شماره تماس : 00905340102540 WhatsApp - ساعات کاری 9 صبح الی 18 پنجشنبه ها 9 صبح الی 14

اخذ اقامت سوئد از طریق ویزای کار

اخذ اقامت سوئد از طریق ویزای کار

اخذ اقامت سوئد از طریق ویزای کار

کشور سوئد برنامه ای مبنی بر کار در این کشور را سال هاست که پیاده سازی و اجرا کرده است. اخذ اقامت سوئد از طریق ویزای کار نوعی از درخواست کار کارمندی در کشور سوئد است که به شما و خانواده تان اجازه مهاجرت به این کشور را می دهد که بتوانید در کنار انجام کار پروسه ی زندگی در این کشور راهم بدست بیاورید.

شرکت های سوئدی با درخواست به سازمان مهاجرت تقاضای جذب نیروی های کاری از کشورهای دیگر را می کنند.

سالیانه افراد زیادی از کشورهای دیگر برای اخذ اقامت سوئد از طریق ویزای کار به سوئد می آیند و برای اقدام به یافتن شغل تلاش می کنند.

کشور سوئد فضای باز و وسیعی برای اکثر رشته ها را برای کار کردن دارد.

رشته هایی مانند:رشته های علوم پایه با شاخه های پرستاری،پزشکی،دندانپزشکی،رشته اتاق عمل و غیره…

رشته های فنی مهندسی که رشته های مکانیک،کامپیوتر و رشته های سخت افزار و نرم افزار و برنامه نویسی را در بر می گیرد.

افرادی که سابقه کاری بهتری را به صورت تخصصی دارند و فارغ التحصیل در این رشته ها باشند شانس بالاتری برای اخذ اقامت سوئد از طریق کار را دارا می باشند.

داشتن سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی نیز امتیاز خوبی برای یافتن کار مناسب است.

داشتن مدرک زبانی (انگلیسی یا سوئدی) نیز برای اخذ اقامت سوئد از طریق ویزای کار دارای امتیاز بالایی محسوب می شود،اگر فرد به این دو زبان مسلط باشد به راحتی می تواند کارفرما را مجاب کند تا به او کاری خوب با درآمد عالی بدهد.

گزینه دیگر که دارای امتیاز است و شانس اخذ اقامت سوئد از طریق ویزای کار را بالا می برد شرایط سنی و داشتن سن زیر ۴۰ سال است، زیرا نیروی کار در کشور سوئد در حال رفتن به سوی پیری است به این ترتیب دولت در حال جذب نیروهای جوان و تازه نفس می باشد.

پیشنهاد مطالعه »
دریافت اقامت سوئد از طریق تولد [2019] - مهاجرت به سوئد

 مهاجرت به سوئد:

  1. تابعیت از طریق تولد در سوئد
  2. تبدیل اقامت به تابعیت در سوئد
  3. شرایط ویزای کار سوئد
  4. شرایط تحصیل در سوئد
  5. پناهندگی در سوئد

 

روش های برای اخذ اقامت سوئد از طریق ویزای کار در سوئد

۱٫دعوت نامه ای از طریق یک کارفرما که دارای شرکتی معتبر است برای فرد فرستاده شود که حدالامکان باید شرایط مورد نیاز را دارا باشد.

۲٫یکی دیگر از شرایط مورد نیاز برای ویزای کار سوئد پذیرفته شدن و قبولی در اگهی استخدام می باشد.پروسه ی این اقدام از ابتدا ۳ ماه در داخل کشور مقصد و سپس ۳ ماه در اتحادیه اروپا اگهی می شود و چنانچه فرد مورد نظر یافت نشد از کشورهای دیگر و حتی ایران نیرو گرفته می شود.

موقعی که شخص در این آگهی پذیرفته شود می تواند جهت اخذ ویزای کاری کشور سوئد اقدامات لازم را پیگیری کند.

پیدا کردن کارفرما در اروپا شرایط خاص خود را دارد.کارفرما بایستی حقوقی را برای فرد متقاضی تعریف کند به طوری که هزینه های شخص و خانواده وی از طریق این حقوق  تامین شود.

اتباع خارجی که بیرون از اتحادیه اروپا درخواست کار در کشور سوئد را دارند بایستی اجازه کار در این کشور را داشته باشند.

برای دریافت اجازه کاری در سوئد متقاضی باید مدارکی را جمع آوری کند.

داشتن گذرنامه معتبر

از طریق درآمد کسب شده به وسیله کار خود هزینه های زندگی خود را تامین کند.

شغل مربوطه در اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا آگهی شده باشد.

اتحادیه صنفی مربوطه نظر خود را پیرامون شرایط استخدامی اعلام کرده باشد.

فرد تقاضا کننده کار و کارفرما باید به صورت مشترک و همزمان با مراجعه به اداره مهاجرت شرایط فوق را بررسی و نشان دهند که این موارد برآورده شده اند.

پیشنهاد مطالعه »
ویزای کار آلمان

طبق قانون کلی فرد بایستی تقاضای کار و اقامت خود را برای کشور سوئد قبل از ورود به کشور مقصد (سوئد) از کشوری که در آن زندگی می کند بفرستد.البته اجازه باید قبل ورود فرد به کشور سوئد

داده شود و در گذرنامه ثبت شود.

شخص تقاضا کننده در برخی موارد می تواند اجازه کار خود را در کشور سوئد بگیرد.

مواردی وجود دارند که در مطلب ذیل بررسی می شود:

۱٫دانشجویان دارای اقامت دانشجویی

۲٫افرادی که متقاضی کار در کشور سوئد هستند و برای ملاقات با کارفرما وارد این کشور شده اند و اجازه آغاز کار دارند.

و چندین مورد دیگر

افرادی که در داخل مرزهای کشور سوئد هستند باید تقاضای خود را به صورت الکترونیکی از طریق وب سایت اداره مهاجرت تحویل بدهند.از طریق پست به اداره مهاجرت ارسال می کنید.

به یکی از شعبه های صدور مجوز اداره مهاجرت واگذار می کنید.

مدارک زیر باید در همه موارد پیوست تقاضا شود.

۱٫کپی گذرنامه

۲٫فیش پرداخت هزینه درخواست (کپی)

۳٫پیشنهاد استخدامی از سوی کارفرما

مراحل اخذ اقامت سوئد از طریق ویزای کار

۱٫تهیه مدارک مورد نیاز و فرستادن این مدارک به کشور سوئد

۲٫پرداخت کردن هزینه پیش پرداخت

۳٫گرفتن توافق در طی حدود ۵ ماه از آغاز شروع کار

  1. رسانیدن سازشنامه به سفارت سوئد

۵٫مراجعه فرد به همراه خانواده ایشان به سفارت سوئد برای تحویل عکس و تست اثرانگشت

۶٫طی مدت ۴ هفته ای کارت اقامت شما و اعضای خانواده صادر می شود.

۷٫در صورت اخذ اقامت و گرفتن کارت اقامت ۲ ماه فرصت برای اولین ورود به کشور سوئد را خواهید داشت.

توجه داشته باشید در بدو ورود به کشور سوئد الزام است که به مدت یکماه در این کشور اقامت داشته باشید.در طی این مدت برای اخذ کارت شناسایی اعضای خانواده اقدام کنید.یک حساب بانکی به نام سرپرست خانواده افتتاح کنید برای امور پرداختی های مالیاتی ماهیانه

پیشنهاد مطالعه »
معرفی موسسات کاریابی انگلستان 

فرآیندی ۵ ساله برای گرفتن اقامت وپاسپورت کشور سوئد وجود دارد که اولین قدم آن کارت اقامت ۲ ساله است،در مرحله دوم تمدید کارت اقامت برای ۲ سال دیگر و در قدم سوم دریافت اقامت دائم در صورت عدم سوء پیشینه و پرداخت مالیات

بعد از گذشت ۵ سال از اخذ اقامت دائم سوئد تمامی افراد خانواده حق شهروندی و پاسپورت سوئد را می گیرند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت در کشور سوئد

فتوکپی پاسپورت (رنگی)

ترجمه رسمی (به زبان انگلیسی)

در صورت تاهل فرد (سند ازدواج)

مزایای اقامتی در کشور سوئد

۱٫حق کار و اجازه کار به افراد بالای ۱۸ سال در خانواده

۲٫تحصیل در همه ی مقاطع به صورت رایگان

۳٫خدمات درمانی افراد مثل اشخاص سوئدی می باشد.

۴٫اعطای پاسپورت کشور سوئد به مهاجرین

مقالات مرتبط با تحصیل در سوئد:

  1. تحصیل در مقطع دکترا در سوئد
  2. اقامت سوئد از طریق تحصیل
  3. کار ضمن تحصیل در سوئد
  4. تحصیل در سوئد در مقطع لیسانس
  5. تحصیل در انگلستان یا سوئد کدام بهتر است؟
  6. تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی در سوئد
  7. هزینه های تحصیلی و زندگی سوئد
  8. تحصیل داروسازی در سوئد
  9. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در سوئد
  10. اقامت سوئد از طریق تحصیل زبان سوئد
  11. بورسیه تحصیلی سوئد

 

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

 

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

00905340102540 تماس جهت مشاوره در واتس اپ