رد کردن لینک ها

اخذ اقامت تحصیلی ترکیه

اشتراک گذاری

اخذ اقامت تحصیلی ترکیه

اخذ اقامت تحصیلی ترکیه شرایط اخذ اقامت تحصیلی ترکیه مدارک لازم جهت اخذ اقامت تحصیلی ترکیه  چیست؟ تحصیل در رشته پزشکی در ترکیه چه مدارکی میخواهد؟یکی دیگر از راه های مهاجرت به ترکیه ، اخذ اقامت تحصیلی ترکیه خواهد بود . که در این مقاله و نوشته قصد داریم در خصوصاخذ اقامت تحصیلی ترکیه و دانشگاه های ترکیه  مطالب و اطلاعات مختصری را به اشتراک بگذاریم 

امیدواریم اطلاعات فوق برای شما عزیزان متقاضی مهاجرت مثمــر ثــمر واقع باشد.در ادامه میپردازیم به بحث اخذ اقامت تحصیلی ترکیه

 

اخذ اقامت تحصیلی ترکیه

 

کشور ترکیه پلی بین آسیا و اروپاست

. زبان اصلی مردم ترکیه، ترکی استانبولی است.

ترکیه با داشتن چندین دانشگاه، یکی از بهترین مقاصد برای دانشجویان است

تا بتوانند تحصیلات آکادمیک خود را در این کشور ادامه دهند

. به همین دلیل اخذ اقامت تحصیلی ترکیه یکی از بهترین روش ها برای خارجیان است.

دانشگاه های ترکیه با بسیاری از دانشگاه های جهان ارتباط مستقیمی دارند

و همین باعث می شود که سطح علمی این دانشگاه ها بسیار بالا باشد

به طور مثال، دانشگاه حاجت تپه با دانشگاه هاروارد آمریکا ارتباط مستقیمی دارد.

شرکت های مهاجرتی در ایران برای ایرانیان علاقمند،کارهای اداری اخذ اقامت تحصیلی در ترکیه را انجام می دهند.

پذیرش دانشجو از طریق اخذ اقامت تحصیلی ترکیه

 

در ترکیه مدارس همانند ایران به دو نوع دولتی و خصوصی تقسیم می شوند

و البته تحصیل در مدارس دولتی رایگان است

و مبلغ شهریه در مدارس خصوصی نیز با توجه به مقطع تحصیلی تعیین می شود

. زبان های انگلیسی، آلمانی، اسپانیایی مهم ترین زبان هایی هستند که در مدارس ترکیه تدریس می شود.

حتی برخی مدارس، دوزبانه هستند.

مقطع تحصیلی ابتدایی در ترکیه همانند ایران ۵ سال به طول می کشد

و متوسطه بعد از آن شروع می شود که در مدت ۳ سال خاتمه می پذیرد.

 

از آنجایی که فرهنگ ترکیه به فرهنگ ایران بسیار نزدیک است،

به همین دلیل، بسیاری از ایرانیان تمایل دارند که در کشور ترکیه ادامه تحصیل دهند

و بنابراین، اخذ اقامت تحصیلی در ترکیه از مهم ترین برنامه های مهاجرت تحصیلی ایرانیان به شمار می رود

. البته روش های دیگری مانند، سرمایه گذاری در ترکیه، دریافت ویزای کاری و خرید ملک در ترکیه

در کنار مهاجرت تحصیلی به ایرانیان کمک می کند

تا بتوانند در کشور ترکیه اقامت داشته باشند.

 

تحصیل در مدارس و دبیرستان های ترکیه از طریق اخذ اقامت تحصیلی ترکیه

 

تحصیل در دبیرستان های ترکیه ۴ سال و در برخی تا ۵ سال به طول می انجامد،

۱ سال به آموزش زبان خارجی اختصاص داده شده است.

دبیرستان های خصوصی ، دبیرستان های آناتولی نامیده می شوند و در مدارس دولتی کلیه آموزش ها استاندارد است.

در دبیرستان های آناتولی زبان های خارجی بیشتر تدریس می شود. در صورت قبولی دانش آموزان دبیرستانی در امتحانات آخر سال ، می توانند وارد دانشگاه شوند

. نمرات آخر سال دانش آموزان در قبولی از آزمون ورودی دانشگاه تاثیرگذار است

و اگر نمرات بالایی را کسب کنند می توانند در رشته های حقوق، روابط بین الملل، اقتصاد، روان شناسی، مدیریت بازرگانی و آموزش ادامه تحصیل دهند.

 

کسب نمرات بالاتر برای دانشجویان دبیرستانی باعث خواهد شد تا بتوانند در رشته های پزشکی، کامپیوتر و سایر رشته های دانشگاهی فنی و مهندسی تحصیل کنند.

کسب نمرات بالاتر در رشته های علوم انسانی به دانش آموزان کمک می کند

تا بتوانند در رشته های تاریخ و جغرافیا در دانشگاه ادامه تحصیل دهند

و صد البته نمرات بالاتر زبان های خارجی، تحصیل در رشته زبان خارجی و زبان شناسی دانشگاهی را برای دانش آموزان به ارمغان به خواهد آورد.

 

تحصیل در دانشگاه ها از طریق اخذ اقامت تحصیلی ترکیه

 

دانشگاه های ترکیه معتبر هستند

و مدارک این دانشگاه ها در سراسر جهان پذیرفته می شود.

با توجه به رشته تحصیلی دانش جویان، نوع زبان خارجی که در دانشکده تدریس می شود متغیر خواهد بود

که از بین آن ها می توانیم به زبان های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و ترکی استانبولی اشاره ای داشته باشیم. دانشجویان به صورت ترمی ـ واحدی انتخاب رشته می کنند

و کلاس ها به صورت ترم های پاییزی، بهاری و تابستانی برگزار می شود

ترم پاییز از ماه اکتبر تا آخر ژانویه، ترم بهار، از ماه فوریه تا ماه ژوئن و ترم تابستان از ماه ژوئیه تا ماه اوت برگزار می شود.

 

یکی از مهم ترین شروط اخذ اقامت تحصیلی ترکیه، مدرک دیپلم و اخذ نمره قبولی در آزمون ورودی دانشگاه است

البته دانشگاه ها به صورت مستقل عمل کرده و آزمون های ورودی خود را برگزار می کنند،

سن مهم ترین شرط برای ورود به دانشگاه نیست و همه می توانند با داشتن مدرک دیپلم و کسب نمره قبولی وارد دانشگاه شوند.

زبان برتر دانشگاه های ترکیه، ترکی استانبولی است و اگر کسی در رابطه با زبان ترکی استانبولی مدرکی نداشته باشد، می تواند در کلاس های رایگان آن شرکت کند.

 

تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا از طریق اخذ اقامت تحصیلی ترکیه

 

مقطع کارشناسی مانند دانشگاه های ایران، در مدت ۴ سال خاتمه می پذیرد ولی رشته های پزشکی تا ۶ سال به طول می انجامند.

 

برای تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری لازم نیست که در آزمون ورودی قبول شوید بلکه هر دانشگاه با توجه به شرایط خود، آزمون های مستقل و جداگانه ای را برگزار می کند.

تمامی دانشگاه ها هر ۲ سال یکبار رشته های سال تحصیلی را به همراه با مقدار عددی پذیرش اعلام می کنند

و دانشجویان موظفند که برای ورود به دانشگاه در آزمون های ورودی شرکت کنند.

مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد در برخی از دانشگاه های ترکیه ۲ سال و در برخی دیگر تا ۴ سال به طول می انجامد

. گذراندن۲۰ تا ۳۰ واحد درسی، برای همه دانشجویان الزامی بوده و بعد از این مرحله، ارائه پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترا در مرحله پایانی مقطع تحصیلی گنجانده شده است.

 

مدارک و امور اداری جهت اخذ اقامت تحصیلی ترکیه

 

۱٫کپی صفحه اول پاسپورت در برگه A4 ، پاسپورت به همراه با تاریخ معتبر و منقضی نشده

 

۲٫دعوت نامه از دانشگاه مورد نظر

 

۳٫فرم تقاضای برای دریافت ویزای دانشجویی

 

متقاضی باید پس از ورود به ترکیه در مدت ۳۰ روز، خود را به اداره پلیس ترکیه معرفی کند و بعد از انجام این کار، مجوز اقامت او صادر می شود.

 

در صورتی که مجوز منقضی شده باشد باید طی مدت ۱۵ روز به اداره اتباع بیگانه مراجعه کند تا دوباره مجوز وی تمدید شود.

مواردی مانند تغییر آدرس نیز باید در طی مدت ۴۸ ساعت و تغییر در اوضاع مدنی مثل ازدواج، طلاق و فوت نیز در مدت ۱۵ روز به اداره اتباع خارجی اطلاع داده شود.

 

در صورتی که تحصیلات متقاضی خاتمه پذیرفته ، می تواند در مدت ۶ ماه جهت اخذ پروانه اقامت خود اقدام نماید. متقاضیان توجه داشته باشند که این مجوز فقط برای یک بار صادر می شود.

 

کشور ترکیه در سال های پیشین نسبت به خوابگاه های دانشجویی برای خارجیان تعهدی نداشت

ولی در سال های اخیر در جهت جذب دانشجویان خارجی، خوابگاه های دانشجویی در اختیار آن ها قرار داده می شود

و حتی بهره مندی از امکانات درمانی و دارویی، تسهیلات دیگری است که برای خارجیان فراهم شده است.

 

بنابراین همه علاقمندان به اخذ اقامت تحصیلی ترکیه می توانند با توجه به شرایط فوق، هرچه زودتر اقدام کنند

و مدارک خود را به شرکت های مهاجرتی ارسال کرده تا کارهای اداری این عزیزان هر چه زودتر به پایان برسد.

 

پایان مقاله در خصوص اخذ اقامت تحصیلی ترکیه

 

پیشنهاد میکنیم پیش از هرگونه اقدامی در خصوص امر مهاجرت حتما تحقیقات لازم را بعمل بیاورید …

ویدیوهای مناسب در خصوص کشور مورد نظر خود حتما ببینید و از مشاوران عالی رتبه و بین المللی بهره مند شوید.

 

شما عزیزان میتوانید سوالات ذهنی خود را در زمینهاخذ اقامت تحصیلی ترکیهدر زیر همین مقاله برای ما مطرح نمایید

تا کارشناسان ما در اسرع وقت نسبت به پاسخگویی شما اقدام نمایند.

 

همچنین جهت کسب اطلاعات بشتر در زمینهاخذ اقامت تحصیلی ترکیه میتوانید از طریق

شماره های وبسایت آوات با کارشناسان سازمان مهاجرتی آوات (موسسه مهاجرتی لتس مایگریت ) تماس گرفته و درخواست مشاوره حضوری دهید.

 

سازمان مهاجرتی آوات ( موسسه مهاجرتی لتس مایگریت ) با بهره مندی از برترین وکلا و مشاورین بین المللی آماده هرگونه خدمات مهاجرتی به شما عزیزان و همراهان گرامی خواهد بود.

 

به امید زندگی بهتر و جدید با آرامش خاطر .

 

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه