رد کردن لینک ها

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور ایتالیا

تابعیت ایتالیا از طریق ازدواج

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور ایتالیا به چه صورت است؟

آیا میشود از طریق ازدواج اقامت ایتالیا را به دست آورد؟

وقت سفارت ایتالیا چگونه است؟

برای پاسخ به سوالات شما  موسسه آوات مقاله ای را گردآوری کرده است در این مقاله با هم نگاهی می اندازیم به راه های مهاجرت به ایتالیا مانند اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور ایتالیا.

 

تابعیت ایتالیا از طریق ازدواج

 

برای مهاجرت به ایتالیا اگر فردی در خارج از کشور ایتالیا متقاضی ازدواج با یک شهروند ایتالیایی باشد قوانین کشور ایتالیا بدین صورت است که می‌ تواند اجازه اقامت در کشور ایتالیا را اخذ نماید و این قانون برای مرد و زن (هر دو) یکسان می‌ باشد و یعنی فرقی نمی ‌کند که یک زن ایتالیایی با یک مرد خارجی ازدواج کند و یا یک مرد ایتالیایی در هر دو صورت شخص می ‌تواند برای دریافت اقامت و تابعیت از طریق ازدواج اقدام کند.

البته کشور ایتالیا نیز حساسیت ‌های لازم برای این امر را نیز دارد و باید شرایط متقاضی برای ازدواج را مورد بررسی قرار دهند و شخص متقاضی در صورتی می¬تواند تابعیت کشور ایتالیا را دریافت نماید که شرایط مربوط به اخذ تابعیت کشور ایتالیا را دارا باشد.

 

شرایط تابعیت ایتالیا از طریق ازدواج

 

۱٫ در کشور ایتالیا: باید در ایتالیا به مدت دو سال بعد از ازدواج با اجازه اقامت قانونی زندگی کنند (مجوز اقامت و ثبت در یک دفتر آمار رسمی (محضر)).
در خارج از کشور ایتالیا: سه سال بعد از مراسم ازدواج باید اقدام کنند و این زمان¬بندی در صورتی که در این مدت صاحب فرزند شوند و یا فرزندی را به فرزند خواندگی قبول کنند این زمان به نصف کاهش پیدا خواهد کرد.
۲٫ داشتن گواهی ازدواج معتبر و همچنین تداوم در پیوند ازدواج تا اینکه گواهی شهروند ایتالیایی شدن صادر شود.
۳٫ عدم وجود سابقه کیفری، عدم وجود جرمی که به بیش از سه سال زندان محکوم شود و یا برای جرایم غیر سیاسی توسط یک مقام قضایی خارجی بیش از یک سال زندان محکوم شود.
۴٫ عدم وجود موانع مربوط به امنیت جمهوری کشور ایتالیا.
حال باید برای درخواست تابعیت کشور ایتالیا از طریق ازدواج، اگر در کشور ایتالیا سکونت دارید درخواست تابعیت از طریق ازدواج خود را خطاب به وزارت کشور ایتالیا ابتدا به ریاست استان محل سکونت خود ارسال کنید و در صورتی که در خارج از کشور ایتالیا سکونت دارید باید درخواست تابعیت از طریق ازدواج خود را به نمایندگی کشور ایتالیا در سفارت یا کنسولگری ارائه دهید.
ادعای شما باید به همراه دلایل قانع کننده¬ای برای درخواست تابعیت کشور ایتالیا باشد و برای اثبات آنها باید دلایل و مستندات قانونی زیر همراه با ترجمه آنها را ارائه دهید.

پیشنهاد مطالعه »
تحصیل در کشور ایتالیا

 

دلایل و مستندات قانونی برای تابعیت ایتالیا از طریق ازدواج

 

شناسنامه¬ای که تمام مشخصات لازم را دارا می‌باشد وگواهی صادر شده که توسط مقامات سیاسی سفارت کشوری که شخص از آنجا درخواست اقامت را دارد و تمام اطلاعات دقیق مربوط به متقاضی (نام، نام خانوادگی، تاریخ و محل تولد) و همچنین پدر و مادر متقاضی در آن عنوان شده باشد.
عدم وجود سابقه کیفری و تأیید آن توسط کشور مبداء و کشورهای ثالث محل اقامت متقاضی.
گواهی تاریخ اقامت قانونی در کشور ایتالیا (با تمبر مالیاتی ضمیمیه شده)
گواهی ازدواج رسمی از شهری که در کشور ایتالیا صورت گرفته و به طور قانونی این ازدواج به ثبت رسیده است (کپی سند ازدواج)
گواهی شهروند ایتالیایی بودن همسر متقاضی (با تمبر مالیاتی ضمیمیه شده)
گواهی عدم سابقه کیفری در کشور ایتالیا (با تمبر مالیاتی ضمیمیه شده)
کپی مجوز اقامت (با تمبر مالیاتی ضمیمیه شده)
کپی از گذرنامه (با ترجمه ایتالیایی یا زبان انگلیسی یا فرانسه) که توسط مسئول سفارت کشور متقاضی که آن را صادر کرده است.
گواهی وضعیت خانواده (با تمبر مالیاتی ضمیمیه شده).

 

اعطای تابعیت

 

اقامت مورد نیازتابعیت ایتالیا از طریق ازدواج

 

مدت سه سال برای بازماندگان شهروندان سابق ایتالیایی و همچنین افراد خارجی که در خاک این کشور به دنیا آمده‌اند.
مدت زمان ۴ سال برای شهروندانی که در کشوری از اتحادیه اروپا زندگی می‌کنند.
مدت زمان ۵ سال برای کسانی که بدون تابعیت و پناهجو هستند و همچنین برای خارجی‌هایی که سن آنها بالای هجده سال می‌باشد که توسط شهروندان ایتالیایی به فرزند خواندگی قبول می‌شوند.
مدت زمان ۷ سال برای کودکانی که به فرزند خواندگی توسط شهروندان ایتالیایی قبول می‌شوند قبل از تصویب قانون ۱۸۴/۱۹۸۳ .
مدت زمان ده سال برای کسانی که در خارج از اتحادیه اروپا زندگی می‌کنند.
شما باید تمام مدارک لازم را به ایتالیایی ترجمه کرده و همچنین مدارک باید توسط افسر کنسولگری تأیید شود که شامل گذرنامه، شناسنامه، گواهی طلاق نهایی یا گواهی مبنی بر گواهی فوت (اگر متقاضی قبلاً ازدواج کرده) و اگر هر دو طرف متقاضی ازدواج زیر هجده سال سن داشته باشند باید مدرکی مبنی بر رضایت والدین خود و یا قیم قانونی خود ارائه دهند.
همچنین ارائه وضعیت مالی لازم است و گواهی مبنی بر اینکه هیچ مانعی برای ازدواج شما وجود ندارد.
با ارائه این مدارک این امکان را به شما داده می‌شود و زمان لازم برای دریافت اجازه ازدواج کاهش می-یابد که از سه هفته به حدود چهار روز خواهد بود.

پیشنهاد مطالعه »
اقامت سوئد از طریق ازدواج

خانمی که طلاق گرفته است برای ازدواج مجدد نیاز به نه ماه زمان دارد و باید از دادگاه محلی که در آن اقامت دارد برای ازدواج مجدد اجازه بگیرد زیرا امکان دارد از ازدواج قبلی خود در زمان طلاق باردار باشد.
و باید در کلیسا ازدواج صورت بگیرد.

 

مراسم ازدواج برای تابعیت ایتالیا از طریق ازدواج

 

بیش از ۷۵ درصد از مراسم ازدواج در کشور ایتالیا در کلیسا انجام می¬شود.

کشیش باید ازدواج را به ثبت مدنی و قانونی برساند مراسم ازدواج در یک مراسم مدنی صورت می‌گیرد و معمولاً توسط شهردار و یا ثبت مدنی در سالن شهر محلی است و در مقابل دو شاهد انجام می‌شود.

 

قانون خانواده در ایتالیا در اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور ایتالیا

 

کسانی که در کشور ایتالیا ازدواج می کنند می توانند بین مالکیت مشترک (مالکیت) و مالکیت جداگانه (جدایی اموال) در صورت طلاق یا مرگ را انتخاب نمایند.

 

برای اطلاعات بیشتر با مشاورین موسسه مهاجرتی آوات تماس بگیرید تا شما را راحت تر به اهدافتان برسانند.

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره