رد کردن لینک ها

تنها با این 3 روش اقامت پس از تحصیل در روسیه بگیرید

اقامت پس از تحصیل در روسیه

افراد زیادی هستند که تمایل دارند برای تحصیل در مقاطع بالاتر به روسیه بروند و مجوز اقامت پس از تحصیل در روسیه را دریافت کنند، به دلیل اینکه روسیه از لحاظ اقتصادی توسعه یافته است و شرایط اقامت پس از تحصیل در روسیه برای دانشجویان فراهم است و به راحتی می توانند اقامت دائم را دریافت کنند.

 

اقامت پس از تحصیل در روسیه به سه صورت امکان پذیر می باشد:

 

  • اقامت پس از تحصیل در روسیه به صورت موقت که با ازداوج امکان پذیر است (RVP) که تا سه سال اعتبار دارد
  • و می توان آن را تمدید و تبدیل به اقامت دائم کرد.
  • اقامت پس از تحصیل در روسیه به صورت دائم که با ازداوج، سهمیه و سرمایه گذاری (VNZH) که اول به صورت موقت و سپس به صورت دائم، امکان گرفتن اقامت وجود دارد.
  • اقامت پس از تحصیل در روسیه به صورت گرفتن تابعیت که با ازدواج، سهمیه، سرمایه گذاری و ویزای کاری متخصص، اول طی مراحل اقامت موقت بعد دائم و سپس تابعیت، می توان مانند یک شهروند روسی در روسیه زندگی کرد.

 

تابعیت روسیه:

گرفتن گذرنامه روسی یا اقامت دائم روسیه

اطمینان حاصل کنید که با درک قانون مربوط به گذرنامه های روسیه، اقامت دائم روسیه و شهروندی روسیه همراه با شرایط ویزای روسیه، به روسیه سفر می کنید

اگر شما به روسیه نقل مکان می کنید یا به مدت طولانی به دنبال زندگی خود هستید،می توانید بین اقامت دائم روسیه یا تابعیت کامل روسیه را انتخاب کنید.

هر دو از حقوق خاصی که از سوی اتباع روسیه برخوردار هستند به شما محول خواهند شد،

هرچند که بین آن‌ها در زیر بحث شده است.

شرایط و الزامات مختلفی وجود دارد که بسته به جایی که شما از آن خارج می شوید،

با آن هایی که از روسیه به عنوان کشورهای شوروی سابق یاد می کنند قادر به حل و فصل در روسیه هستند.

همچنین برای پناهندگان و کسانی که در ویزای حرفه ای با مهارت بالا وارد می شوند،مزایای فراوانی دارد. اطلاعات بیشتر در مورد ویزاهای ورودی مختلف روسیه در مقاله ما در اینجا موجود است.

 

چه کسی می تواند اقامت پس از تحصیل در روسیه را با یک گذرنامه روسی و یا به صورت دائم بگیرد؟

اتباع خارجی در روسیه می توانند برای اقامت دائم روسیه درخواست کنند،

دانشجویان برای اقامت پس از تحصیل می توانند پس از یک سال زندگی در روسیه، برای پذیرش به عنوان یک شهروند روسی پس از پنج سال اقامت دائم، معیارهای خاصی را انجام دهند.

این می تواند برای کسانی که معیارهای خاصی را برآورده نمی کنند دیرتر انجام گیرد.

برای به دست آوردن اقامت دائم روسیه یا شهروندی روسیه، شما باید به طور قانونی در روسیه با یک مجوز موقت اقامت موقت در روسیه اقامت داشته باشید

(به غیر از شهروندان بلاروس، پناهندگان از ترکمنستان و افرادی که به ویزای مهاجرت بسیار ماهر می رسند که در هنگام ورود به روسیه حق اقامت دائمی دارند).

این به طور معمول به کسانی که در روسیه در یک ویزای طولانی مدت مانند یک ویزای کار روسی است، اعطا می شود.

مجوز اقامت موقت توسط مجوزهای دولتی محدود می شود و مقوله های خاصی از ساکنان خارجی مورد توجه قرار می گیرند.هر دو مجوز های دائمی و موقت روسیه اجازه و گذرنامه های روسیه توسط اداره امور مهاجرت روسیه (GUVM) صادر می شود.

 

 

مقالات مرتبط با روسیه:

  1. شرایط کار در روسیه برای مهاجران ایرانی چگونه است؟
  2. ویزای کار روسیه چگونه بگیریم؟[2019]
  3. کارآفرینی در روسیه
  4. چگونه در روسیه هم تحصیل کنیم؟ هم کار کنیم؟

 

 

تفاوت ها:

شهروندی روسیه یا اقامت دائم روسیه؟

مجوز اقامت دائم روسیه به عنوان یک گام در جهت به دست گرفتن کامل شهروندی روسیه به شمار می رود،

اگرچه بسیاری از مردم تنها در روسیه اقامت دائم دارند.

حقوق و منافع خاصی برای هر دو شهروند روسی و ساکنان دائمی وجود دارد.

هر دو دارای حق برخورداری از کار در روسیه بدون مجوز کار هستند. علاوه بر این، هر دو قادر به:

  • بدون نیاز به ویزا، آزادانه وارد و خارج از روسیه می شوید.
  • دسترسی به خدمات اجتماعی روسیه
  • به طور دائم در یک آدرس روسی ثبت نام کنید.
  • مشغول به کار خود باشید یا یک کسب و کار را راه اندازی کنید.
  • رأی دادن در انتخابات محلی و رفراندوم

 

این موارد فقط برای کسانی که دارای تابعیت کامل روسیه هستند، اعمال می شود:

  • گذرنامه روسی صادر شود (رتبه ۴۳ در جهان در شاخص گذرنامه)
  • حقوق کامل انتخاباتی در همه انتخابات ملی
  • حق کار در نهادهای دولتی فدراسیون روسیه
  • وظیفه خدمت در ارتش روسیه است.
  • قابل اخراج نیست.
  • می تواند در خارج از کشور برای مدت نامحدودی از زمان زندگی کند.

 

اگر شما قصد اقامت پس از تحصیل در روسیه را دارید،

باید بدانید که مجوز اقامت دائم روسیه برای مدت ۵ سال قابل اعتبار است،

اما می تواند به تعداد نامحدودی مجدداً تمدید شود.

با این حال، باید هر سال با GUVM ثبت نام شود.

اگر یک مجوز اقامت دائم روسیه منقضی شود، نمی توان آن را تمدید کرد.

اگر شما کشور را برای یک دوره شش ماهه بدون وقفه ترک کنید، این نامعتبر نیز غیرقابل پذیرش خواهد بود.

اگر شما از طریق تابعیت کامل شهروندی روسیه را بپذیرید، همچنین باید از شهروندی کشور خود رها شوید.

شما همچنین باید هزینه شهروندی روسیه را بپردازید و به روندی برسید که می تواند تا یک سال طول بکشد،

به دین معنی که تا یک سال توانایی زندگی را در روسیه دارید.

 

درخواست اقامت پس از تحصیل در روسیه به صورت دائم

دانشجویان جهت اقامت پس از تحصیل در روسیه می توانند پس از یک سال، برای اقامت دائم روسیه درخواست خود را ارائه بدهند.

شما باید در مدت شش ماه قبل از پایان مجوز، اقامت موقت خود را انجام دهید. می توان آن را به تعداد نامحدودی از زمان گسترش داد،

اما نمی تواند بیش از تاریخ انقضا گذرنامه شما صادر شود.

تمدید مجوز اقامت دائم در روسیه حداقل دو ماه قبل از اتمام زمان اقامت باید انجام گیرد. اگر شما از شرایط مجوز اقامت دائم روسیه اجتناب نمودید و آن را لغو کرده اید، این قانون وجود دارد که کشور روسیه را ظرف ۱۵ روز را ترک کند و به کشور خود بازگردید.

برنامه های اقامت دائم روسیه باید در دفتر GUVM در منطقه شما ساخته شود. مستندات دقیق مورد نیاز متفاوت است بسته به اینکه آیا شما از کشورهای مستقل مشترک المنافع یا کشورهای غربی است، اما شامل موارد زیر می شود:

 

  • ۴ عدد عکس پاسپورت
  • ارائه گذرنامه یا شناسه معتبر
  • اثبات درآمد برای حفظ خود و هر اعضای خانواده ای که حمایت می کنید.
  • اثبات محل اقامت، باید یک محل برای زندگی خود مشخص کنید.
  • ارائه یک گواهی پزشکی تأیید عدم وجود اچ آی وی (ایدز)
  • اثبات مهارت در زبان روسی، شناخت تاریخ روسیه و مبانی فدراسیون روسیه، باید به زبان روسی مسلط باشید.

 

پیشنهاد میکنیم پیش از هرگونه اقدامی در خصوص امر مهاجرت حتما تحقیقات لازم را بعمل بیاورید …

ویدیوهای مناسب در خصوص کشور مورد نظر خود حتما ببینید و از مشاوران عالی رتبه و بین المللی بهره مند شوید.

شما عزیزان میتوانید سوالات ذهنی خود را در زمینه  اقامت پس از تحصیل در روسیه  در زیر همین مقاله برای ما مطرح نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت نسبت به پاسخگویی شما اقدام نمایند.

 

همچنین جهت کسب اطلاعات بشتر در زمینه   اقامت پس از تحصیل در روسیه میتوانید از طریق شماره های وبسایت آوات با کارشناسان سازمان مهاجرتی آوات (موسسه مهاجرتی لتس مایگریت ) تماس گرفته و درخواست مشاوره حضوری دهید.

 

سازمان مهاجرتی آوات ( موسسه مهاجرتی لتس مایگریت ) با بهره مندی از برترین وکلا و مشاورین بین المللی آماده هرگونه خدمات مهاجرتی به شما عزیزان و همراهان گرامی خواهد بود.

 

به امید زندگی بهتر و جدید با آرامش خاطر .

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

نظرات

  1. ارسال نظر

    با سلام خدمت شما،، من دانشجوی مقطع ارشد در روسیه سنت پترزبورگ هستم.می خواستم بدانم آیا پس از دو سال اتمام دوران تحصیل میتوانم برای اقامت در کشور روسیه اقدام کنم ؟؟ پس از تحصیل چه مدت فرصت دارم در روسیه بمانم ؟

    پیوند یکتا
    1. ارسال نظر

      سلام. با مشاورین موسسه تماس بگیرید به صورت رایگان راهنمایی تون میکنند.

      پیوند یکتا

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
10 دقیقه مشاوره تلفنی رایگان