رد کردن لینک ها

اقامت از طریق کارآفرینی در آلمان

اقامت از طریق کارآفرینی در آلمان بعنوان سرمایه گذاری حساب میشود شما عزیزان متقاضی راه اندازی بیزینس در آلمان میتوانید از طریق :

خرید شرکت در آلمان

خرید بیزینس در آلمان

ثبت شرکت در آلمان

نسبت به راه اندازی بیزنس خود در آلمان اقدام نمایید . انواع شرکت در آلمان را میتوانید در این مقاله مطالعه نمایید.

اطلاعاتی مناسب و مختصر در خصوص اقامت از طریق کارآفرینی در آلمان و راه اندازی کسب و کار در آلمان را در این مقاله برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت *

 

*اقامت از طریق کارآفرینی در آلمان*

اطلاعات فوق بصورت مختصر برایتان آماده شده است

و برای داشتن اطلاعات تکمیلی میتوانید از طریق شماره های درج شده در وبسایت آوات با کارشناسان ما در ارتباط باشید

و نسبت به رزرو وقت مشاوره حضوری اقدام نمایید.

مطمئنا کشور آلمان و اقامت آلمان از طریق کارآفرینی برای کار آفرینان بسیار مناسب میباشد و یکی از راه های مطمئن برای مهاجرت خواهد بود.

با داشتن اقامت آلمان میتوانید در حوزه شنگن و اتحادیه اروپا به راحتی زندگی * تحصیل و به کار بپردازید .

یعنی با داشتن ویزای اقامتی آلمان به اقامت اروپا خواهیـــد رسیـــد.

اقامت از طریق کارآفرینی در آلمان

طبق قوانینی که در کشور آلمان حاکم است افرادی که در خارج از کشور آلمان هستند

و قصد مهاجرت از طریق کارآفرینی در المان را دارند

با داشتن پلنی مناسب و مورد تایید دولت فدرال آلمان و با یک سرمایه گذاری  در آلمان

پیشنهاد مطالعه »
پرتغال

در ابتدا اقامت موقتی آلمان و سپس با گذشت زمان و رونق کسب و کار به اقامت دائم این کشور خواهیــــد رسیــد.

سوال ویژه:

آیا اقامت از طریق کارآفرینی در آلمان را داشته باشیم میتوانیم خانواده خود را به همراه داشته باشیم؟ پاسخ این سوال این است که شما با دریافت ویزای کارآفرینی آلمان و اقامت کشور آلمان —-  میتوانید همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را بعنوان همراه با خود بیاورید.

 

مبلغ سرمایه گذاری برای راه اندازی کسب و کار در آلمان

برای اقامت کارآفرینی در آلمان هیچ رقمی بعنوان مبلغ سرمایه گذاری تعیین نشده است

و افراد متقاضی بنا به شغلی که راه اندازی میکنند میتوانند سرمایه گذاری نمایند.

سرمایه گذاری و بیزینس شما باید بطوری باشد که

این بیزینس هیچ نیازی به حمایت دولت آلمان نداشته باشد و به اقتصاد آلمان کمک نماید.

 

شروط لازم برای اقامت از طریق کارآفرینی در آلمان

  1. داشتن طرح و پلنی که توجیه مناسبی برای اداره بازرگانی کشور آلمان باشد
  2. مدارک تحصیلی و شغلی مناسب برای ارائه به سفارت
  3. به ثبت رساندن شرکت و دادن آدرس g m b h
  4. برای ثبت شرکت در آلمان مبلغ ۱۲۵۰۰ یــورو به حساب بنکی شرکت باید بریزید.

 

مزایای اقامت آلمان

  • سفر تحصیل زندگی در حوزه اتحادیه اروپا
  • داشتن حساب بانکی در اروپا
  • تحصیل رایگان در آلمان
  • داشتن بیمه خدمات درمانی رایگان
  • ساده ترین راه مهاجرت به آلمان

برای داشتن اقامت دائم آلمان میتوانید از طریق ثبت شرکت در آلمان و راه اندازی و کارآفرینی در آلمان اقدام نمایید .

 قانون آلمان هیچ محدودیتی را بر اساس نژاد و ملیت ندارد

پیشنهاد مطالعه »
مدارک ثبت شرکت در آلمان

و همه افراد میتوانند اقامت از طریق کارآفرینی در آلمان را داشته باشند.

مدت زمان پروژه اقامت از طریق کارآفرینی در آلمان

مدت زمان انجام پروزه ویزای کارآفرین آلمان در حال حاضر معلوم نیست

زیرا گرفتن وقت سفارت آلمان در حال حاضر بسیار دشوار شده است

و یکی از راه های دریافت ویزای آلمان داشتن وقت مصاحبه سفارت آلمان میباشد.

 

چه مدارکی برای دریافت ویزای کارآفرینی آلمان لازم است ؟

 

  • پاسپورت معتبر
  • بیزینس پلن تایید شده اتاق بازرگانی آلمان
  • مدرک تحصیلی و سوابق کاری
  • مدرک تحصیلی اگر در آلمان و حوزه اتحادیه اروپا باشد امتیاز بالایی دارد.
  • زیر ۴۵ سال باشد و اگر بالای ۴۵ سال باید گواهی اشتغال و تاییدیه از سفارت داشته باشید.
  • فرم درخواست ویزا

 

مزیت های مهم اقامت از طریق کارآفرینی در آلمان:  اقتصادی پایدار و بدون استرس * سرمایه گذاری و خلاقیت در اتحادیه اروپا و کشور آلمان * دریافت وام های بسیار مناسب و با بهره بسیار اندک *

 

مالیات در آلمان

کشور آلمان همانند دیگر کشورهای اروپایی و حوزه شنگن دارای مالیات هایی میباشد .

که بر اساس درآمدی که از راه اندازی کسب و کارتان خواهید داشت میبایست مالیات هایی را پرداخت نمایید.

تنیجه گیری :

آلمان یکی از بهترین کشورها برای کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار میباشد. اما باید دقت داشته باشید در خصوص مالیات این کشور و اینکه با یک برنامه ریزی و بیزینس پلن مناسب کسب و کاری عالی را راه اندازی نمایید.

از نظر اقتصادی و نرخ بیکاری رتبه ی بسیار مناسبی را در کشور آلمان میتوان یافت.

پیشنهاد مطالعه »
چگونگی اخذ ویزای کار اتریش

اگر در کشور آلمان تحصیل نموده اید و یا در کشور های اتحادیه اروپا تحصیل کرده اید برای کارآفرینی از امتیازات خوبی بهره مند هستید.

شما عزیزان متقاضی که در کشورهای اروپایی تحصیل و زندگی نموده اید به راحتی میتوانید با یک بیزینس پلن مناسب به اداره مهاجرت استارت اولیه کاری خود را آغاز نمایید.

۱۴۰ یورو برای ارائه بیزینس پلن و بررسی مدارک شما باید به اداره مهاجرت پرداخت نمایید و حدود ۶۰ یورو هم برای اخذ ویزا در نظر گرفته خواهد شد.

این برای زمانیست که خود شما بدون داشتن وکیل بخواهید اقدام نمایید . اما هزینه های حق الوکاله متفاوت خواهد بود.

 

سخنان پایانی آوات

به پایان مقاله در خصوص اقامت از طریق کارآفرینی در آلمان رسیدیم . امیدواریم در این مقاله به اطلاعات مناسب دست پیدا کرده باشید و نوشته ی این صفحه برای شما مثمر ثمر واقع شده باشد.

سازمان مهاجرتی آوات با همکاری موسسه حقوقی مهاجرتی لتس مایگریت با بهره مندی از برترین وکلا و مشاورین عالی رتبه بین المللی آماده ارائه خدمات مشاوره و اقامت برای شما عزیزان متقاضی خواهد بود.

در سرتاسر دنیا همراه و همقدم شما خواهیم بود.

همچنین میتوانید سوالات خود را در پایان همین مقاله برای ما ارسال نمایید .

کارشناسان ما در اسرع وقت نسبت به پاسخگویی سوالات شما اقدام مینمایند.

پاسخ سوالات شما ممکن است در کانال تلگرام آوات منتشر شوند.

 

 

 

 

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره