصیل رایگان در استرالیا، بورس تحصیلی در استرالیا، هزینه تحصیل در این کشور میپردازیم.

اگر شما متقاضی تحصیل در این کشور میباشید باید با شرایط تحصیل این کشور آشنا شوید اول از همه این موضوع مطرح میباشد که باید فرد در هر مقطعی که میخواهد تحصیل کند مدرک زبان مورد نیاز به همان مقطع را کسب کرده باشد و اگر فرد بخواهد در مقطع کارشناسی تحصیل کند باید مدرک دیپلم خود را که معتبر میباشد به دانشگاه مورد نظر تحویل دهد و اگر بخواهد در مقطع فوق لیسانس تحصیل کند باید مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه های معتبر و بین المللی کسب کرده باشند که مورد تایید دانشگاه های استرالیا نیز باشد.

نکات لازم قبل از اقدام به تحصیل

تحصیل در این کشور به دلیل انگلیسی زبان بودن این کشور مدرک آیلتس یا تافل می باشد.مسئله ای که در اینجا قابل ذکر میباشد این است که زمانی که شما میخواهید از طریق تحصیلپا به خاک این کشور بگذارید در برخی از دانشگاهها مدرک زبانی که از شما میخواهند با مدرک زبانی که در سفارت استرالیا از شما میخواهد متفاوت است.

سالانه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی بسیاری در این کشوروجود دارند که متقاضیان مهاجرت به استرالیا و را میپذیرد و اگر افرادی که از طریق تحصیل از راه دور را در نظر نگیریم سالانه حدود سیصد هزار نفر از طریق تحصیل به خاک این کشور میروند.

اگرچه تعداد نفراتی که برای تحصیل  متقاضی میباشند بسیار زیاد است اما کیفیت تحصیلی در دانشگاه ها و مدارس استرالیا بسیار پیشرفته و در رتبه ی بالا در دنیا قرار دارد و به صورت پیوسته زیر نظر میباشد تا کیفیت آموزشی در تمامی مقاطع بررسی شود.

برای تحصیل  زمانی که شما مدارک خود را تکمیل نمودید و دانشگاه مورد نظرتان مدارک شما را تایید نمود باید فرم تایید که از دانشگاه دریافت کردید را همراه تمامی مدارک مورد نیازی که در ادامه برایتان شرح میدهیم به سفارت استرالیا تحویل دهید و بعد از بررسی های مدارک شما، ویزای تحصیلی صادر میشود و شما میتوانید بعد از ورو د به این کشور و ثبت نام در دانشگاه مورد نظر به تحصیل مشغول شوید.

مدارک مورد نیاز

  • اصل پاسپورت و ترجمه از آن
  • شناسنامه و کارت ملی و کپی از آنها
  • تاییدیه دانشگاه استرالیا
  • عدم سوء پیشینه
  • عدم اعتیاد
  • گواهی سلامت پزشکی
  • تمکن مالی
  • مدرک زبان
  • مدارک تحصیلی مورد نیاز برای سفارت
  • ترجمه کلیه مدارک تحصیلی معتبر

هزینه تحصیل دندانپزشکی در استرالیا

هزینه تحصیل دندانپزشکی در این کشور چقدر است؟ متقاضیان تحصیل شاید اولین موضوعی که برایشان اهمیت دارد میزان شهریه دانشگاه میباشد، رشته های مختلفی برای تحصیل  وجود دارد که در این میان دندانپزشکی از تمامی رشته ها بیشترین طرفدار را دارد. هزینه تحصیل دندانپزشکی در این کشور درمقاطع مختلف متفاوت است که در ادامه هزینه تحصیل دندانپزشکی در استرالیا را برایتان شرح میدهیم.

هزینه تحصیل دندانپزشکی در استرالیا در مقطع کارشناسی

برای ورود به این مقطع و تحصیل و در رشته دندانپزشکی اولین شرط لازم داشتن مدرک زبان با نمره ۷ آیلتس است و زمان ورود به دانشکده دندانپزشکی باید در ابتدا یک مصاحبه انجام دهید که این مصاحبه هم شامل افرادی میشود که با مدرک کارشناسی وارد این دانشکده شده اند و هم شامل افرادی میشود که آزمون GAMSAT را انجام داده اند میشود.

تحصیل در مقطع کارشناسی دندانپزشکی این کشور ۵ سال است و هزینه تحصیل دندانپزشکی در استرالیا در این مقطع از ۳۰۰۰۰ دلار تا ۴۵۰۰۰ دلار میباشد.

به طور میانگین هزینه تحصیل دندانپزشکی در استرالیا به طور کلی بین ۳۰۰۰۰ دلار تا ۶۰۰۰۰ دلار میباشد که این ارقام بستگی به دانشکده و مقاطع مختلف دارد.

تحصیل دکترا در استرالیا

تحصیل دکترا در این کشور به دلیل رقابتی بودن نیازمند داشتن رزومه قوی می باشد. متقاضیان تحصیل  و بخصوص تحصیل دکترا در این کشور باید با برخی شرایط آن آشنا شوند تا براساس آن انتخابی درست داشته باشند.

افراد متقاصی دکترا در استرالیا میتوانند از امکانات بسیار پیشرفته ای برخودار شوند.

برای اخذ پذیرش دکترا در این کشور باید پیشنهاد تحقیقاتی مناسب داشته باشید و بایستی پیشنهاد تحقیقاتی مناسبی به دانشگاه ارائه بدهید.

افرادی که متقاضی دکترا در این کشور میباشند از شانس بیشتری برای بورسیه برخوردار میباشند. یکی دیگر از مواردی که باید به آن اشاره کنیم این است که در مقطع دکترا عنوان رشته تخصصی دیده میشود.

اگر میخواهید مدرک دکترا را اخذ کنید باید پایان نامه ارائه دهید و باید دانشجوی متقاصی تحصیل دکترا در استرالیا استاد خود را جوری متقاعد سازد که تمامی مفاهیم تخصصی خود را کسب کرده است.

 

مقالات مرتبط با تحصیل در استرالیا:

 

نکات تحصیل دکترا در استرالیا

تحصیل در مقطع دکترا تقریبا سه سال به طول می انجامد. جالب است بدانید که تعداد کثیری از دانشجویان متقاضی تحصیل دکترا در استرالیا خارجی میباشند.

اگر شما متقاضی تحصیل  و مخصوصا تحصیل دکترا میباشید و میخواهید اطلاعات جامع تری از دانشکده ها و دانشگاه های استرالیا کسب کنید میتوانید نام دانشکده ای که مد نظر دارید و پذیرش را دریافت کرده اید به ما بدهید تا اطلاعات جامع در خصوص آن دانشکده را در اختیارتان قرار دهیم.

برای تحصیل دکترا در این کشور باید بدانید که سیاست های کاری دانشکده ها با هم متختلف میباشد و هر کدام قوانین خاص خود را دارند اما برای تحصیل دکترا در استرالیا حداقل معدلی که نیاز میباشد ۱۵ است و مدرک کارشناسی ارشد نیز جزو الویت های اولیه برای تحصیل دکترا در استرالیا میباشد.

پیشنهاد تحقیقانی در تحصیل دکترا  به این صورت میباشد که با پیشنهاد تحقیقاتی در مقطع کارشناسی ارشد متفاوت است و این پیشنهاد تحقیقاتی که متقاضیان تحصیل دکترا در استرالیا به این شکل میباشد که باید مفاهیم تخصصی و ایده های نو ارائه بدهند و راهکارهای جدید ارائه بدهند.

زمانی که میخواهید پیشنهاد تحقیقاتی خود را ارائه دهید باید بگویید که این پیشنهاد چگونه به ذهنتان رسیده است شما طوری باید دیگران را متقاعد سازید که این روش و پیشنهاد به نتیجه خواهد رسید و همچنین پیشنهادتان باید نو و جدید باشد و گرنه شما کاری را انجام خواهید داد که دیگران آن را انجام داده اند و دیگر کیفیت نخواهد داشت.

نکات پذیرش دکترا در استرالیا

  • زمانی که درخواست اولیه را برای دانشگاه میفرستید و باید در مرحله اول استاد راهنما مشخص شود.
  • در مرحله دوم دانشکده باید تصمیم آخر را بگیرد که دانشجورا میپذیرد یا خیر.

برای تحصیل دکترا در این کشور مدارکی مورد نیاز میباشد که در صورت تکمیل نبود آنها کارهای اخذ ویزای شما به مشکل خواهد خورد که در ذیل به مدارک مورد نیاز تحصیل دکترا در استرالیا اشاره کرده ایم:

  • اصل پاسپورت و ترجمه آن
  • ریز نمرات و مدرک کارشناسی ارشد و ترجمه آنها به زبان انگلیسی
  • طرح تحقیق به زبان انگلیسی
  • رزومه فرد که به زبان انگلیسی میباشد.
  • مدرک آیلتس ۶٫۵-۷ و معادل تافل آن
  • معرفی نامه که از استاد و یا کارفرمای استرالیایی دریافت کرده اید
  • اگر سابقه کاری مرتبط با رشته خود را داشته باشید
  • اگر متاهل باشید سند ازدواج
  • تمکن مالی و معرفی یک حساب بانکی
  • عکس پاسپورتی
  • و دیگر مدارکی که سفارت این کشور از شما درخواست کند

تحصیل دکترا در این کشور  دارای هزینه هایی میباشد که شامل هزینه های زندگی و هزینه ای میباشند که برای شهریه های دانشگاه باید پرداخت کنید که اگر در مقطع دکتری بورسیه داشته باشید تمام هزینه ها برای شما به صورت رایگان میشود.

تحصیل پزشکی در استرالیا

افراد متقاضی تحصیل پزشکی در استرالیا و تحصیلمیخواهند با شرایط تحصیل پزشکی در استرالیا و مدارک مورد نیاز برای تحصیل پزشکی در استرالیا که چه میباشد آشنا شوند و بدانند که آیا امکان تحصیل پزشکی در استرالیا وجود دارد یا خیر؟ و یا اینکه قوانین تحصیل پزشکی در استرالیا چه چیزهایی میباشد، به همین خاطر موسسه ما مقاله ای در خصوص شرایط پزشکی در استرالیا و قوانین تحصیل پزشکی در استرالیا و مدارک مورد نیاز تحصیل پزشکی در استرالیا تهیه کرده ایم تا شما عزیزان به راحتی بتوانید اطلاعات خود را در زمینه پزشکی در استرالیا تکمیل کنند.

زمانی که شما برای پزشکی در این کشور وارد می شوید باید یک دوره سه ساله کارشناسی عمومی سلامت را بگذرانید بعد از گذراندن این دوره وارد دوره های کارشناسی ارشد دکترای پزشکی  خواهید شد. برای ورود این کشور باید ابتدا امتحان ورودی گمست را گذرانده باشید.

برای تحصیل پزشکی در استرالیا باید مدرک پیش دانشگاهی و دبیرستان به همراه مدرک آیلتس را حتما داشته باشید.

تحصیل  بدون آیلتس

افرادی که علاقمند به تحصیل  میباشند بیشتر دوست دارند بدون آیلتس راحتتر بتوانند به اهداف خود برسند.

این موضوع کمی دشوار میباشد زیرا این کشور  یک کشور انگلیسی زبان میباشد و افرادباید مدرک زبان آیلتس را داشته باشند زیرا تمام موفقیت آنان در امر تحصیل منوط به داشتن مدرک زبان آیلتس میباشد.

خاطر نشان کنم که تحصیل  بدون آیلتس اگرچه امری دشوار است اما قابل انجام میباشد، تحصیل  بدون آیلتس برای هر فردی که شرایطش را داشته باشد مناسب میباشد پس تنها افرادی میتوانند تحصیل  بدون آیلتس را داشته باشند که رزومه و مدارکشان توسط افراد مجرب در زمینه مهاجرت و تحصیل بررسی شده باشد.

موسسه حقوقی آوات همه روزه آماده خدمات رسانی به متقاضیان میباشند.

تحصیل رایگان 

در جواب به علاقمندان باید عرض کنیم که تحصیل رایگان در با توجه به شرایط خاصی امکان پذیر می باشد. بیشترین افرادی که شانس تحصیل رایگان در این کشور را دارند در مقطع دکترا میباشند؛ زیرا بورسیه تحصیلی بیشتر برای افرادی که در مقطع دکترا هستند اتفاق می افتد. افرادی که دارای بورسیه هستند به راحتی میتوانند به تحصیل رایگان بپردازند بدون آنکه مبلغی پرداخت کنند.

اما خاطر نشان کنیم که افرادی که در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در این کشور میکنند نگران هزینه های تحصیل خود نباشند زیرا براساس قوانین دولت استرالیا، دانشجویانی که تحصیل  را در الویت خود قرار داده اند و به دانشگاه های این کشور آمده اند میتوانند بر اساس ساعات کلاس هایشان و طبق مقرراتی که برایشان مشخص میشود به کار پاره وقت بپردازند و ساعات کاری آن ها با توجه به مقطع تحصیلیشان مشخص می شود، از این رو نگران هزینه های تحصیل نباشید زیرا به وسیله کار پاره وقت میتوانید نیمی از هزینه های تحصیل را جبران کنید.

 

انواع ویزای استرالیا

 

 

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره