رد کردن لینک ها

اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری

اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری * اقامت اسپانیا * مهاجرت به اسپانیا * قوانین و مدارک مورد نیاز مهاجرت به اسپانیا همواره برای متقاضیان امر مهاجرت و اقامت اسپانیا مهم تلقی میشود.

در این مقاله و نوشته قصد داریم در خصوص اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری  مطالب و اطلاعات مختصری را به اشتراک بگذاریم * امیدواریم اطلاعات فوق برای شما عزیزان متقاضی مهاجرت مثمــر ثــمر واقع باشد.

 

اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری

اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری امکان پذیر است. بنابراین کلیه افرادی که از تمکن مالی برای اخذ اقامت این کشور برخوردار هستند، با ارائه مدارک مورد نیاز می‌توانند جهت مهاجرت به اسپانیا اقدام کنند.

اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری برای افرادی مناسب است که علاقه‌مند هستند هر چه سریع‌تر اقامت دائم اسپانیا را به دست بیاورند و علاقه‌ای به ادامه تحصیل یا راه اندازی کسب و کار جدید در این کشور را ندارند.

تنها گزینه مورد توجه متقاضیان، اخذ اقامت دائم اسپانیا به عنوان یکی از برترین کشورهای اروپایی عضو پیمان شنگن است. تا بتوانند از امکانات رفاهی مناسبی که در این کشور وجود دارد بهره‌مند شوند و با مهاجرت به اسپانیا زندگی در یک کشور خوش آب و هوا و آرام را تجربه کنند.

اگر با چگونگی اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری یا از طریق تمکن مالی آشنایی کافی ندارید. با ما همراه باشید و با مراحل مهاجرت به اسپانیا از این طریق بیشتر آشنا شوید.

مهاجرت به اسپانیا

توانایی مالی جهت اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری

از مهم‌ترین شرایط اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری می‌توان به این نکته اشاره کرد که سرپرست خانواده باید درآمدی در حدود ۲۵۰۰ یورو برای خودش، ۱۰۰۰ یورو برای همسرش و ۵۰۰ یورو به ازای هر فرزند زیر ۱۸ سال در نظر داشته باشد؛ که این مبلغ برای اخذ اقامت اسپانیا برای یک خانواده پنج نفره در حدود ۳۵۰۰ یورو در ماه خواهد بود.

منابع مورد نیاز جهت اثبات توانایی مالی

با توجه به این که هنگام اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری متقاضی باید میزان دارایی خودش را به اثبات برساند؛ بنابراین ارائه یکی از مدارک زیر جهت اثبات تمکن مالی متقاضی نیاز خواهد بود.

  • ارائه فیش حقوقی بازنشستگی متقاضی
  • ارائه سند ملک شخصی
  • ارائه گواهی نشان دهنده درآمد حاصل سود سپرده‌های بانکی
  • ارائه گواهی نشاند دهنده دریافت سود اوراق بورس
  • گواهی نشان دهنده دریافت سود سهام کارخانه‌ها، شرکت‌های تولیدی و…
  • گواهی نشان دهنده میزان درآمد شرکت فرد متقاضی که حتی در غیاب وی نیز در حال فعالیت باشد.

 

مراحل اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری

برای اخذ اقامت اسپانیا باید از سفارت این کشور وقت بگیرید. سپس با ارائه مدرک نشان دهنده توانایی مالی سفارت پس از ۳۰ روز ویزای کشور اسپانیا را برای متقاضی صادر می‌کند؛ که با اخذ ویزای مهر خورده سفارت، متقاضی ۹۰ روز فرصت دارد تا وارد کشور اسپانیا شود. پس از سفر به اسپانیا باید به اداره مهاجرت در این کشور مراجعه کنید و اقامت یک ساله را دریافت نمایید.

پس از پایان اقامت یک ساله اجازه تمدید آن را تا چند بار به صورت اقامت دوساله دارا خواهید بود. کلیه متقاضیانی که اقامت موقت را به مدت ۵ سال در اسپانیا داشته باشند، پس از آن می‌توانند به اداره مهاجرت در این کشور مراجعه کنند و درخواست اقامت دائم و پاسپورت دوم را داشته باشند.

شرایط اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری

کلیه متقاضیانی که درخواست اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری را دارند باید از شرایط زیر برخوردار باشند. تا سفارت با درخواست آن‌ها جهت مهاجرت به این کشور اروپایی موافقت کند.

  • ارائه گواهی نشان دهنده تمکن مالی سرپرست خانواده (از طریق فیش حقوقی بازنشستگی، گواهی سود سهام و…)
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه گواهی سلامتی جسمانی و روانی
  • تحصیل فرزندان متقاضی در مدارس اسپانیا در صورت دارا بودن شرایط سنی مناسب
  • اجاره یا خرید ملک در اسپانیا جهت سکونت متقاضی و خانواده وی
  • حضور در کشور اسپانیا به صورت ۶ ماه متوالی در طول سال
  • عدم منع ورود به کشورهای اروپایی از جمله اسپانیا

 

مزایای اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری

از مهم‌ترین مزایای اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • رفت و آمد آزادانه به سایر کشورهای عضو پیمان شنگن بدون نیاز به صدور ویزای جداگانه
  • عدم نیاز به ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار جدید در اسپانیا
  • معافیت از پرداخت مالیات
  • زندگی در یک کشور اروپایی مدرن، پیشرفته و آرام
  • امکان ادامه تحصیل رایگان برای اعضای خانواده متقاضی در این کشور
  • اخذ اقامت دائم اسپانیا پس از ۵ سال
  • امکان افتتاح حساب در بانک های اروپا و دریافت کارت اعتباری بین المللی
  • امکان ادامه تحصیل در برترین دانشگاه‌های اروپا برای فرزندان متقاضی
  • عدم وجود محدودیت سنی جهت اخذ اقامت اسپانیا
  • استفاده از بیمه‌های پزشکی و درمانی بین المللی
  • سهولت اخذ پاسپورت سایر کشورها همانند آمریکا، کانادا، انگلستان و…
  • عدم نیاز به مدرک زبان
  • زندگی در کشوری اروپایی با آب و هوای مدیترانه‌ای
  • برخورداری از آموزش رایگان زبان اسپانیایی برای متقاضی و خانواده وی
  • امکان اخذ اقامت اسپانیا در کمتر از ۹۰ روز
  • امکان تبدیل ویزا به ویزاهای دیگر همانند ویزای کاری، ویزای تحصیلی و…

مدارک مورد نیاز جهت اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری

مدارک مورد نیاز جهت اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری جهت آشنایی بیشتر در ادامه بیان شده است.

  • مدارک شناسایی همانند شناسنامه، کارت ملی و… برای کلیه اعضای خانواده به همراه کپی آن‌ها
  • ارائه پاسپورت با اعتبار بالای ۶ ماه
  • ارائه مدارک نشان دهنده تمکن مالی سرپرست خانواده (همانند گواهی سود سهام و…)
  • مدارک نشان دهنده گردش حساب بانکی متقاضی به مدت یک سال
  • شش قطعه عکس سه در چهار از کلیه اعضای خانواده
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • سند ازدواج به همراه ترجمه آن
  • سند ملک شخصی متعلق به متقاضی
  • گواهی آزمایشات پزشکی

 

دریافت راهنمایی جهت اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری نسبت به سایر راه‌های مهاجرت به این کشور سخت‌تر و دشوارتر است. در صورتی که با مشورت وکلای خبره در این زمینه می‌توانید در کمترین زمان ممکن ویزای اسپانیا را به دست بیاورید و به این کشور رؤیایی مهاجرت کنید.

تنها نکته قابل توجه جهت اخذ اقامت اسپانیا بدون سرمایه گذاری، دارا بودن شرایط مالی مناسب است. متقاضی باید ثابت کند که می‌تواند مخارج زندگی در کشور اسپانیا را برای خود و خانواده‌اش پرداخت کند؛ زیرا با اخذ ویزای تمکن مالی و مهاجرت به اسپانیا، متقاضی به هیچ عنوان اجازه راه اندازی کسب و کار جدید و استخدام در شرکت‌های اسپانیایی را نخواهد داشت و در صورت نیاز باید نوع ویزای دریافت شده را به ویزای کاری و… تبدیل کند.

به امید زندگی بهتر و جدید با آرامش خاطر .

 مقالات مرتبط با تحصیل در اسپانیا:

  1. مدارک لازم جهت اخذ پذیرش در اسپانیا
  2. کار ضمن تحصیل در اسپانیا
  3. تحصیل و اعزام دانشجو به اسپانیا
  4. قوانین و شرایط تحصیل داروسازی در اسپانیا
  5. تحصیل دراسپانیا

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای را به شما عزیزان بیان می کنند.

 

رتبه دادن به این مطلب

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
10 دقیقه مشاوره تلفنی رایگان