رد کردن لینک ها

اتریش

اتریش یکی از کشورهای اروپا است که تاریخی پر فراز و نشیب داشته است. کشوری بسیار زیبا در عین حال با درآمدی بسیار بالا که در بین پردرآمد ترین کشورهای دنیا نام اتریش میدرخشد.با موسسه مهاجرتی آوات همراه باشید تا اطلالعات جامعی درباره اتریش کسب کنید.همچنین میتوانید با مشاوارن ما تماس بگیرید و سوالات خود را بپرسید.

اتریش

اتریش کشوری است خوش آب و هوا در کوهپایه های آلپ با زیبایی های بی نظیری همچون رود دانوب.کشوراتریش  یک دولت فدرال با یک دموکراسی پارلمانی است، متشکل از ۹ ایالت. اتریش با ۸۳هزار ۸۵۸ کیلومتر مربع یکی از کشورهای کوچک اروپای غربی است که متشکل از ۹ ایالت است.(بورگن لاند، کرنتن، نیدراسترایش، اوبراسترایش،زالتسبورگ،اشتایرمارک،تیرول،فورآرلبرگ،وین). کشوراتریش  جزء اتحادیه اروپا و شنگن و سازمان ملل متحد وبسیاری از سازمانهای بین المللی دنیاست.

مهم ترین صنعت اتریش وبیشترین میزان درآمد زایی در کشوراتریش  از صنعت توریسم میباشد.کشوراتریش  یکی از کشورهای عضو شنگن است که در بین کشورهای اروپایی از نظر رفاه اجتماعی در سطح بسیار بالایی قرار دارد و همواره جز یکی از بهترین کشورهای دنیا است. از لحاظ آب و هوایی کشوراتریش یک کشور چهارفصل است با مردمانی تقریبا محلی و خونگرم که زندگی در  این کشور را برای مهاجرین بسیار شیرین و دلچسب نموده است.

از لحاظ جغرافیاییکشوراتریش در اروپای مرکزی قرار دارد و شرایط جغرافیایی مناسبی دارد و افرادی که به قصد تجارت و کسب و کار به اروپا میروند، اتریش یکی از بهترین گزینه هایی است که میتوانند برای مهاجرت مد نظر قراردهند.

کشوراتریش تقریبا ۸ میلیون نفر جمعیت دارد که تقریبا ۲۰ درصد این جمعیت در وین زندگی میکنند و ۸۰ درصد دیگر این جمعیت در شهرستانهای اتریش مشغول به زندگی هستند.

از حدود ۸ میلیون نفر جمعیت اتریش ۹۸ درصد آلمانی زبان هستند. حدود۷۴درصد اتریشی ها کاتولیک و ۵ درصد پروتستان و بقیه ی مردم از دیگر مذاهب هستند.

 

پیشنهاد مطالعه »
شرایط اخذ ویزای دانشجویی مجارستان

مهاجرت به اتریش

اتریش یکی از کشورهای اروپایی محبوب و خاص است که هر ساله گردشگران، توریست‌ها و مهاجران زیادی را به سمت خود جذب می‌کند. کوه‌های سر به فلک کشیده، طبیعت بکر، دره‌های عمیق و زیبا و معماری تاریخی منحصر به فرد، تنها بخشی از عوامل تأثیر گذار می‌باشد که افراد آن‌ها را در اولویت خود قرار می‌دهند. کشوری که در وجب‌به‌وجب آن می‌توان تاریخ را لمس کرد، اگر به دنبال کشوری با معماری‌های سبک گوتیک و ساختمان‌های خاص و متفاوت هستید که با قدم زدن در خیابان‌هایش احساس زنده بودن را با تمام وجود حس کنید، کشوراتریش  می‌تواند برای سفر و مهاجرت یک گزینه‌ی فوق‌العاده باشد.

اگر عاشق معماری باشید، به‌صراحت می‌توان گفت: که در گوشه و کنار کشوراتریش می‌توانید سبک‌های متفاوت معماری اروپایی را ببینید و لذت ببرید.

ستون‌های حکاکی شده، برج‌های سر به فلک کشیده در کنار کلیساهای خاص و زیبا که با نقاشی‌های خیره کننده ساخته شده‌اند، آدم را به واقع حیرت زده می‌کنند.

اگر قصد مهاجرت به این کشور اروپایی را دارید تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا تمامی آنچه شما برای سفر و مهاجرت به اتریش را باید بدانید، برایتان ارائه دهیم.

 

اتریش کجاست؟

اتریش کشوری تاریخی و موسیقی طلب در قاره اروپا است که از آب‌وهوای معتدل اقیانوسی برخوردار است.

تابستان‌های بسیار گرم و زمستان‌های سرد از خصوصیات بارز اتریش است که در کنار معماری‌های زیبای تاریخی، جای هیچ‌گونه حرفی را باقی نمی‌گذارد.

چشم نواز و ناب است و اگر عاشق دوچرخه سواری باشید، می‌توانید در کوهستان‌هایش دوچرخه سواری کنید و یا به پیاده‌روی بپردازید و از آب‌وهوای معتدلش لذت ببرید.

اتریش یکی از کشورهای اروپایی مدرن است که به دلیل نرخ بیکاری پایین، تحصیلات رایگان، امنیت بالا و شرایط شغلی مناسب، یکی از بهترین انتخاب‌ها برای مهاجرت می‌باشد که فقط کافی است در یک دوره مشخص و با در نظر گرفتن تمامی شرایط، خودتان را بری مهاجرت به این کشور اروپایی آماده کنید.

زبان اصلی این کشور آلمانی است و از مناطق بسیار زیبایی برخوردار بوده که می‌تواند برای سفر و زندگی بهترین انتخاب باشد؛ اما چگونه می‌توان به اتریش مهاجرت کرد؟

پیشنهاد مطالعه »
ویزای توریستی اتریش

 

روش‌های مهاجرت به اتریش

از آنجایی کهکشوراتریش یکی از کشورهای ثروتمند جهان است هرساله مطابق با شرایطی، مهاجران زیادی را به خود دعوت می‌کند؛ اما شرایط مهاجرت به اتریش چیست؟

 

مهاجرت به اتریش با ازدواج

ازدواج یکی از ساده‌ترین راه‌های مهاجرت است. زمانی که یک فرد اتریشی بخواهد با فرد غیر اتریشی ازدواج کند می‌تواند این تقاضا را اعلام کرده و سپس با ازدواج چیزی در حدود ۶ سال طول می‌کشد تا فرد به عنوان یکی از شهروندان رسمیکشوراتریش درآید. در واقع از این ۶ سال، بایستی همسرش ۵ سالش را در اتریش اقامت داشته باشد تا بتواند اقامت آنجا را بگیرد. ازدواج می‌تواند روش راحت‌تری نسبت به مابقی روش‌های مهاجرت به اتریش باشد، بااین‌حال شرایط و قوانین خواص خودش را دارد و نباید در این زمینه دروغی در کار باشد، به همین دلیل با ازدواج فرد بایستی ۵ سال در اتریش اقامت داشته باشد تا بتواند اقامت دائم در کشوراتریش را به خود اختصاص دهد.

مهاجرت کاری به اتریش

مهاجرت کاری تقریباً در شرایط تمامی کشورها وجود دارد، منتها مهاجرت کاری به کشوراتریش  بسیار ساده‌تر است و می‌توانید با ارتباط با یک کارفرما، با اعلام آمادگی استخدام نیرو در شرکت به آنجا سفر کرده و ویزای کاری دریافت کنید. نوع دیگری هم از مهاجرت کاری وجود دارد که شما می‌توانید به عنوان تحصیل وارد کشور اتریش شده و پس از آن به دنبال ویزای کاری باشید، در این حالت می‌توانید هم تحصیل کنید و هم به صورت پاره‌وقت در جایی مشغول به کار باشید، زمانی که به یک امتیاز مطلوب رسیدید، آن زمان به‌راحتی به شما ویزای کاری داده می‌شود و می‌توانید در آنجا اقامت بگیرید.

لازم است بدانید: داشتن یک تخصص مناسب، می‌تواند شما را از چالش‌های زیادی دور کند. می‌توانید نسبت به هر کشوری که قصد مهاجرت به آنجا را دارید کامل و جامع تحقیق کنید و تخصص‌هایی که در آنجا کم هستند را در نظر گرفته و خودتان را به آن امتیاز برسانید. این‌گونه موفقیت شما در مهاجرت به کشور مقصد حتمی است. همچنین نوع دیگر اخذ ویزای کاری  این است که در مدت ۶ ماه در جستجوی کار موردنظر خود درکشورباشید! در این نوع از مهاجرت، شما بایستی با توجه به شرایطی که دارید از ۱۰۰ امتیاز، ۷۰% از امتیاز داشته باشید تا بتوانید با ارتباط با اداره کار اتریش و موافقت آن، مهاجرت کنید.

پیشنهاد مطالعه »
شرایط اخذ ویزای کاری آفریقای جنوبی [2019]

به عنوان مثال اگر دارای مدرک زبان آلمانی و انگلیسی، فارغ‌التحصیل رشته‌های پزشکی و همچنین سن شما کمتر از ۴۰ سال باشد می‌توانید برای مهاجرت کاری  اقدام کنید. در واقع اگر تخصص مناسبی دارید و می‌توانید ۷۰% از امتیاز را به خودتان اختصاص دهید، بهتر است از روش مهاجرت کاری و اخذ ویزای کاری اقدام نمایید.

 

مهاجرت تحصیلی به اتریش

سومین روش مهاجرت به کشوراتریش، مهاجرت تحصیلی است. جالب است بدانید: اگر فردی در یکی از دانشگاه‌های آزاد و سراسری ایران درس می‌خواند و هنوز فارغ‌التحصیل نشده است، می‌تواند شروع ترم بعد خود را با توجه به نوع دروس و واحدها در یکی از دانشگاه‌های اتریش شروع کند. همچنین لازم است بدانید: که در تمام دانشگاه‌های کشوراتریش، زبان آلمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد و کافی است متقاضی به زبان آلمانی تسلط داشته باشد در حالی که نیاز به داشتن مدرک آلمانی نیست. اگر دلتان می‌خواهد تحصیلات خود را در دانشگاه‌های کشوراتریش بگذرانید، می‌توانید تمامی شرایط مهاجرت تحصیلی را بدانید و بااطلاع از همه چیز به آنجا مهاجرت کنید.

مهاجرت پناهندگی به اتریش

این روش هم در کنار مابقی روش‌های مهاجرت وجود دارد که فرد متقاضی با اثبات نداشتن امنیت جانی در کشور خود، بهکشوراتریش پناهنده می‌شود. منتها به دلایل مختلف ریسک انواع بیماری و نداشتن امنیت در این روش، غالباً به کسی توصیه نمی‌شود.

راه ها ی دیگری نیز برای مهاجرت به اتریش وجود دارد :

ویزای تحصیلی کشوراتریش

ویزای کاری کشوراتریش

ویزای سرمایه گذاری کشوراتریش

اقامت از طریق تولد در کشوراتریش

برای دریافت آگاهی بیشتر در مورد تحصیل و کار در اتریش با موسسه حقوقی آوات تماس بگیرید.

 

 

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره