رد کردن لینک ها

اقامت استرالیا از طریق ویزای 189

اقامت استرالیا از طریق ویزای 189

شرایط اقامت استرالیا از طریق ویزای 189  و اخذ ویزای 189 استرالیا بسته به نوع امتیاز شما دارد . هرچه امتیاز شما بیشتر باشد شرایط دریافت ویزای اقامت استرالیا از طریق ویزای 189 بیشتر خواهد بود.

 

کشور استرالیا از نگاه آوات

 

کشوری با جمعیت ۲۴ میلیون نفری که در جزیره ای که قدیمی ترین خشکی دنیا محسوب می شود

با مساحتی در حدود ۷ میلیون کیلومتر مربع در نیمکره جنوبی زمین قرار گرفته است.

نام این کشور حاصلخیز و زیبا استرالیا است.

اگر بخواهیم درصدی از مردمی که در شهرها زندگی می کنند را منتشر کنیم حدود نود درصــــد  را برای شما عزیزان به نوشته قلم درمی آوریم.

۳۸ سالگی برای مردمان سن متوسط در کشور استرالیا است.

سالانه مردمان کشورهای دیگر برای تغییر روند زندگی و روش زندگی خود دست به مهاجرت می زنند.

شرایط مهاجرت به استرالیا برای گرفتن اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ برای افراد متخصص شکل می گیرد.

افرادی که جزئی از نیروهای متخصص کاری به شما می روند می توانند اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ را اخد نموده

و بدون احتیاج به اسپانسر یا فردی که پشتوانه مالی او را فراهم کند وارد کشور استرالیا شود.

افرادی که قصد دارند اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ را بگیرند

بایستی دارای شغلی که با رشته ی تحصیلی خود مرتبط است داشته باشد.

افراد برای به دست آوردن اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ باید حداقل ۶۵ امتیاز کسب کرده باشند.

اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ به افرادی که سن آنها کمتر از ۴۵ سال باشد اعطاء می شود.

اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ برای افرادی که تسلط زبانی دارند

بیشتر به چشم می خورد تا افرادی که سطح زبان آنها بسیار کم است.

و در آخر افرادی که برای اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ تلاش کرده

و این نوع ویزا را اخد می کنند م یتوانند به اقامت دائم کشور استرالیا برسند.

در این مطلب شرایط ویزای ۱۸۹ کشور استرالیا را بررسی خواهیم کرد:

فرد باید برای انتخاب شغل مناسب خود در مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا جست و جو کند

و حتما دقت دشته باشید که شغل شما نیز در حیطه مشاغل مورد نیاز قرار داشته باشد.

از شما آزمون ها و ارزشیابی های می شود دال بر این که آمادگی شما را برای شغل مورد نظر خود بسنجند.

در صورتی که واجد شرایط باشید، برای شهروندی استرالیا و (اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ )درخواست بدهید.

 

انواع ویزای استرالیا

ویزای ۱۸۹ استرالیا ؛ ویزای مهارتی استرالیا به صورت مستقل   

مدت اقامت دائم :

  • دارای شغل مرتبط با تحصیلات خود باشید؛
  • سوابق شغلی‌تان توسط سازمان‌های ذی‌ ربط مورد ارزشیابی مثبت واقع شود
  • حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشید؛
  • هنگام دعوت برای اخذ ویزا کمتر از ۴۵ سال داشته باشید؛
  • تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید (مطابق جدول)؛
  • از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای درخواست ویزا دعوت شده باشید.

 

شرایط ویزای ۱۸۹ استرالیا

 

سن: هنگامی که از شما دعوت می‌شود تا برای ویزای ۱۸۹ استرالیا درخواست بدهید، باید کمتر از ۴۵ سال داشته باشید.

شغل: شغل شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا (لیست MLTSSL) موجود باشد.

شما باید ارزشیابی مهارتی مثبتی داشته باشید تا نشان بدهد که برای کار کردن در آن شغل مهارت‌های لازم را دارا هستید.

توجه داشته باشید که برای اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ اداره مهاجرت استرالیا هر سال لیست مشاغل مورد نیاز را تغییر می‌دهد.

سازمان‌های ارزیابی کننده: از سازمان‌های ارزیابی کننده شغل برگزیده‌تان در فهرست مربوط به مشاغل تخصصی مورد نظر استفاده کنید.

دعوت: شما باید برای اقدام جهت اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹ دعوت شوید.

اگر فرصت‌های شغلی برای شغل برگزیده‌ی شما وجود داشته باشد

و رتبه‌تان از نظر امتیازی به‌اندازه‌ی کافی بالا باشد، دعوت‌نامه‌ را دریافت خواهید کرد.

امتیاز: شما باید در دعوت‌نامه امتیاز مورد نظر (حداقل ۶۵ امتیاز) را داشته باشید.

امتیاز در دعوت‌نامه‌ی شما براساس اطلاعات فرم ابراز تمایل (EOI) است.

زمانی که دعوت می‌شوید تا برای ویزا اقدام کنید، باید امتیاز حد نصاب را داشته باشید.

ویزاهای لغو شده: اگر هنگامی که در استرالیا بوده‌اید ویزای شما لغو یا رد شده باشد،

ممکن است برای درخواست ویزای ۱۸۹ استرالیا واجد شرایط نباشید.

زبان انگلیسی: شما باید تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید.

 

میزان تسلط شما طبق اطلاعات زیر مورد بررسی قرار خواهد گرفت . 

 

IELTS   :  *قابل قبول : حداقل نمره ۶ در هر چهار مهارت  * خوب: حداقل نمره ۷ در هر چهار مهارت  *  عالی : حداقل نمره ۸ در هر چهار مهارت*

OET    :  *قابل قبول : نمره B در هر چهار بخش آزمون OET     *    خوب : حداقل نمره B در هر چهار بخش آزمون OET   *   عالی : نمره A در هر چهار  بخش آزمون OET

TOEFL  :  قابل قبول : حداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاری  *  خوب : حداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاری  *  عالی : حداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری *

 

 

اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹

خانواده: شما می‌توانید همسر (قانونی یا ازدواج سفید)، فرزندان خود یا همسرتان و فرزندخوانده‌هایتان را در درخواست خود لحاظ کنید. اعضای خانواده شما پس از اخذ ویزا دارای حقوق و امکاناتی مشابه شما هستند.

تعهدات: شما و اعضای خانواده‌تان باید تابع قوانین استرالیا و شرایط ویزای خود باشید.

سفر: تا پنج سال بعد از صدور ویزای ۱۸۹ استرالیا می‌توانید بدون محدودیت به استرالیا رفت و آمد داشته باشید. چنان‌چه در طی این پنج سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم است یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.

نکته: هنگامی که جهت اخذ ویزا اقدام می‌کنید و زمانی که دراین‌باره تصمیم‌گیری می‌شود، می‌توانید داخل یا خارج از استرالیا باشید.

EOI

 

برای اخذ این ویزا باید فرم ابراز تمایل (EOI) خود را در وب‌سایت اداره مهاجرت ثبت کنید.

  • هر کسی که می‌خواهد برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شود، باید یک EOI ارائه دهد.
  • EOI اطلاعات لازم درباره‌ی شما را در اختیار اداره مهاجرت قرار می‌دهد.
  • مدت اعتبار EOI‌ ارسال شده دو سال است.
  • بعد از ثبت رایگان EOI رتبه‌ی شما در مقابل سایر درخواست‌کنندگان مشخص می‌شود و شاید برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید.
  • هنگام ثبت EOI می‌توانید داخل یا خارج از استرالیا باشید.
  • تا قبل از اینکه برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید، می‌توانید EOI خود را تغییر بدهید.

امتیاز بندی ویزای ۱۸۹ استرالیا 

اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹

موارد امتیازآور امتیاز موارد امتیازآور امتیاز
سن مدارک تحصیلی
۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۵ مدارک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا ۲۰
۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰ مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا ۱۵
۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵ مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا ۱۰
۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۱۵ مدارک پایان دوره ارزیابی‌شده مرتبط با تخصص ۱۰
سابقه کاری مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته تحصیل در استرالیا
کمتر از یک سال ۰ تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا ۵
۱ تا ۲ سال ۵ تحصیل حداقل در یک مقطع تحصیلی در استرالیا (دیپلم یا مدرک تجاری) از مؤسسات تحصیلی استرالیا ۵
۳ تا ۴ سال ۱۰ تسلط به یکی از زبان‌های خاص
۵ تا ۷ سال ۱۵ امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر ۵
۸ تا ۱۰ سال ۲۰ تسلط به زبان انگلیسی
سابقه کاری مرتبط در خارج از استرالیا در ۱۰ سال گذشته قابل قبول ۰
کمتر از ۳ سال ۰ خوب ۱۰
۳ تا ۴ سال ۵ عالی ۲۰
۵ تا ۷ سال ۱۰ صلاحیت تحصیلات تخصصی
۸ تا ۱۰ سال ۱۵ مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک ۵
همسر
امتیاز همسر ۵

هزینه اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹

  • متقاضی: ۳۷۵۵ دلار استرالیا
  • همسر متقاضی: ۱۸۷۵ دلار استرالیا
  • فرزند متقاضی کمتر از ۱۸ سال: ۹۴۰ دلار استرالیا
  • فرزند متقاضی ۱۸ سال و بالاتر: ۱۸۷۵ دلار استرالیا

مدت زمان اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا

  • ۷۵ درصد درخواست‌ها طی ۸ ماه پردازش شده‌اند.
  • ۹۰ درصد درخواست‌ها طی ۱۰ ماه پردازش شده‌اند.

مزایای اقامت استرالیا از طریق ویزای ۱۸۹

یک ویزای دائمی است و به شما اجازه می‌دهد:

  • به‌صورت دائمی در استرالیا اقامت کنید.
  • در استرالیا کار کنید و درس بخوانید.
  • از خدمات بهداشت و درمان رایگان بهره‌مند شوید.
  • برای اخذ اقامت دائم استرالیا اسپانسر اقوام واجدشرایط شوید.
  • برای پنج سال به استرالیا رفت‌وآمد داشته باشید

 

مقالات مرتبط با تحصیل در استرالیا:

 

 

مقالات مرتبط درباره کار در استرالیا:

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

اقامت استرالیا از طریق ویزای 189
1 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره