رد کردن لینک ها

اخذ ویزای تحصیلی ژاپن

ویزای تحصیلی ژاپن

اخذ ویزای تحصیلی ژاپن و تحصیل در ژاپن خواسته بسیاری از دانشجویان بین المللی است. تحصیل در یک کشور توسعه یافته و سطح یک جهان می تواند آرزوی هر جوانی باشد. کشورژاپن به دلیل توسعه یافتگی بالا چه از لحاظ علمی و چه صنعتی می تواند مقصد بسیار خوبی برای تحصیل باشد. تحصیل در ژاپن علاوه بر سطح علمی بسیار بالای دانشگاه های آن می تواند ضمینه اشتغال بسیار خوبی را برای دانشجویان و کسب تجربیات ارزنده ای را در پی داشته باشد. در زمینه اخذ ویزای تحصیلی ژاپن و تحصیل درژاپن علاوه بر موارد گفته شده مواردی مانند دانشگاه های معتبرژاپن ، هزینه زندگی دانشجویی درژاپن ، هزینه تحصیل درژاپن و بورس تحصیلی کشورژاپن بعلاوه مزایای دیگری که دارد و هر کدام می تواند توجیح مناسب و قابل قبولی برای تحصیل درژاپن باشد.

 

 کشور ژاپن

کشور ژاپن علاوه بر سطح علمی و صنعتی بالا دارای فرهنگ غنی و قابل احترامی است که این امر باعث می شود در حین تحصیل درژاپن و زندگی در این کشور احساس خوبی به شما دست بدهد. اخذ ویزای تحصیلی ژاپن و تحصیل درژاپن همانند هر کشور دیگر قوانین و مقررات خاص خود را دارد که برای موفقیت باید آنها را رعایت کرده و بر اساس اصول پیش رفت تا در ادامه دچار مشکل نشویم. موسسه حقوقی مهاجرتی آوات با کادر مشاوره ای با تجربه و کارآمد مفتخر است هر گونه خدمات در زمینه مشاوره ای و همچنین خدمات دیگر مانند اخذ ویزای تحصیلی ژاپن برای مهاجرت تحصیلی بهژاپن از ابتدا تا انتها در کنار شما باشد و به شما اطمینان می دهد که با رضایت کامل و خیالی آسوده به تحصیل در کشورژاپن بپردازید.

دانشگاه های معتبرژاپن

تمامی دانشگاه هایژاپن معتبر بوده و دارای سطح علمی بالایی هستند. این کشور دارای دانشگاه های متعددی است که همه آنها توسط وزارت علوم ایران مورد تایید هستند و شما از بابت تایید شدن مدرک تحصیلی تان در ایران نگرانی نخواهید داشت. در بین دانشگاه هایژاپن دانشگاه های هستند که سر آمد دیگر دانشگاه هایژاپن هستند. دانشگاه توکیو برترین دانشگاه درژاپن است و این دانشگاه علاوه بر اول بودن در کشورش، در تمام قاره آسیا رتبه اول را دارد و در رتبه جهانی برترین دانشگاه های جهان در رتبه ۱۱ قرار دارد. و تنها دانشگاه آسیایی است که که این رتبه را بدست اورده است. در دانشگاه توکیو رشته های علوم مهندسی، علوم پایه، اقتصاد، کشاورزی، داروسازی، علوم پزشکی ریاضیات، حقوق، علوم سیاسی، علوم انسانی تدریس و ارائه می شود.

بعد از دانشگاه توکیو دانشگاه کیوتو قرار دارد. این دانشگاه هم یکی از بهترین دانشگاه های آسیا و حتی جهان است. در دانشگاه کیوتو هم رشته های مختلفی در زمینه پزشکی، مهندسی و انسانی ارائه می شود که در رتبه بندی جهانی این دانشگاه در زمینه پزشکی در رتبه زیر ۵۰ و در زمینه مهندسی رتبه زیر ۱۰۰ را از آن خود کرده است. دانشگاه های بسیار خوب و سطح بالایی درژاپن وجود دارد که ما در اینجا برای جلوگیری از اطاله کلام نام نمی بریم. اگر تمایل به اخذ ویزای تحصیلی ژاپن داشتید می توانید برای کسب اطلاع بیشتر از دانشگاه های معتبرژاپن سوالات خود را با مشاوران ما در موسسه حقوقی آوات در میان بگذارید.

 

هزینه زندگی دانشجویی درژاپن

هزینه های زندگی درژاپن کمی بالا است. در مقابل شما در کشوری بسیار مدرن و پیشرفته زندگی می کنید و در بالاترین سطح رفاه و زندگی اجتماعی در جهان هستید. هزینه های یک زندگی دانشجویی درژاپن به طور متوسط حدود ۸۰ هزار ین است که به دلار مبلغی بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ دلار در ماه برآورد می شود. این مقدار که گفته شد شامل هزینه های خوراک، پوشاک، مسکن و رفت و آمد خواهد بود. ذکر این موضوع خالی از لطف نیست اینکه در دانشگاه هایژاپن امکان اخذ بورسیه تحصیلی وجود دارد ولی شما باید واجد آن شوید. در کنار بورسیه که به کاهش هزینه های به مقدار زیادی کمک می کند شما اجازه کار پاره وقت را دارید و از این طریق هم می توانید مقداری از هزینه ها را پوشش دهید.

 

هزینه تحصیل درژاپن

شهریه دانشگاه هایژاپن در مقاطع مختلف تفاوت دارد. شهریه دانشگاه هایژاپن در سال برای مقاطع مختلف به صورت تقریبی به شرح زیر است:

مقطع کارشناسی حدود ۴۵۰ هزار ین تا ۵۵۰ هزار ین معادل ۴ تا ۵ هزار دلار.

مقطع کارشناسی ارشد حدود ۶۵۰ هزار ین تا ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار ین معادل ۵۷۰۰ دلار تا ۱۰ هزار و ۵۰۰ دلار.

مقطع دکتری حدود ۵۵۰ هزار ین تا ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار ین معادل ۴ هزار دلار تا ۱۰ هزار و ۵۰۰ دلار.

 

بورس تحصیلی کشورژاپن

 

موضوع جالب توجهی که برای دانشجویان متقاضی تحصیل در خارج از کشور با هزینه های کم وجود دارد بورس تحصیلیژاپن است. دو نوع بورس تحصیلی درژاپن وجود دارد که یکی از آنها بورس تحصیلی مونبوکاگاکوشو و دیگری بورس مونبوشو است.

بورس مونبو کاگاکوشو بورس مخصوص برای ایرانیان مستعد و توانمند است که برای چهار مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، کارشناسی، فوق دیپلم و فوق دیپلم فنی و حرفه ای ارائه می شود. برای دریافت این نوع بورس باید دیپلم شما با معدل بالای ۱۷ و برای مقاطع بالاتر نمره مدرک دانشگاهی شما باید بالای ۱۶ باشد.

موسسه حقوقی مهاجرتی آوات امیدوار است که این نوشته حاوی اطلاعات مفیدی برای شما در مورد ویزای تحصیلی ژاپن بوده باشد. در صورت داشتن هر گونه سوال در این باره با مشاوران مجرب ما در این زمینه تماس حاصل فرمایید.

 

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه