رد کردن لینک ها

آموزش رشته های هوانوردی در کانادا

آموزش رشته های هوانوردی در کشور کانادا

کشور کانادا مکانی مناسب برای تحصیل شما عزیزان متقاضی مهاجرت به کانادا میباشد. در این مقاله قصد داریم در خصوص آموزش رشته های هوانوردی در کشور کانادا برایتان اطلاعاتی را به اشتراک بگذاریم . اقامت کانادا و مهاجرت به کانادا هموراه متقاضیان خاص خود را دارد حال راه های زیادی برای مهاجرت به کشور کانادا وجود دارد  که یکی از این راه های اقامت کانادا از طریق تحصیل میباشد.

علاقه مندان به رشته های هوانوردی برای ادامه تحصیل خود میتوانند با انتخاب کشور کانادا جهت تحصیل در کانادا و دریافت ویزای تحصیلی کانادا اقدام نمایید.

 

در مورد رشته های هوانوردی در کشور کانادا

 کشور کانادا یک مکان عالی برای آموزش دوره خلبانی است و علاقه مندان به این رشته می توانند چگونگی پرواز را در کشور کانادا بیاموزند!

کشور کانادا دارای صنعت هواپیمایی بزرگ و پویایی است.

کانادا کشوری بزرگ و دارای جمعیت متنوعی است که برای ارتباط بین شهرها به منظور جابجایی مسافران و حمل و نقل غذا به این صنعت نیاز مبرم دارد به عنوان مثال برای یک پرواز داخلی از ونکوور به هالیفاکس زمانی در حدود شش ساعت طول خواهد کشید و به این دلیل صنعت هوایی تبدیل به یک صنعت اصلی در کشور کانادا شده است.

کشور کانادا دارای سابقه خوبی در حمل و نقل هوایی است DeHavilland Beaver ، Otter Floatplanes ، جت جنگنده و به تازگی جت بمب افکن CRJ را توسعه و گسترش داده است که به وسیله خطوط هوایی جهانی و منطقه ای استفاده می شوند.

 

حال چرا آموزش رشته های هوانوردی در کشور کانادا؟

مدارس آموزشی: در کشور کانادا مدارس آموزشی عالی با امکانات بالا وجود دارند.

گواهینامه خلبانی کشور کانادا در سراسر جهان دارای ارزش و اعتبار گواهینامه خلبانی ایکائو (ICAO) می باشد. برای خلبانان کشور کانادا پروازهای حرفه ای برای خطوط هوایی وجود دارد امور نظامی، امداد سازمان ملل متحد، قرارداد هلیکوپتر و … به عنوان نمونه پرواز امداد سازمان ملل در کشور آفریقا، خطوط هوایی Cathay Pacific و خط Dragon از کشور هنگ کونگ، خطوط هوایی کشور قطر، خط هوایی امارات متحده عربی – دبی، خطوط هوایی سنگاپور، سیستم های هوایی کشور ژاپن و … .

به دلیل شرایط آب و هوایی کشور کانادا و تنوع آب و هوایی کانادا امکان آموزش در روزهای آفتابی با دید خوب در روز، روزهای بارانی (IFR: Including Flights in Rain) و ابری و تجربه عملی آن و همچنین در بارش برف و شرایط دیگر وجود دارد.

آموزش در کشور کانادا مقرون به صرفه است هزینه آموزش در این کشور در حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد کمتر از کشورهای واقع در غرب اروپا است و این کاهش هزینه می تواند یک برتری کشور کانادا باشد.

آموزش پرواز

حداقل باید ۲۵ ساعت دوره آموزش پرواز را گذراند.

در طی این دوره آموزشی شما تجربه عملی هوانوردی، حرکت دست برای نشستن هواپیما بر روی زمین، پیام رادیویی فرستادن، بازرسی قبل از پرواز و تمرین های حرکات مختلف دست برای نشستن هواپیما را خواهید داشت.

یک معاینه پزشکی در دسته بندی IV یا بالاتر که توسط پزشک خانوادگی می توانید کامل کنید و ارائه دهید.

حداقل سن برای دریافت این مجوز ۱۶ سال است.

آشنایی با گواهینامه های هوانوردی

گواهینامه خلبانی شخصی (PPL: Private Pilot License)

اولین مرحله ای که برای رسیدن به آرزوی دیرینه خود باید پشت سر بگذرانید و در واقع مرحله اصلی و پایه و مقدماتی دوره خلبانی است البته دارنده این مدرک فقط برای تفریح در محدوده های مشخصی می تواند پرواز کند و این پروازهایی که انجام می دهد درآمدی برایش ندارد! یعنی امکان حمل بار و سرنشین را ندارد.

تا قبل از پرواز مستقل سردوشی با یک خط دریافت می کند و پس از آن سردوشی با دو خط بر دوش خواهد داشت.

گواهینامه خلبانی بازرگانی (CPL: Commercial Pilot License)

این قسمت در واقع مهمترین قسمت برای خلبان شدن هست.

کسی که این مدرک را دریافت کند می تواند در مسیرهای مشخص شده بین شهرها پرواز کند و یا اینکه به عنوان کمک خلبان شروع به فعالیت کند و دارنده این مدرک می تواند از پروازهایی که انجام می دهد درآمد کسب کند البته برای دریافت این مدرک باید ابتدا مدرک PPL را دریافت کند و در این دوره سردوشی با سه خط بر دوش خواهد داشت.

 

گواهینامه خلبانی مسافربری (ATPL: Air Transport Passenger License)

این مدرک بالاترین مدرک خلبانی است و کسی که این مدرک را دریافت کرده باشد می تواند در شرکت های هوایی و در خطوط هوایی مختلف به فعالیت بپردازد. به دارنده  این مدرک سردوشی با چهارخط داده می شود.

به غیر از گواهینامه هایی که بیان شد مدارک دیگری نیز وجود دارد که به دارنده آن مجوزهای خاضی را ارائه می دهد!

خلبانی فوق سبک (Ultra Light)

خلبانی فوق سبک که دارنده این مدرک می تواند با هواپیماهای فوق سبک اقدام به پروازهای تفریحی و محلی بکند.

مدرک پرواز با دستگاه (آلات دقیق) (IR: Instrument Rating)

دارنده این مدرک می تواند بدون دیدن محیط خارج کاکپیت به هدایت هواپیما بپردازد و هواپیما را هدایت کند. به دارنده این مدرک سردوشی با سه خط می دهند.با این وجود باید قبل از مدرک خلبانی مسافربری مدرک پرواز با دستگاه را دریافت کرده باشید کمک خلبان هم دارای سردوشی با سه خط می باشد. این دوره گواهینامه ندارد بلکه یک رده و درجه همراه با گواهینامه CPL است.

مدرک هواپیمای چند موتوره (MER: Multi Engine Rating)

کسی که این مدرک را دارد می تواند با هواپیماهای با بیش از یک موتور هم پرواز کند. در برخی از کشورها داشتن این مدرک به همراه سایر مدارک برای دوره مسافربری به صورت پیش نیاز الزامی می باشد.

مدرک کرو پرواز (MCC: Multi Crew Cooperation)
در واقع کسی که این مدرک را دارا است در محیط واقعی پرواز با چندین خدمه پرواز را آموزش خواهد دید و در همه جا این مدرک برای استخدام در خطوط هوایی شرکت ها جزء ملزومات می باشد.
مدرک تایپ (Type Rating)

برای پرواز با یک نوع خاصی از هواپیما باید مدرک هواپیمای مورد نظر را داشته باشید. این مدرک هم جزء مدارک مهم برای خطوط هوایی است.

دوره های مختلفی در کشور کانادا تدریس می شود دوره خلبانی تجاری (COMMERCIAL PILOT COURSE)، پرواز در شب (Night Rating)، هواپیمایی دریایی (COMMERCIAL PILOT COURSE) و …

 

شرایط دانشجویان بین المللی  متقاضی آموزش رشته های هوانوردی در کشور کانادا

  • غیر سیاسی بودن دانشجویان
  • اثبات مهارت در زبان انگلیسی
  • زمان مورد نیاز برای آموزش دوره خلبانی
  • سرعت آموزش دوره خلبانی و هزینه آموزش دوره خلبانی
  • هزینه عملکرد
  • ورود به کشور کانادا
  • کار در کشور کانادا
  • بیمه پزشکی اجباری

 

مطالبی درباره تحصیل در کانادا:

  1. تحصیل در کانادا
  2. تحصیل داروسازی در کشور کانادا
  3. مهاجرت تحصیلی به کانادا
  4. تحصیل دندان پزشکی در کشورکانادا
  5. تحصیل در کشور کانادا
  6. مهاجرت تحصیلی به کانادا
  7. اقامت کانادا از طریق تحصیل
  8. تحصیل و اعزام دانشجو به کانادا

 

اثبات مهارت در زبان انگلیسی در آموزش رشته های هوانوردی در کشور کانادا

با توجه به مقررات سازمان هواپیمایی جهانی، همه خلبانان باید در صحبت کردن و گوش دادن به زبان انگلیسی از مهارت ویژه ای برخوردار باشند.

دانشجویان بین المللی برای شروع آموزش در سیستم حمل و نقل هوایی کشور کانادا باید در آزمون ALPT  (Aviation-Language Proficiency Test) شرکت کنند دانشجویان باید تلاش خود را برای اثبات مهارت خود در زبان انگلیسی نشان بدهند تا بتوانند در دوره های مربوط به صنعت هوانوردی شرکت کنند.

زمان مورد نیاز برای آموزش خلبانی در  دوره آموزش رشته های هوانوردی در کشور کانادا:

به طور معمول برای دریافت مدرک خلبانی خصوصی ۴ هفته تا ۶ هفته زمان نیاز است و برای خلبان تجاری زمان لازم ۶ تا ۸ ماه بیشتر خواهد بود و بسته به سرعت آموزش دانشجویان زمان متغیر تا یک سال یا بیشتر خواهد شد.

 

سرعت آموزش خلبانی

دانشجویان باید دوره مطالعات تئوری (زمینی) (Ground School) خود را که در حدود صد ساعت آموزشی است، بگذرانند.
هزینه آموزش

همانطور که می دانید عملکرد دانشجویان بسیار متفاوت است و با توجه به عملکرد دانشجویان می توان هزینه آموزشی آنها را برآورد کرد. به دانشجویان توصیه می شود هزینه اضافی نیز برای ساعاتی که ممکن است برای آموزش مهارت در این دوره لازم می باشد، برای خود در نظر بگیرند به ویژه برای دوره خلبانی خصوصی. این فرآیند برای رعایت کردن استانداردهای مهارت و دریافت دانش مورد نیاز حمل و نقل هوایی در کشور کانادا است که مورد تأیید ایکائو نیز می باشد در واقع راهی که در پیش است، راه ساده ای نیست.

همچنین دانشجویان باید به هزینه های مسکن و غذا در طول دوره آموزشی نیز توجه بکنند.

 

ورود به کانادا

شما برای دریافت ویزای دانشجویی باید توسط اداره مهاجرت کشور کانادا تأیید شوید. برای تحصیل در این کشور شما باید شرایط زیر را داشته باشید:

شما باید توسط یک مدرسه، دانشکده، دانشگاه و یا دیگر مؤسسه آموزشی در کانادا پذیرفته شده باشید.

نام خانوادگی خود را (دقیقاٌ همانطور که در گذرنامه درج شده است عنوان کنید.)
نام (دقیقاٌ همانطور که در گذرنامه درج شده است عنوان کنید.)
تاریخ تولد
آدرس پستی کامل خود را (از جمله کد پستی)
شماره تلفن تماس.
تاریخ شروع پیشنهاد.
برنامه شما برای گرفتن مدرک کدام دوره است؟ (به عنوان مثال PPL، CPL، IFR، MER)

اثبات داشتن تمکن مالی مناسب. (پرداخت شهریه، مسکن، غذا و …)
و همچنین هزینه های خود و هر یک از اعضای خانواده را که با آمدن به کانادا با شما زندگی می کنند.

شما باید یک شهروند مطیع قانون با هیچ سابقه کیفری باشید و خطری برای امنیت کشور کانادا نداشته باشید و ممکن است از شما گواهی اداره پلیس بخواهند.

شما باید در سلامت کامل باشید و اگر لازم شد معاینه پزشکی شوید.

افسر مهاجرت کشور کانادا شرایط شما را بررسی خواهد کرد و پس از پایان دوره باید کشور کانادا را ترک کنید.

و فقط در صورت کار در کشور کانادا می توانید در این کشور زندگی کنید.

 

کار در کشورکانادا در دوره تحصیل

دارندگان مجوز تحصیل در کشور کانادا  می توانند با تجربه کاری که دارا می باشند می توانند به بیست ساعت کار خارج از محیط دانشکده بپردازند.

بیمه پزشکی اجباری

کشور کانادا دارای یک طرح بهداشتی دولتی است که تمام خدمات پزشکی توسط دولت به کانادایی ها ارائه می شود. بنابراین دانشجویان خارجی نیز بعد از ورود به کشور کانادا برای تحصیل باید بیمه خصوصی خود را قبل از ورود به کشور کانادا انجام دهند.

 

راه های دیگر برای مهاجرت به کانادا:

  1. مهاجرت به کانادا
  2. شرایط مهاجرت به کانادا
  3. مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استارتاپ
  4. مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی
  5. مهاجرت به کانادا از طریق روش اکسپرس اینتری
  6. مهاجرت به کانادا از طریق نیروی با تجربه کانادایی
  7. مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوندی و ازدواج
  8.  ویزای طولانی مدت دیدار خانواده کانادا
  9. مهاجرت خوداشتغالی کانادا
  10. سرمایه گذاری در کانادا
  11. مهاجرت تحصیلی به کانادا
  12. برنامه های استانهای کانادا

 

برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید همه روزه از ساعات ۹الی 18با موسسه حقوقی آوات تماس گرفته و با وکلای مجرب ما مشاوره شوید . و همچنین می توانید فرم ارزیابی ما را پر کنید و از طریق آن مشاوران ما تمام شرایط شما رابررسی کرده و با شما تماس می گیرند و راه کارهای مهاجرت به کانادا را به شما عزیزان بیان می کنند.

آموزش رشته های هوانوردی در کانادا
1 رتبه میانگین رای 5

دیگران این مطالب را نیز مطالعه کرده اند

نظرات

  1. ارسال نظر

    ببخشید، اطلاعات درباره مراکز آموزشی معتبر و هم چنین هزینه ها و شهریه های آنها را از کجا پیدا کنیم و درخواست دهیم؟

    پیوند یکتا
    1. ارسال نظر

      سلام. میتونید با تماس با مشاورین موسسه مهاجرتی آوات به صورت رایگان مشاوره دریافت کنید.

      پیوند یکتا

به گفتگو بپیوندید

بازگشت به بالای صفحه
تماس جهت تعیین وقت مشاوره